ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ماجرای سیمکارت آی‌سیم ایرانسل چیست؟

| چهارشنبه, ۹ بهمن ۱۳۹۲، ۰۴:۰۷ ب.ظ | ۳ نظر

امیر احدی - اپراتور چند ملیتی ام.تی.ان-ایرانسل این روزها ظاهرا با تغییر نام سعی دارد توجه بخشی از مردم را به خود جلب کند. ظاهراً عرضه سیمکارت‌های بی نام و نشان و یا با هویت جعلی صدای تمام نهادهای قانونی کشور را درآورده است.

این روزها مزاحمان ایرانسلی در صدر مزاحمت‌ها حتی برای فوریت‌های پلیسی، پزشکی و اجتماعی سراسر کشور ایستاده‌اند به نحوی که گاه تا 90 درصد تماس‌ها با اورژانس کشور که حیاتی‌ترین خدمات را به مردم می‌دهد به بازیچه‌ای برای مشترکان ایرانسل تبدیل شده است.

این مزاحمت‌های گسترده شاید روزی یک امتیاز برای واگذاری بیشتر سیمکارت و درآمد بیشتر محسوب می‌شد اما در بلند مدت مشخصا موجب صدمه به اپراتور چند ملیتی ام.تی.ان-ایرانسل شد. شاید به همین خاطر است که حالا این اپراتور متوجه شده که اعتماد کاربران به این برند کاسته شده است. به عبارت دیگر حتی اگر کسی قصد استفاده صحیح از سیمکارتهای این اپراتور را داشته باشد، به علت مشکلاتی که سایر مشترکان در سال‌های گذشته برای مردم ایجاد کرده و ذهنیتی که در جامعه ساخته‌اند، قید آن را بزند.

به هر حال بی‌شک حرف‌ها و شوخی‌های تلخی که بین مردم در خصوص سیمکارت‌های این شرکت رد و بدل می‌شود به گوش مسوولان اپراتور چند ملیتی ام.تی.ان-ایرانسل نیز رسیده و می‌رسد.

اکنون به نظر می‌رسد اپراتور زرد راه برون رفت از چنین مشکلی را در پوشیدن جامه‌ای نو دیده‌ است. از رو این اپراتور با لطف رگولاتوری، سراغ رنجی کاملا متفاوت از پیش شماره‌های تلفن همراه در کشور رفته و خود نیز در پس یک نام و سایت و عنوان جدید سعی در جذب مخاطب دارد.

نخستین پرسشی که از این تغییر پیش شماره مطرح می‌شود این است که مگر پیش شماره‌های قبلی چه اشکالی داشتند؟ آیا سرعت مکالمه در آنها ضعیف‌تر بود! مسلما نه.

دوم اینکه چرا تغییر نام؟ چرا تغییر سایت؟ چرا نام خارجی؟!

سیمکارت موسوم به آی‌سیم همان سیمکارت‌های ایرانسل است با تغییر پیش کد. آیا این سیمکارت‌ها موفق به جذب مشترکان می‌شوند؟ آیا کسی که قصد داشت مشترک ایرانسل باشد مشکلش پیش‌شماره این اپراتور بود؟

مردم که می‌دانند و خواهند فهمید آی‌سیم همان ایرانسل است، کما این که می‌دانند سمند نیز همان پژو است با ظاهری متفاوت.

چندی دیگر مشخص می‌شود ترفند اپراتور چند ملیتی ام.تی.ان-ایرانسل جواب خواهد داد یا نه؟ از هم‌اکنون که برای همه این پرسش ایجاد شده که هدف ایرانسل از تغییر نام سیمکارت‌هایش به آی‌سیم چیست.

منبع : موبنا

  • ۹۲/۱۱/۰۹

نظرات  (۳)

البته فرمایشات شما صحیح است. اما اگر دقت کرده باشید ، آی سیم فقط به صورت دائمی فروخته می شود. به نظر من هدف اصلی ایرانسل جذب مشترکین دائمی بوده ، زیرا اغلب مردم ایرانسل را اپراتوری اعتباری می شناسند و اصلا فکر نمی کنند که سیم کارت دائمی هم دارد. و آنهایی که سیم کارت دائمی ایرانسل را خریده اند هم چوب ندانم کاری اعتباری ها را می خورند!! به همین علت ایرانسل برای ایجاد فاصله و کلاس بالاتر ، می خواهد سیم کارت های دائمی را با نامی جدید و دقت بیشتری به بازار معرفی کند. که مثلا سیم کارت های بی نام نشان و اعتباری و مزاحم و ... دیگر جایی در آی سیم ندارند. شاید در این روش بتواند مشترکین مهم و بهتری را هم پوشش دهد.
مثل اینکه شما نویسنده از ساندیس خورهای همراه اول هستید که اینجوری دست پاچه شدید. نگو نه که هیشکی باور نداره!
با این وجود و تمام احوالات ذکر شده علیه ایرانسل باید بپذیریم هنوز پرچم دار تکنولوژی و فراگیری این اپراتور می باشد اگر چند سال قبل و شرکت مخابرات با خدمات بسیار کم را یاد آور شویم خواهیم دید که با هزینه های گزاف سعی در خالی کردن جیبها را داست اما پس از ارائه سیم کارتهای ایرانسل توازن، قیمت، خدمات، فراگیری در این حوزه فعال شد. گرچه هنوز خیلی های با کلاسی را در داشتن کدهای اول همراه اول می دونم ولی من خدمات و احترام به شعور مصرف کننده را از طرف ایرانسل ارج میذارم اکنون که ایرانسل کمک شایانی به تلفن دار کردن همه ایرانی ها کرده است باید از بعضی از کاستی ها و شاید بی برنامه گی ها چشم پوشی کرد. البه کاملا نظر شخصی بنده بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">