ضعف نسخههای الکترونیک همه را سردرگم کرده است
سردبیر پویش «اجرای بیاشکال طرح نسخههای الکترونیک» گفت: سامانه ثبت نسخههای الکترونیک به لحاظ نرم افزاری ضعیف بوده و از زیرساختهای لازم برخوردار نیست لذا پزشکان را هنگام ثبت نسخه دچار مشکل میکند.
مخاطبان فارس من پویشی با عنوان «اجرای بیاشکال طرح نسخههای الکترونیک» کرده و در آن خواستار اصلاح نرم افزاری سامانه نسخههای الکترونیک شدهاند. سید حامد موسوی، سردبیر این پویش که خودش پزشک عمومی است و مدرک دکترای تخصصی طب سنتی دارد در گفت وگو با خبرنگار فارس گفت: «سامانه ثبت نسخههای الکترونیکی علاوه بر بیماران، پزشکان را نیز دچار سردرگمی کرده است؛ زیرا به لحاظ نرم افزاری ضعیف بوده و از زیرساختهای لازم برخوردار نیست و پزشکان را هنگام ثبت نسخه با مشکل مواجه کرده است.»
دکتر موسوی با انتقاد از نحوه عملکرد سامانه نسخههای الکترونیک بیان کرد: «پس از ثبت نسخه در سامانه، کد رهگیری به شماره همراه بیمار ارسال میشود اما با توجه به اینکه شمارههای ثبت شده در سامانه با شماره همراه بیمار مطابقت ندارد، همین امر منجر به سردرگمی وی هنگام رفتن به داروخانه یا آزمایشگاه میشود.»
وی ضمن اشاره به عدم حمایت بیمهها از نسخههای نوشته شده برخی پزشکان، افزود: «شرط ثبت نسخه در سامانه، قرارداد پزشک با بیمه مذکور است لذا اگر بیمار به پزشکی مراجعه کند که قراردادی با بیمه او نداشته باشد، ثبت نسخه در سامانه با اخلال مواجه خواهد شد. بنده به عنوان مسئول درمانگاه بارها شاهد این مسئله بودهام که پزشکان با مشکل ثبت نسخه به دلیل همین مشکل روبه رو شدهاند.»
موسوی با اشاره به عدم بروزرسانی و اخلال زیاد سامانه گفت: «بیمار برای دریافت هزینه درمان از بیمه تکمیلی باید پرینت نسخه را به همراه داشته باشد، اما همین مشکلات مانع از دسترسی بیمار به نسخه میشود.»
شما هم اگر با چنین مشکلی مواجه هستید میتوانید پویش را در اینجا امضا کنید. در صورتی که تعداد حمایتها به ۱۰۰۰ امضا برسد، پیگیری موضوع از سازمانهای مربوطه در دستور کار «فارس من» قرار خواهد گرفت.
در خبر دیگری در همین رابطه سرپرست مدیریت فناوری و تحول دیجیتال سازمان تامین اجتماعی از صدور ۵۰ میلیون نسخه الکترونیکی توسط تامین اجتماعی تا خرداد ماه خبر داد و گفت: ۵۷ خدمت تامین اجتماعی به صورت غیرحضوری ارائه می شود.