ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

شبکه اینترنت حلال در ایران راه اندازی می شود

| جمعه, ۲۶ فروردين ۱۳۹۰، ۰۲:۳۶ ب.ظ | ۳۹ نظر

معاون نظارت و هماهنگی در سیاست های اقتصادی معاون اول رییس جمهوری گفت: نخستین شبکه اینترنت حلال که از سایت های غیر اخلاقی پاک شده است ، برای نخستین بار در ایران راه اندازی می شود.

' علی آقا محمدی ' با بیان اینکه مقدمات راه اندازی این شبکه در کشور آماده شده است ، افزود: می توان شبکه اینترنت حلال را توسعه داد و به سایر کشورهای اسلامی و همسایه متصل کرد.

وی با اشاره به ثبت کنسرسیوم 'ایرانیان نت ' گفت : این کنسرسیوم قرار است در زمینه توسعه شبکه فیبر نوری فعالیت کند که در آن صورت شاهد افزایش سرعت اینترنت در کشور خواهیم بود.

آقامحمدی تصریح کرد : با راه اندازی شبکه اینترنت حلال شاهد تحولات بزرگی در عرصه دولت الکترونیک، تجارت الکترونیک و بانکداری الکترونیک خواهیم بود و تمام خدمات الکترونیکی از طریق این شبکه در اختیار کاربران اینترنت داخلی قرار می گیرد .

وی تاکید کرد که جای اینترنت جهانی محفوظ است و در کنار اینترنت داخلی ،‌ دسترسی به شبکه جهانی اینترنت همچنان امکان پذیر خواهد بود.

معاون اقتصادی معاون اول رییس جمهوری در مورد کنسرسیوم ایرانیان نت اظهار داشت:‌ ترکیب اعضا این کنسرسیوم هنوز به طور کامل مشخص نشده است.

آقا محمدی گفت:‌این کنسرسیوم دارای مشاور خارجی است و در مرحله نخست فعالیت خود که 18 ماه به طول خواهد انجامید ، 10 میلیون کاربر را از طریق فیبر نوری به اینترنت متصل می کند .

وی باتاکید براهمیت تولید محتوا برای اینترنت حلال گفت:بخش های مختلف فرهنگی باید در زمینه تولید محتوا برای اینترنت داخلی فعالیت کنند .

آقا محمدی در موردتجربه کشور چین در راه اندازی شبکه اینترنت داخلی گفت: چینی ها برای تولید محتوی مورد نیاز کاربران اینترنت ، بطور وسیع به کار ترجمه پرداختند و الان بعد از انگلیسی زبان دوم در اینترنت زبان چینی است .
منبع : ایرنا

  • ۹۰/۰۱/۲۶

نظرات  (۳۹)

