وعده تدوین الزامات سامانههای هوشمند
اولین همایش ملی امنیت سامانههای هوشمند همراه، با هدف ایجاد یک محفل برجسته علمی و محیطی جهت تبادل نظر علمی و فنی و ارائه آخرین یافتههای علمی و پژوهشی توسط پژوهشگران، دانشگاهیان، فعالان صنعت، اپراتورها، سازمانها و شرکتها در زمینه امنیت سامانههای هوشمند همراه، برگزار شد.
به گزارش ایسنا، محمد خوانساری - رییس پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات - در این همایش با تاکید بر نقش این پژوهشگاه در آگاهیرسانی به جامعه فعال حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برگزاری چنین همایشهایی کمک میکند فضای چالشی موجود در این حوزه به صورت تخصصی تر بررسی شده و شفاف سازی صورت گیرد.
رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به همکاری نزدیک سازمان فناوری اطلاعات ایران و پژوهشگاه ارتباطات در برگزاری این همایش اظهار داشت: پروژه طراحی و تدوین الزامات سامانههای هوشمند در این پژوهشگاه در حال انجام است.
وی با بیان این که زیست بوم سامانههای هوشمند همراه در چهار بخش کاربران، تولید کنندگان و توزیع کنندگان برنامههای تلفن همراه، برنامه نویسان و سازمانها قابل بررسی است، گفت: الزامات امنیتی در این چهار فصل باید تحلیل شود و کارهای خوبی در این زمنیه انجام شده است که در کارگاههای روز گذشته با حضور ۳۰۰ نفر از کارشناسان صورت گرفت دستاوردهای این پروژه اعلام شد.
خوانساری با اشاره به استفاده بیش از ۵۰ درصد از کابران از گوشیهای هوشمند ادامه داد: این حجم زیاد از کاربران میطلبد الزامات امنیتی در هر چهار سطح اشاره شده مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان این که محیط پردازشی و ارائه محتوا در حال تغییر است خاطر نشان کرد: با توجه به این که در شرایط جاری این تغییرات میتواند مشکلاتی در سطح فرد، سازمان و حتی ملی به وجود آورد دستاوردهای امروز میتواند به شفاف کردن دغدغههای امنیتی در چهار زیست بوم سامانههای هوشمند همراه بیانجامد.
خوانساری با تاکید بر حمایت از تولید ابزارهای مناسب در تمامی سطوح افزود: باید دانشگاههای دستگاهها و سازمانهای مرتبط تمامی موارد را جهت پاسخگویی به مسایل امنیتی در سامانههای هوشمند همراه دنبال کنند.
وی با تقدیر از حضور پژوهشگران کارشناسان داخلی و دیگر سازمانها ابراز امیدواری کرد: این همایش از نظر علمی و عملی برای تمامی شرکت کنندگان مثمر ثمر بوده و از فرصت به وجود آمده نهایت استفاده را بکنند.