ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رگولاتور توقف واگذاری ایرانسل را تکذیب کرد

| جمعه, ۲۲ مرداد ۱۳۸۹، ۰۲:۵۳ ب.ظ | ۰ نظر

در حالی که چندی پیش سازمان تنظیم مقررات از ممنوعیت واگذاری سیم کارت های ایرانسل به علت رسیدن به سقف پروانه خبر داده بود، رییس این سازمان در جدیدترین اظهارات، مواضع خود را اصلاح کرد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در واکنش به اخباری مبنی بر صدور دستور توقف واگذاری سیمکارت ایرانسل از سوی این سازمان در تازه ترین اظهارات خود توقف فروش سیمکارتهای ایرانسل را رد کرد و گفت: فروش سیمکارتهای اپراتور دوم ادامه می یابد.

محمد کرم پور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت فعالیت اپراتور ایرانسل و واگذاری سیمکارتهای این اپراتور با کد 0939 اظهار داشت: ایرانسل طبق قانون در حال فعالیت است و تاکنون تخلفی در فعالیتهای خود نداشته است.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: معاونت نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکنون گزارشی مبنی بر تخلف ایرانسل در فروش سیمکارت ارائه نکرده است و این اپراتور می تواند کماکان سیمکارت واگذار کند.

این اظهارات در حالی بیان می شود که اخیرا اخباری پیرامون صدور دستور توقف واگذاری سیمکارت ایرانسل از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر شده بود.

کرم پور پیش از این در گفتگو با مهر توقف فروش سیمکارتهای ایرانسل را تکذیب و یا تایید نکرده اما اعلام کرده بود به زودی جلسه ای برای بررسی این موضوع برگزار خواهد شد و نسبت به موارد مطروحه تصمیم گیری می شود و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تمامی تلاش خود را برای نظارت و تنظیم بازار به کار می بندد.

آغاز واگذاری بسته 10 میلیونی سیمکارت های اپراتور ایرانسل با پیش شماره 0939 پس از بلوک های 0935 ، 0936 ، 0937 و 0938 سبب شد تا به دلیل عدم ارائه آمار شفاف عملکرد این اپراتور از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این مسئله مطرح شود که سقف واگذاری سیمکارت های این اپراتور چه میزان است و ایرانسل در عرض سه سال فعالیت خود چه تعداد مشترک جذب کرده است.
ایرانسل خواستار مجوز تداوم فروش شد

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد توقف فروش سیمکارتهای اپراتور دوم تلفن همراه توضیحات جدیدی را مطرح کرد و گفت: ایرانسل برای ادامه فروش سیمکارتهای خود به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخواست ارائه کرده است.

محمد کرم پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: اپراتور ایرانسل در واگذاری سیمکارتهای خود هماهنگ با سازمان تنظیم مقررات عمل می کند و برای افزایش سقف مشترکانش به سازمان تنظیم مقررات درخواست داده که این موضوع در حال بررسی است.

وی با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای توسعه اپراتورها و پیدا کردن بازار بهتر تمامی تلاش خود را به کار می بندد ادامه داد: ایرانسل تاکنون با هماهنگی و نظارت سازمان تنظیم مقررات اقدام به فروش سیمکارت کرده و در این خصوص تخلفی مرتکب نشده است اما درخواست این اپراتور برای افزایش سقف پروانه - جذب 8/15 میلیون مشترک - باید در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تایید شود.

کرم پور صبح امروز در گفتگو با مهر توضیحاتی در زمینه تداوم فروش سیمکارتهای ایرانسل داده بود که به این طریق اظهارات خود را اصلاح کرد.

  • ۸۹/۰۵/۲۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">