راهحل بانک مرکزی و وزارت ارتباطات برای USSDها
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از جزئیات تفاهم رگولاتوری بانکی و ارتباطات برای حل مشکل امنیت USSD ها خبر داد و گفت: رگولاتوری تأیید کرده که با استفاده از اپلتهایی روی سیمکارت امنیت موردنظر بانک مرکزی را تأمین کند.
به گزارش فارس، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه سومین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی اینترنت اشیا در جمع خبرنگاران از راه حل مشترک بانک مرکزی و رگولاتوری برای رفع مشکل کدهای کوتاه دستوری برای تبادلات مالی خبر داد و گفت: درست شدن و فعال شدن مجدد این بستر از طریق پیوست مشترک بانک مرکزی و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام شد که با تفاهم این دو مجموعه و اپراتورها و شرکتهای پرداخت الکترونیکی مقرر شد سندی مورد پیگیری قرار گیرد.
وی گفت: در این سند با استفاده از اپلتهایی روی سیمکارت ملاحظه امنیتی بانک مرکزی تأمین شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ملاحظه امنیتی بانک مرکزی مورد تأیید ما نیز هست و رگولاتوری تأیید کرده که با این راهکار امنیت مورد نظر بانک مرکزی تأمین میشود.
* اشتغال حاکمیتی سم خلاقیت است
جهرمی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره راهکار وزارت ارتباطات برای استفاده از نخبگان اظهار داشت: سم خلاقیت، اشتغال حاکمیتی است. نخبگان و مغزها خودشان میتوانند موتور محرک برای اشتغالزایی باشند. این سم است که به یک نخبه و مغز بگوییم بهجای اشتغالزایی در یک شغل دولتی ثابت مشغول شود. بنابراین هدفمان در اشتغالزایی نخبگان بهجای بهکارگیری مستقیم آنها در مشاغل است.
* برای توسعه اشتغال در سال آینده باید تلاش جدیتری کنیم
جهرمی در پاسخ به سؤالی درباره حمایت این وزارتخانه از توسعه کسب و کارها گفت: وزارت ارتباطات مسئول توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات در کشور است که آمارهای سال ۹۵ و ۹۶ نشان میدهد هدف ایجاد ۱۰۰ هزار شغل محقق شده که این امر ناشی از فراهم کردن اکوسیستمها بوده است.
وی گفت: اما برای سال آینده برای توسعه اشتغال باید تلاش جدیتری کنیم و باید موانع سر راه کسب و کارهای نوپا از جمله موانع حقوقی، مالیاتی و نظام تأمین مالی را مرتفع کنیم که ایجاد زیستبوم مناسب برای ایجاد کسب و کارها وظیفه ما است.
* نمایش سنسورها؛ ابزارهای اندازهگیری و نمایشگرهای هوش مصنوعی در نمایشگاه اینترنت اشیاء
وی درباره نمایشگاه اینترنت اشیاء توضیح داد: در حوزه اینترنت اشیاء در آغاز راه در دنیا هستیم و همه کشورها تلاش میکنند از این بازار سهم مناسب بگیرند.
وی گفت: برپایی این نمایشگاهها که فرصتی را برای دیدن آخرین دستاوردهای این حوزه فراهم میکند، فرصت مناسبی است، در این نمایشگاه سنسورها و ابزارهای اندازهگیری بر بستر اینترنت اشیاء در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده شده است.
وی گفت: اگر آزادسازی فرکانسی در لایههای مختلف صورت بگیرد، جمعآوری اطلاعات برای رشد اینترنت اشیاء تسهیل میشود.
جهرمی ادامه داد: همچنین در لایه کلانداده و بیگدیتا شاهد پردازشگرهای هوش مصنوعی در این نمایشگاه بودیم که مجموعه دستاوردهای این نمایشگاه نشان میدهد اکوسیستم اینترنت اشیاء در حال تکمیل شدن است.
وی اظهار امیدواری کرد: با استفاده از ظرفیت ایران در اتحادیه جهانی مخابرات نشستی بینالمللی در اینترنت اشیاء داشته باشیم.
وی ادامه داد: در این حوزه در مجموع ۳۰۰ شرکت فعال هستند که ۸۰ محصول ارائه کردهاند.