پلیس: کارمان در جرایم رمزارز سخت است
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از برخورد با ۱۱۱ گرداننده سایت شرط بندی، قماربازی و مراکز فساد در تهران خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در پنجمین مرحله از طرح اقتدار پلیس امنیت عمومی و پلیس فتا پایتخت که پیش از ظهر امروز در ستاد فاتب برگزار شد، اظهار کرد: در این مرحله از طرح اقتدار پلیس ۳۱ نفر از اراذل و اوباش سطح دار که دارای تحرکات مجرمانه بودند را دستگیر کرد. با وجود اینکه این افراد سابقه داشتند و با وجود اینکه از آنها تعهد گرفته بودیم باز مرتکب شرارت شده بودند.
رییس پلیس تهران بزرگ درباره اقدامات طرح اقتدار در فضای مجازی نیز گفت: روز به روز تلاش میکنیم تا پلیس فتای متقدرتری داشته باشیم و پلیس فتا تسلط و اشراف بیشتری در فضای مجازی داشته باشد.
وی ادامه داد: اولین موضوعی که در دستور کار پلیس فتا قرار گرفته است برخورد با رفتارهای اوباشگرایانه در فضای مجازی است.رفتارهایی مانند قدرتنمایی، کریخوانی و اوباشگرایی در فضایی مجازی مورد رصد همکاران من در پلیس فتا قرار میگیرد و در همین رابطه نیز ۴۸ متهم که به نوعی گرداننده سایتهای مختلف در فضای مجازی بودند و فرهنگ و روشهای اوباشگرایانه را ترویج میکردند شناسایی و دستگیر شدند. این صفحات مجازی بالغ بر ۶۰۰۰ دنبال کننده نیز داشتند.
وی ادامه داد: تمام تارنماهای این افراد نیز مسدود شده و تمامی این ۴۸ نفر بازداشت و دستگیر شدهاند.
وی گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که به شدت در فضای مجازی دنبال میکنیم بحث خرید و فروش دارو در فضای مجازی است در همین رابطه نیز لازم است به مردم تذکر دهم که داروهای سلامتمحور را به هیچ عنوان از فضای مجازی خرید نکنند، چرا که با سلامت آنها سر و کار دارد و این داروها را از مراکز رسمی و دارای مجوز و داروخانهها تهیه کنند.
وی اظهار کرد: در یک اقدام هماهنگ یک باند هفت نفره شناسایی و دستگیر کردند بیش از ۵۰۰ هزار قلم انواع داروهای کمیاب و تاریخ گذشته از این باند کشف و ضبط شده است.
رییس پلیس تهران بزرگ گفت: همچنین دو کلینیک که به صورت غیرمجاز فعالیت میکردند نیز شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند و این کلینیکها نیز پلمب شده است.
وی ادامه داد: سومین اقدام همکاران من در پلیس فتا برخورد با کسانی است که اقدام به هک و دسترسی غیرمجاز به شبکههای اجتماعی افراد می کنند، است. ما تاکید میکنیم مردم پسوردها و رمزهای خود را محرمانه نگه داشته و به افراد غیر ندهند، چرا که افراد سوء استفاده گر به دنبال این هستند که این رمزها را به دست آورده و از صفحات خصوصی افراد سوء استفاده کنند یک باند ۹ نفره که دارای ۱۲۰ شاکی است در این طرح شناسایی و منهدم شد این باند حدود دو میلیارد تومان اقدام به کلاهبرداری از این افراد کرده بود که خوشبختانه شناسایی و منهدم شد.
سردار رحیمی اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی که ما در فضای مجازی و حقیقی داریم بحث قمار و شرطبندی است که مکررا اعلام کردهایم با برگزارکنندگان قمار چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی به شدت برخورد خواهیم کرد. افرادی که در بحث قمار شرکت دارند هر دو طرف بازنده هستند و در نهایت زندگی خود را از دست خواهند داد. در همین رابطه نیز ۴۰ نفر از متهمان که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ قمار میکردند و کارتهای بانکی را اجاره میدادند و در امر پولشویی فعالیت داشتند دستگیر و درگاه های بانکی این افراد نیز مسدود شده است همچنین صفحات مجازی این افراد به طور کامل مسدود شده است و ۸۰ میلیارد تومان گردش مالی این افراد بوده است همچنین این صفحات مجازی دارای ۹ میلیون فالوور بودهاند.
وی درباره کلاهبرداری از رمزارزها نیز گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که مردم باید به آن توجه داشته باشند موضوع رمزارزها است کار ما در این زمینه کمی سخت است چرا که اصل این در خارج از کشور است و کار را برای ما سخت میکند اما با اقداماتی که انجام دادهایم ۱۰ نفر از متهمانی که اقدام به کلاهبردرای کردهاند شناسایی و دستگیر کرده ایم و بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان اموال مسروقه مردم به آنها عودت داده شد.
وی گفت: در این طرح دو متهم که تحت عنوان میوهفروش سیار که اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده و از طریق کپی کارت بانکی اقدام به تخلیه حساب شهروندان نیز کرده بودند شناسایی و دستگیر شدهاند این افراد بالغ بر ۹۸۰ میلیون تومان از پول مردم را به سرقت برده بودند.
انتهای پیام