ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

چرا هند اینترنت فیس‌بوک را بست

| سه شنبه, ۱۵ دی ۱۳۹۴، ۰۴:۳۵ ب.ظ | ۰ نظر

انتقادات گسترده‌ای در خصوص نقض بی‌طرفی در شبکه متوجه این طرح شده است.
نهاد مقررات‌گذار هندوستان خواستار آن شده که سرویس اینترنت فیس‌بوک در این کشور تا اطلاع ثانوی معلق گردد.
به گزارش رایورز به نقل از زد.دی.نت، هفته گذشته سرویس اینترنت رایگان خود را در این کشور راه‌اندازی کرد که با همکاری یک شرکت داخلی اجرا شده بود و برخی از خدمات اینترنتی را به صورت رایگان به کاربران ارائه می‌کرد.
این خدمات شامل مواردی چون اخبار، سلامت مادران، سفر، اشتغال، ورزش، ارتباطات و... می‌شد.
مطابق گزارش‌های داخلی، نهاد قانونگذار هند موسوم به TRAI فرمان به تعلیق آن داده است.
به گفته یکی از مقامات TRAI از همکار محلی فیس‌بوک خواسته شده که ارائه این خدمات متوقف گردد، هر چند این سرویس‌ها همچنان برای مشترکین فعلی برقرار خواهد بود.
با اینکه اساس طرح فیس‌بوک از اینترنت رایگان، افزایش سطح دسترسی مردم بازارهای در حال ظهور به اینترنت است، اما با انتقادات گسترده‌ای در خصوص نقض بی‌طرفی در شبکه متوجه آن شده است، از جمله به این دلیل که ترافیک فراوانی از کاربران را به سوی سایت‌های خاصی روانه می‌کند.
با اینحال فیس‌بوک از کاربران هندی خواسته است تا با ارسال تومار به TRAI خواستار ادامه خدمات اینترنت رایگان گردند.

فارس نیز گزارش داد مدیرعامل فیس‌بوک بر خلاف نظر بعضی کاربران از خدمات این شبکه اجتماعی در هند دفاع کرد.
مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس‌بوک دیروز از برنامه ارائه خدمات رایگان اینترنت در هند دفاع کرد؛ این در حالی است که برخی شرکت‌های فناوری هندی نسبت به این طرح نظر مساعدی ندارند.
 زاکربرگ امیدوار است با اجرای این طرح بتواند اینترنت رایگان را برای برخی کشورهای در حال توسعه به ارمغان آورد و البته بتواند از همین طریق کاربران را به استفاده از فیس‌بوک و خدمات وابسته به آن ترغیب کند.
ابتکار عمل فیس‌بوک در این زمینه Internet.org نام دارد و زاکربرگ می‌گوید از این طریق دسترسی به برخی خدمات مهم بهداشتی، شغلی و آموزشی و انتقال پیام را برای کاربران هندی ممکن خواهد کرد.
اما شرکت‌های هندی معترض که قبلا قرار بود برای اجرای طرح یاد شده همکاری کنند می‌گویند طرح مذکور با قوانین بی‌طرفی اینترنت که به زودی در آمریکا اجرایی می‌شود در تضاد است.
بر اساس قانون مذکور که به تصویب کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا رسیده، شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت باید در زمینه توزیع ترافیک وب بین همه کاربران به یکسان رفتار کنند.
از جمله شرکت‌های هندی که دیگر از برنامه‌های فیس بوک در این کشور حمایت نمی‌کند می‌تواند به پرتال مسافرتی Cleartrip.com و گروه رسانه‌ای تایم اشاره کرد که معتقدند اجرای طرح فیس‌بوک به شیوه فعلی تبعیض آمیز بوده و باعث می‌شود کاربران با کیفیت‌های نابرابری به خدمات اینترنتی دسترسی داشته باشند.
برخی دیگر از کارشناسان هم می‌گویند اجرای این طرح باعث می‌شود که میلیون‌ها نفر در کشورهای در حال توسعه تصور کنند که اینترنت و فیس بوک با هم یکسانند. این در حالی است که اینترنت بسیار فراتر از فیس بوک است.
در مقابل زاکربرگ مدعی است این طرح موجب همکاری دولت‌ها و اپراتورهای تلفن همراه به منظور تضمین دسترسی به وب خواهد شد.
وی افزوده که تا به حال ۸۰۰ میلون نفر در ۹ کشور به این امکانات دسترسی پیدا کرده‌اند.

  • ۹۴/۱۰/۱۵

فیس‌بوک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">