طراحی این اینترنت به معنای نادیده انگاشتن اصل برائت است چرا که بر اساس این نظریه همه سایت ها حرام است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود!!!!
مگه ما کشوری ... هستیم باید با دنیا همراه تکنولوژی و فناوری در کنار دیگر کشورها پیش رفت و به قولی ادب را از که آموختی از بی ادبان خواهشن کمی فکر کنید
واقعا برای این مسئولین با این طرز فکر متاسف هستم اول سایت های انگلیسی زبان رو فیلتر کردن بعدش سایت های سیاسی که به نفع خودشون نبود بعد سایت های موسیقی بعد ... حالا هم اینترنت حلال حتما فردا هم می گن اینترنت به چه کاری می آد و پس فردا کلا از این کشور جمع می کنن
با این کار ایران برمیگرده به دوران عصر حجر و منزوی تر خواهیم شد واقعا متاسفم
وای بر ما که رسیدیم به کره شمالی !!!! چه می خواستیم چه شد !!!!!!
در سال گذشته شهردار لندن اعلام کرده که اینترنت با پهنای باند ده مگابایت، جزء حقوق شهروندی ساکنین هست. مثل آب،‌ برق، دستشویی و ... حالا در ایران... داریم اعلام میکنیم که بر اساس قانون، اینترنت بیشتر از 128 کیلوباید برای منازل ممنوع هست. مگه کسایی که در شرکتها کار میکنن در منازل زندگی نمیکنن؟ حالا همینو هم که میخوان از مردم بگیرن. از این به بعد بخوایم باهم ارتباط برقرار کنیم از آتش و دود استفاده میکنیم بهتره!!!!
آقایان لطفا اشتباه نکنید متن درست بخونید ، این کار بسیار خوب هم هست سرعت تبادل اطلاعات در ایران بیشتر میشود این جای امید واری دارد .
برای خودم -خودش -خودت و همه بااین طرز تفکر متاسفم
چرا همش به نصفه ی خالی لیوان نگاه می کنید ؟ اولا اینکه این شبکه ی اینترنتی قرار موازی با شبکه ی حال حاضر راه اندازی بشه دوما اینکه افزایش سرعت اینترنت ( یا بخشی از اون ) که خوبه ! نه؟
اخه عزیز جون..فرض کنیم که اصلا سرعت اینترنت(پهنای باند) هم زیاد شد.وقتی چیزی توش نمونده (همه حرام شده) اون سرعت به چه درد من می خوره.... . هان... موسیقی غیر سنتی ...حرام فیلم هالیوووود 0 بالیووود .... حرام سایت سیاسی....حرام شبکه های اجتماعی.....حرام بازم بگم چیااا حرامه؟؟؟؟
دوستان همیشه امیدواری بهتر از ناامیدی است پس به پیشرفت کشور امیدوار باشید بلکه این مسئله خیلی به نفع کشورمان باشد .
با این نوع طرز فکر جامعه ما به اندازه کافی عقده ای هست بدترم میشه ادم اختیارش دست خودشه می تونه بعضی سایتهارو نره نه اینکه شما بخاین کلا قطعش کنید
بزار ... مغز ایرانی برای چنین مواقعی به سرعت راه حل پیدا میکنه میگی نه. پس چه طور شد فیلتر شکن و vpn و... اومد
حالا چین شده الگوی ما!!!
  • محمد باقر
  • لطفا نیت فکر عالیتونو با اسم های ... خراب نکنید .یعنی ما ایرانیا با اینترنت کارهای حرام میکردیم .سرعت بره بالا مصرف برق میاد پایین سطح مطالعه میره بالا.ممنون
    لطفا بعد از من دیگه اظهار نظر نکنید.چون تو کشور ما وقتی یک مقام عالی رتبه کاری رو انجام میده بقیه باید ... و چیزی نگن
    خدا آخر و عاقبتشون رو بخیر کنه . اینقدر به جوونا گیر میدن کم نیست حالا هم میخوان به اسم " اینترنت حلال " دست ما رو از دنیا کوتاه کنن !
    به نام خداوند بخشنده ی مهربان اگر مردم رو از اینترنت آزاد منع کنید به نظر شما هیچ راهی برای دسترسی به مساِئل غیر اخلاقی نیست؟؟؟ مشکل رو از ریشه بکنید (مگر اینکه از این طرح هدف دیگه ای داشته باشید!!! چون در غیر این صورت این طرح جز بدبختی و عقب ماندگی چیزی برای مردم نداره .. خب هدف اصلیتون رو بگیییییید)
    میخواین کشور های حلال وحرام رو هم مشخص کنید
