ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

سکوت عامل جدید کندی اینترنت

| شنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۰، ۰۴:۲۳ ب.ظ | ۱ نظر

علی شمیرانی - ماجرای کندی و گرانی اینترنت در ایران موضوع کهنه‌ای است که عامل یا عوامل احتمالی آن همچنان در حال پاسکاری موضوع هستند. از این رو قصد ورود به اظهارات تکراری شرکت‌های اینترنتی به عنوان توزیع کنندگان اینترنت و شرکت زیرساخت به عنوان تامین‌کننده اینترنت نیست. چراکه اگر قرار بود از این مباحثات چیزی عاید شود تا کنون شده بود و سر مصرف کننده بی کلاه نمی‌ماند.

اما در روزهای اخیر این موضوع بار دیگر مورد توجه و پیگیری برخی رسانه‌ها قرار گرفته و از قضا صراحتاً از عامل جدیدی در کندی و گرانی اینترنت اسم برده شد.

یکی از مدیران شرکت‌های اینترنتی در پاسخ به چرایی ارزان نشدن اینترنت با تکرار ادعای قدیمی، عدم همکاری شرکت زیر ساخت و شرکت مخابرات را عامل این مساله دانسته است.

یکی از مدیران انجمن شرکت‌های اینترنتی نیز کم‌فروشی در اینترنت پرسرعت در کلان‌شهرها و به ویژه در تهران را متوجه شرکت‌های غیرمجاز و غیرقانونی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، کرده است.

در سومین اظهار نظر در این خصوص نیز مدیر عامل شرکت زیرساخت که خود همواره از سوی خصوصی‌ها در مظان اتهام کم فروشی اینترنت است، گفته: « ما بارها از "سازمان تنظیم مقررات" خواسته‌ایم این مسیر را بررسی کند تا علت به وجود آمدن برخی مشکلات در این حوزه مشخص شود. اگر یک اپراتور، بیشتر از ظرفیتی که در پروانه در خصوص به اشتراک گذاشتن پهنای باند میان کاربرانش وجود دارد اقدام کند، طبیعی است که وقتی ترافیک شبکه بالا برود کاربران آن سرویس دهنده دچار مشکل ‌شوند.»

با مروری کوتاه به هر سه اظهار نظر اخیر یعنی عدم همکاری زیرساخت و مخابرات، وجود شرکت‌های غیر قانونی و عدم نظارت بر مسیر و نحوه عرضه اینترنت از سوی خصوصی‌ها، همه نگاه‌ها متوجه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) می‌شود. چراکه تمام موارد بالا از وظایف ذاتی و قانونی رگولاتوری به شمار می‌‌رود.

از ذکر این نکته نیز نباید غافل شد که این برای نخستین بار است که مدیر شرکت زیرساخت مسوولیت ناشی از گرانی و کم فروشی اینترنت را متوجه سازمان رگولاتوری می‌کند، حال آنکه هر دو نهاد مذکور به نوعی تحت امر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هستند.

از این‌رو جا دارد تا سازمان رگولاتوری به عنوان حلقه مفقوده و مسکوت این ماجرای قدیمی که دود و زیان آن مستقیماً متوجه چشم و جیب مردم و مصرف‌کنندگان است، اقدام به داوری و حل بنیادین این معضل کند.
منبع : فناوران اطلاعات

  • ۹۰/۰۶/۱۹

نظرات  (۱)

تو ...ن، اگه میخواستن درستش کنن تاحالا درست کرده بودن

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">