ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

عجیب ترین ویروس های نیمه نخست 2007

| دوشنبه, ۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۳۳ ب.ظ | ۰ نظر

اسماعیل ذبیحی - به عقیده کارشناسان امنیتی، سال 2007، شروعی تازه برای خرابکاران اینترنتی و هکرها بوده است تا علاوه بر افزایش تنوع عملکردهای غیرقانونی، ‌روش های تخریبی عجیب و نامتعارفی را نیز بر حسب خلاقیت شخصی خود ابداع کرده و مورد استفاده قرار دهند.

بنا به گزارش PandaLabs، آزمایشگاه های امنیتی شرکت پاندا، این مسئله باعث شده است تا روش های نفوذ و تخریب بدافزارهای رایانه ای نیز، به مراتب متنوع تر، متفاوت تر و نا متعارف تر از گذشته باشد.

این بدافزارها به دلائل مختلفی چون، مضحکه کاربران و نرم افزارهای امنیتی، خودنمایی و کسب اعتبار، رقابت، افزایش خسارت و یا حتی نمایش اعتقادات و باورهای خرابکاران، بسیار عجیب و در عین حال جالب توجه هستند.

بر اساس گزارش پاندا، فهرستی از این ویروس های عجیب و غریب که در نیمه نخست سال 2007 میلادی توسط PandaLabs، کشف و ردیابی شدند، منتشر گردید.

- USBToy.A،‌ ویروس موعظه گر!

این کرم رایانه ای با نفوذ به سیستم ها و در کنار فعالیت های تخریبی خود به تبلیغ دینی و ارشاد مذهبی کاربران می پردازد.

بعنوان مثال این بدافزار، در هنگام راه اندازی سیستم عامل، آیه هایی از انجیل را برای کاربر نمایش داده و برای مردم جهان، رستگاری الهی آرزو می کند!!
- Burglar.A، ویروسی که زیاد میدانست!

این تروژان علاوه بر سرقت رمزهای عبور و اطلاعات محرمانه دیگر، مشخصات دقیق جغرافیایی، اطلاعاتی و رایانه ای کاربران مورد حمله خود را به آنها اطلاع داده و به منتشر کننده خود ارسال می نماید.
- ArmyMovement، با آرزوهای بزرگ !

این کد مخرب که به طور خاص در کشور ترکیه بسیار مشهور شد، با ارسال پی درپی پیغام های غیرواقعی به کاربران (البته به زبان ترکی)، ادعا می کرد که دستمزد کارکنان کشوری و لشگری دولت در آینده ای نزدیک تا سقف 50 درصد افزایش خواهد یافت.
- Rinbot.B، یک ژورنالیست تمام عیار!

انتشار این کرم اینترنتی، بازتاب گسترده ای در رسانه های جهان داشت، زیرا علاوه بر تخریب وسیع سیستم ها، با نمایش یک مصاحبه تخیلی (اما کاملاً حرفه ای) با خبرگزاری CNN، از دلایل و انگیزه های خالق و منتشر کننده خود، خبر می داد.
- XPCSpy، سارق چیره دست!

هیچ نوع فایل، داده و یا اطلاعات مهم و حساس، از چشمان تیز بین این تروژان خطرناک در امان نخواهد بود. عبارت های تایپ شده در صفحات وب، اطلاعات مربوط به پنجره های باز شده، برنامه های اجرا شده، وب سایت های مرور شده و یا حتی نامه های الکترونیک خوانده شده توسط کاربر، تنها بخشی از مواردی ست که این کد خطرناک قادر به سرقت آنها می باشد.
- Ketawa.A، ویروس شوخ طبع!

این ویروس،‌ برای اولین بار در کشورهای جنوب شرق آسیا کشف شد، که یه جای اجرای عملکردهای تخریبی و ایجاد اختلال در فعالیت سیستم، با استفاده از زبان مالایایی به ارسال لطیفه های پی در پی برای کاربر و تشویق وی به خندیدن می پردازد. البته ارسال پی درپی و بی موقع این لطیفه ها، پس از مدت

کوتاهی، کاربر مورد حمله این بدافزار را از کوره بدر خواهد برد.
- Gronev.A، رفتار مهربان و خشونت پنهان!

این ویروس خطرناک که اغلب جستجو گران موسیقی در اینترنت را مورد حمله خود قرار می دهد، با نفوذ و آغاز فعالیت خود در سیستم، برنامه Media Player را بطور خودکار اجرا کرده و شروع به نواختن یک سمفونی زیبا و مشهور با عنوان Lagu، می نماید. در حالی که کاربر نگون بخت به قطعه دلنواز و در حال پخش، گوش می دهد، رایانه وی نیز به تدریج با تخریب و اختلال شدیدی مواجه می شود!
- Harreinx.A و Pirabbian.A، آکتورهای بزرگ سینما!

سینما همیشه علاقه مندان حرفه ای و پروپاقرص خود را داشته است. طراحان و منتشرکنندگان این دو کد مخرب با هدف قراردادن دوستداران این هنر و ادعای نمایش و داونلود رایگان فیلم های پرفروش و پرطرفدار، کاربران را به کلیک بر روی لینک های آلوده تحریک می کنند و سپس ...
- BotVoice.A، وراج و جسور!

تنها آرزو کنید که اولاً رایانه شما هیچ وقت توسط این ویروس بی رحم آلوده نشود، دوم این که امیدوار باشید لا اقل در هنگام ورود ناگهانی این کد به رایانه تان، بلندگوهای سیستم خاموش باشند. در غیر این صورت، BotVoice.A به محض شروع فعالیت، حضور خود را با صدایی بلند به کاربر مورد حمله اعلام

نموده و تا وقتی که کلیه فایل ها و داده های مهم سیستم را پاک کرده و یا آن را با اختلال جدی مواجه کند، جملات خود را به صورت پی در پی تکرار می نماید.
ابزار رایگان کشف و پاکسازی کدهای مخرب فوق و نیز سایر بدافزارهای رایانه ای، برای کلیه کاربران اینترنت در آدرس www.infectedornot.com قابل دسترسی ست.
www.pandairan.com

منبع خبر: PandaLabs

  • ۸۶/۰۵/۰۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">