    به نظر میرسه (تا اونجا که شنیدم) حلال و حرام یک بحث شرعی، دینی یا فقهی است و فرد فقیه باید نظر بده فقیه به کسی می گویند که قادر به استنباط احکام شرعی فرعی از منابع فقه اسلامی که عبارتند ازقرآن، سنت، اجماع و عقل باشد. (ویکی پدیا) آیا مباحث حلال و حرام از احکام شرعی فرعی است ؟ و کسی که این موضوع را مطرح کرده فقیه بوده که درباره حلال و حرامش نظره داده؟ شاید بهتر بود میگفتن اینترنت تمیز و کثیف یا خوب و بد، مناسب یا نامناسب، مجاز و غیرمجاز در خصوص حلال و حرام: خداوند متعال در این باره می‌فرماید: «حُرِّمَتْ عَلَیْکُمُ الْمَیْتَةُ ... وَ ما أُهِلَّ لِغَیْرِ اللَّهِ بِه» « مردار و ... هر حیوانى که به هنگام کشتنش نام دیگرى جز اللّه را بر او بگویند، بر شما حرام شد.» از این آیه دانسته می‌شود که هر حیوان حلال گوشتی که به نام غیر خدا ذبح شود و یا در کشتار آن، مقررات شرعی رعایت نگردد و یا به دست کافران کشته شود، حرام است و خوردن گوشت آن نارواست. برگرفته از: http://intjz.net/maqalat/t-khordaniha.htm#_Toc242069982 پس حلال و حرام به معنای تمیز و کثیف بودن، یا خوب و بد بودن، مناسب یا نامناسب نیست. مسئله دیگه اینه که اول باید ثابت کرد که این اینترنت حرامه بعد در باره حلال کردنش صحبت بشه. تازه فرض کنیم که ثابت شد این اینترنت حرامه تکلیف شرعی برای گذشته حرام چیه؟ ضمن این که از این به بعد حکمش چیه؟ (مثلا اگه کسی این خدمات حرام رو دریافت کرد و استفاده کرد حکمش چیه؟) چرا برخورد با اینترنت درباره حلال و حرام مثل موسیقی نیست؟! موسیقی حلال و حرام رو تعریف می کنیم ولی انتخابش با خود فرد هس یادمه در دوره تحصیل همیشه می گفتن که "راهبه‌ها که خودشون رو از همه چی محروم می کنن کاری نکردن که گناه نمی کنن، این که دور از محیطی باشی که توان گناه نداشته باشی و گناه نکنی که کاری نیست. آدم باید اینقدر به نفسش تسلط داشته باشه که بتونه خودش درست رو انتخاب کنه و گناه نکنه" حالا چرا در باره اینترنت اینجوری نیست؟!!!
    خدا انسان را آزاد آفرید تا خودش حلال و حروم بشناسه هر کدومو میخواد انتخاب کنه ولی اینا به زور میخوان ما رو به سمت حلال بکشونن ولی این حلال از صد تا حرام هم بدتر
    دوستان این کار مقدمه ای برای جمع آوری اینترنت جهانی از کشور ایران و ایجاد شبکه ای داخلی کوچکی است تا از دسترسی مردم ایران به جهان خارج جلوگیری بشود اینترنت جهانی تا زمانی موازی با اینترنت داخلی حرکت خواهد کرد که سایتهای داخلی مستقل شوند و نیاز به اینترنت جهانی نداشته باشیم.پس بزودی باید با اینترنت خداحافظی کنیم.
    با سلام وادب خیلی از طرح خوبتون تشکرمیکنم یکی از مزیت هاش اینه که فیس بوکو آب بازی و شادی و از این قبیل جنایتا کم میشه و به حول قوه اللهی میتونیم رتبه 1 ...ی را در سطج جهان به دست بیاریم!!!!!!!!!! با تشکر از آقایان!!!!
    فقط یک کلام متاسفم
    به نظرمن خیلی ....اینترنت حلالم راه اندازی بشه مردم تواینترنت خودمون میرن.شایدیکی نخوادعکسای مسخره بگیره.شایدبخوادعکس ... داشته بتشه.ایاتواینترنت ...ه حلال هم چین چیزی یافت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    واقعا متاسفم. میرم ببینم کسی مودم ADSL میخواد بفروشم بره !
    به نظر من این ... البته اگه یک شبکه داخلی خیلی پر سرعت بدون این همه محدودیت اخلاقی و دینی و سیاسی راه مینداختن می تونستند یکم با نت خارجی رقابت کنند. مردم هم کمی از بدبینیشون کاسته میشد.
    آقا کلا" بیام طوره دیگری حرف بزنیم مگه آروپایی ها و..... مریضیه واگیر دار دارن که ما دوس داریم همه چیزم.ن رو از اونها جدا کنیم بعد شم معنای اینترنت رو یکی به من بگه لطفا" آفرین درود بر شما اینترنت یعنی دهکده جهانی نه دهکده ایرانی یا اسلامی
  • فیبر نوری
