راهاندازی سایت مشاوره برای دانش آموزان
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش از راهاندازی دو پایگاه نرمافزاری مشاورهای برای دانشآموزان خبر داد و گفت: در حال حاضر 15 هزار مدرسه به شبکه اینترنت متصل هستند و تا پایان سال تحصیلی 20 هزار مدرسه دیگر نیز به این آمار اضافه میشود.
به گزارش فارس یوسف نوری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزرات آموزش و پرورش امروز در نشست خبری مشترک با مدیرکل امور تربیتی این وزارتخانه که در محل ساختمان معاونت پرورشی برگزار شد، با اشاره به راهاندازی «پایگاه جامع اطلاعرسانی نظام مشاوره و راهنمایی آموزش و پرورش» و نیز «پایگاه جامع نرمافزاری مشاوره مدارس» اظهار داشت: با توجه به پیچیدگیهای خاص عصر امروز، برخی ناسازگاریها در دانشآموزان بروز کرده است که هرچند بخش عمدهای از آنها به خانوادهها مربوط میشود، اما آموزش و پرورش نیز باید تدابیر خاصی از جمله اختصاص مشاور به مدارس اتخاذ کند.
وی با اشاره به طراحی سامانه پرونده مشاورهای دانشآموزان افزود: این سامانه به سامانه «ثبتنام الکترونیکی دانشآموزان» (ثناد) متصل خواهد شد تا مورد استفاده مشاوران مدارس و اولیای دانشآموزان قرار گیرد؛ همچنین، پس از این نیز، سامانه «ثناد» به پایگاه جامع اطلاعرسانی نظام مشاوره و راهنمایی آموزش و پرورش متصل خواهد شد.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی در خصوص محدودیت پهنای باند و مشکلات آن برای فعالیتهای این سامانهها تصریح کرد: پهنای باند دراختیار ما نیست و ما نیز خواهان بهبود این مسئله نیز هستیم؛ بر اساس اظهارات وزیر ارتباطات قرار بود «شبکه ملی اطلاعات» تا تیرماه به بهرهبرداری برسد تا شبکه فیبر نوری را در همه جا داشته باشیم، اما با توجه به عدم تحقق این مسئله تلاش میکنیم تا از بسترهای دراختیار خودمان برای اتصال بهتر مدارس به شبکه استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 15 هزار مدرسه در سراسر کشور به شبکه متصل است و تلاش میکنیم تا 20 هزار مدرسه دیگر نیز تا پایان سال تحصیلی جاری به شبکه متصل شود.
* ورورد اطلاعات 11 میلیون و 800 هزار دانشآموز به سامانه "ثناد"
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش از ورود اطلاعات 11 میلیون و 800 هزار دانشآموز از 119 هزار مدرسه به سامانه «ثناد» خبر داد و تصریح کرد: پس از کامل شدن اطلاعات دیگر دانشآموزان، آمار نهایی جمعیت دانشآموزی اعلام میشود.
وی اضافه کرد: نوع طراحی این نرمافزارها به گونهای است که امنیت اطلاعات و سطوح دسترسی و ارتباط اولیای دانشآموزان به خوبی در آن لحاظ شود.
به گزارش توانا، «پایگاه جامع اطلاعرسانی نظام مشاوره و راهنمایی آموزش و پرورش» به نشانی www.moshaver.medu.ir و «پایگاه جامع نرمافزاری مشاوره مدارس» نیز به نشانی www.moshavereh.medu.ir در دسترس دانشآموزان و اولیای آنان قرار دارد.
- ۹۰/۰۷/۱۹