نحوه رسیدگی به مزاحمتهای تلفن همراه
به گفته مدیر کل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت ارتباطات سیار ایران بر اساس آخرین آمار و ازتاریخ پنجم آبانماه تا 23 دیماه 87 تعداد شاکیان در رابطه با مزاحمت تلفن همراه 917 مورد بود.
محمد آبایی در گفتوگو با (ایسنا)، اظهار کرد: شاکیان این موارد همه مشترکان همراه اول بودند که البته ممکن است شمارههایی که برای آنها ایجاد مزاحمت کردند علاوه بر مشترکان همراه اول مشترکان تالیا، ایرانسل و یا شمارههای ثابت باشند.
وی بیان این که روند رسیدگی به مزاحمتهای سیمکارتهای اعتباری همراه اول همانند دائمی است گفت: البته زمانی که مزاحمتها از دیگر شمارهها باشند با هماهنگی با اپراتور مربوطه مجازات لازم اعمال میشود.
مدیر کل بازرسی شرکت ارتباطات سیار ایران تصریح کرد: قرار بر این بود که بر اساس آییننامهای نحوه رسیدگی به شکایات و رسیدگی به مزاحمتهای تلفنی برای اپراتورها یکسان شود و اپراتورها در این موارد بر اساس آن عمل کنند؛ این آییننامه از روز دوم خردادماه سال جاری از طرف رگولاتوری به ایرانسل ابلاغ شده و آنها نیز بر این اساس عمل میکنند.
او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال اگر مشترک همراه اولی مزاحمی از اپراتور دوم داشته باشد شکایتش را به اپراتور اول ارجاع میدهد و همراه اول این مورد را برای رسیدگی به اپراتور دوم اعلام میکند و این اپراتور نیز بر اساس آییننامه ابلاغی به مورد شکایت رسیدگی میکند.
مدیر کل بازرسی شرکت ارتباطات سیار تاکید کرد: موارد حقوقی رسیدگی در این آییننامه و بر اساس آن برای اپراتور اول و دوم یکسان است.
به گفته آبایی اگر شکایتی صورت بگیرد و این شکایت احراز شود، تلفن همراه مزاحم برای بار اول به مدت یک هفته قطع میشود و البته پیامک یا اخطار کتبی نیز در این زمینه برای مزاحم ارسال میشود؛ در صورت تکرار و برای بار دوم به مدت سه ماه و در صورت تکرار تلفن مزاحم برای همیشه قطع شده و سلب امتیاز میشود.
- ۸۷/۱۱/۰۴