دو اثرایرانی درمیانآثار برترجشنواره دستاوردهای رایانهای جهان
مسوول برگزاری نخستین جشنواره دستاوردهای رایانهای ایران گفت: در رقابت بیش از هزار اثر ارسالی از ۱۶۸کشور به دومین جشنواره دستاوردهای رایانهای
جهان (World Summit (2005 (Award WSA 2005دو اثر ارسالی از ۸اثر منتخب کشور ایران در بین آثار منتخب جهان قرار گرفتند.
" سپهر دهپور " در گفت و گو با خبرنگار حوزه آی تی ایرنا افزود: با تایید نتایج مجمع عمومی هیات عالی داوران ) WSA 2005جشنواره دستاوردهای رایانهای جهان) متشکل از ۳۶داور از ۳۶کشور جهان از جمله ایران توسط شورای مرکزی ،WSAدو اثر از 8اثر ارسالی از کشور ایران موفق به کسب رتبه شدند.
وی اظهار داشت: این آثار شامل "دستکش سخنگو" از "علی میزانی" در شاخه e-Health(سلامت الکترونیک) و " CDانگل شناسی و یاخته شناسی " از دانشگاه علوم پزشکی تهران در شاخه e-Science(ارایه الکترونیکی علوم) هستند.
وی ادامه داد: دبیرخانه نخستین جشنواره دستاوردهای رایانهای ایران این موفقیت را به "علی میزانی" و "دانشگاه علوم پزشکی تهران" تبریک می گوید و آنرا تاییدی بر توان بالای متخصصان ایرانی در عرصههای بینالمللی ITمیداند.
عضو هیات عالی داوران WSA ۲۰۰۵تصریح کرد: دعوت نامه رسمی برای شرکت تولیدکنندگان و دست اندرکاران دو اثر منتخب ایرانی در اجلاس جامعه جهانی اطلاعات که آبان ماه امسال با حضور مقامات عال یرتبه تمامی کشورهای جهان در تونس برگزار میشود بزودی صادر میشود.
وی تاکید کرد: مراسم اهدای جوایز به برندگان جهان در تاریخ ۲۵آبان ماه در کنار همایش سران جامعه اطلاعاتی جهان برگزار خواهد شد.
دهپور گفت: سیستم "دستکش سخنگو" ، با تولید صوتهای مختلف بر اساس ترکیبهای متنوع قرارگیری انگشتان دست، شخص لال را قادر به صحبت کردن می کند.
مسوول برگزاری نخستین جشنواره دستاوردهای رایانهای ایران گفت: این سیستم دارای قابلیت آموزش صدا برای استفاده شخص لال از صدای افراد مختلف با جنسیت مختلف را نیز دارا میباشد.
وی افزود: CDانگل شناسی و یاخته شناسی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در شاخه e- Science(ارایه الکترونیکی علوم) دارای اطلاعات علمی در زمینه انگل شناسی و یاخته شناسی همراه با تصاویر متعدد و پیامهای بهداشتی برای توجه کاربران به نکات مهم در حفظ سلامت شخصی است.
دهپور افزود: ۸اثر ارسالی از ایران در شاخه دولت الکترونیک، "سیستم مکانیزه دفاتر ازدواج و طلاق"، در شاخه سلامت الکترونیک "دستکش سخنگو" و در بخش آموزش الکترونیک "نرم افزار الفبای ایران" بود.
به گفته وی از دیگر آثار ارسالی میتوان به بازی سه بعدی رانندگی در تهران در در بخش سرگرمی و بازیهای رایانهای و در بخش محصولات فرهنگی الکترونیک e-Cultureبه نرم افزار نمای ایران (نگارش (2اشاره کرد.
عضو هیات عالی داوران WSA ۲۰۰۵گفت: در شاخه ارایه الکترونیکی علوم CD" e-Scienceانگل شناسی و یاخته شناسی" ، تجارت الکترونیک ((e-Business شرکت پویندگان و رهگستران پارسیان و در زمینه زیر ساختهای الکترونیک ( (e-Inclusionسیستم جامع طراحی گلدوزی صنعتی جز ۸آثار ارسالی از ایران به دومین جشنواره دستاوردهای رایانهای جهان بودند.
- ۸۴/۰۷/۲۳