  • آخرین خبر!!!! یارانه اینترنت حذف گردید! بدین ترتیب، سهمیه اینترنت هر فرد به حساب یارانه اش منتقل می شود. شایان ذکر است ملت می توانند در صورت تمام شدن سهمیه اینترنت، از اینترنت آزاد با قیمت بالاتر استفاده کنند .... ---2 ماه بعد--- وزیر ارتباطات از بهینه شدن مصرف اینترنت در کشور در پی اجرای قانون هدفمندی یارانه ها خبر داد........ و این داستان ادامه دارد...
    با سلام باید به اطلاع برسانم که اینترنت یک ابزار ارتباط جهانی است نه صرفاً داخلی اگر راه اندازی اینترنت ملی یا داخلی صرفآ به خاطر سایتهای غیر اخلاقی یا غیر اسلامی است پس با شبکه های ماهواره ای غیر اخلاقی و سی دی های غیر اخلاقی چه کار می کنید چرا که دسترسی به سی دی و ماهواره در حال حاضر آسانتر و سریعتر از اینترنت است و تعداد کسانی که از ماهواره استفاده می کنند بیشتر از کسانی است که از اینترنت استفاده می کنند. اگر ارتباط اینترنت ایران از دنیا قطع شود دیگر چگونه می توان به مقاله ها و سایتهای علمی که در سطح جهان منتشر می شود دسترسی پیدا کرد دیگر چگونه کارخانه ها می توانند محصولات خودشان را در سطح جهان تبلیغ کنندو با چگونه می توانیم محصولاتی را که نیاز داریم در دنیا پیدا کنیم. در حال حاضر سایتهای اسلامی زیادی وجود دارد که از طرف ایران منتشر می شود دیگر چگونه می توانید حتی اسلام و تشیع را در سطح جهان تبلیغ کنید. این توصیفات از یک طرف و از طرف دیگر اینکه بیش از 70 درصد کارخانجات صنعتی ایران دستگاههای خود را از خارج خریداری نموده اند و این دستگاهها برای کار به نرم افزارهایی نیاز دارند که صرفا توسط کارخانه سازنده آن دستگاه تولید شده است این نرم افزارها دائماً باید یا به روز رسانی یا برنامه ریزی و یا رفع عیب شوند در غیر این صورت باعث توقف دستگاه میشود لذا ارتباط این نرم افزار ها با کارخانه سازنده فقط از طریق اینترنت امکان پذیر است حالا تصور کنید قطع اینترنت چه مشکلاتی را به بار خواهد آورد دیگر حتی نمیتوان یک ویروس کش ساده نیز آپدیت نمود. به گمان من مزایای اینترنت به مراتب دهها برابر بیشتر از مضرات آن است. قطع اینترنت جهانی درست مثل این است که استفاده از اتومبیل را ممنوع کنید چون آلودگی دارد یا مثلا استفاده از چاقو را کلاً ممنوع کنید چون با آن می توان آدم کشت. بیاید بجای قطع اینترنت در راستای فرهنگ سازی استفاده از اینترنت بکوشیم.
    امیدوارم روزی برسه که هر ایرانی آریایی بتونه آزادانه زندگی کنه نه به زور بچپونن ...... شون . حیف این نخبه ها . من میخواستم ایران بمومنم ولی با این وضع ، حقارت ایرانی بودن تو خارج رو تحمل می کنم و می رم .
    حالا شما هر چی هم که بگید,کی گوش میکنه؟؟؟؟؟
    به سوی اینترنت ...واقعا متاسفم...
    ...i bi kara khoshi ma ro ghat mikonan.
    چرا کارو سختش میکنید کلو هم جمعش کنید خلاص اینجوری هزینشم کمتره
    با سلام ... تون الهی
    به نظرم چند وقت دیگه باید با چادر پشت سیستم خونمون بشینیم.... با این سرعت گندی که ما داریم تازه میخوان اینترنت هم حلال و حرومش کنن.... واقعا که جالب و خنده داره....
    Nonetheless トートバッグ fits 長財布 a good deal of more than that a lot of. If you end up making create picture about the females, unquestionably 折財布 terrible never function.You've got to feel great you have to form http://www.sensualsweetheartsnyc.com/ ビジネスバッグ anybody feel much better.
    セイコー 逆輸入 は壮行会(飲しまい、た。。最近にあたり色的な工数がとかやっ事をしていョボ、、、決して代になってか眼科へ直たね・・・ セイコークロック=http://www.leportico.com/ セイコー5 グランドセイコー=http://www.leportico.com/c-13.html ようだけどつ進行してるのは仕事い「見えるの?」を見ようとするスリンク」このクリーは3個目。使っていませんていますこの「クロ}スリンク」をィット感がリンク」は。 グランドセイコー=http://www.leportico.com/c-13.html セイコー腕時計 セイコー 時計=http://www.leportico.com/c-28.html セイコー腕時計

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">