عرضه 3 کتاب در جشنواره ارزیابی وبگاههای حاکمیتی
همزمان با برگزاری سومین جشنواره ارزیابی وبگاههای حاکمیتی در 20 تیرماه، 3 کتاب تازه انتشار یافته دبیرخانه، ارائه و به مدعوین جشنواره اهدا خواهد شد.
به گزارش واحد ارتباطات دبیرخانه شورای عالی اطلاعرسانی، 3 کتاب یاد شده "آشنایی با بالاترین مخاطرات امنیتی وبگاهها"، "بلوغ دولت الکترونیک" و "گزارش چکیده پروژههای دبیرخانه شورای عالی اطلاعرسانی" است که به همراه ویژهنامه خبری-تحلیلی جشنواره ارائه خواهد شد.
"آشنایی با بالاترین مخاطرات امنیتی وبگاه ها" ترجمه علی سوزنگر و سید روح الله سجادی، ترجمهای از نکات قابل توجه در موضوع امنیت فضای مجازی است که به همت فعالان در این دبیرخانه انجام و با هدف فرهنگسازی در زمینه تأمین امنیت فضای تبادل اطلاعات در محیط مجازی توسط دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی چاپ و منتشر شده است.
در این کتاب موضوع امنیت فناوری اطلاعات و اتخاذ سیاستهای دولتی که در این عرصه نقش بسیار مهمی را در حوزههای مختلف سیاستگذاری و اجرا در کشور ایفا میکند و به طور مشخص نقش سازمانها و نهادهای مسئول در این حوزه در راستای آگاهی بخشی و تأمین امنیت همه کاربران فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.
"بلوغ دولت الکترونیک"، تألیف امید کاشفی و آزاده زمانیفر نیز دیگر کتابی است که به ارزیابی دولت الکترونیک و شاخصهای آن میپردازد. در مقدمه این کتاب به قلم دکتر حمید شهریاری آمد است: " در کشور ما بخش اعظمی از ارائهدهندگان اطلاعات و سرویسدهندگان به مردم را دستگاههای تحت امر دولت، قوای مقننه و قضاییه تشکیل میدهند. خدماتی که در زندگی مردم نقش بزرگی داشته و امور روزمره مردم بدان وابسته است. ارتباطی در چند سطح ارتباط مردم با مردم B2B ، مردم با دولت B2G و دولت با دولت G2G و نظارت و ارزیابی دائم بر این فعالیتها را میطلبد. از این رو با توجه به اهمیت وبگاهها و لزوم بهرهمندی آحاد مردم از محتوا و خدمات فراهم شده، بر آن شدیم تا با ایجاد فضای رقابتی در این عرصه، زمینه را برای رشد و توسعه وبگاههای حاکمیتی فراهم سازیم. خدماترسانی هر چه بهتر به آحاد ملت شریف و مؤمن ایران اسلامی از نتایج اصلی این فضای رقابتی است."
"گزارش چکیده پروژههای دبیرخانه شورای عالی اطلاعرسانی"، عنوان کتاب دیگری است که اخیراً چاپ و منتشر شده است. در این کتاب اطلاعات مربوط به سه برنامهی راهبردی و بیش از 50 پروژه فرعی دبیرخانه ارائه شده است. پروژههای حاضر در این کتاب تنها به عنوان نمونههایی از پروژههای انجام شده در حوزههای مختلف است و انتخاب آنها نشانه برتری بر سایر پروژهها نیست. در این مجموعه، مبنای معرفی پروژهها بر اساس برنامههایی است که در کارگروههای دبیرخانه با محوریت طرح تسما ارائه شده و در هر بخش اطلاعات عمومی پروژهها، شامل خلاصه پروژه، تعریف مسأله، اهداف و نتایج مورد انتظار و دستاوردهای طرح آمده است. دبیرخانه در انجام این پروژهها از همراهی و همکاری مستقیم بخش خصوصی و دانشگاهی بهرهمند بوده است.
- ۹۱/۰۴/۱۹