ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

گزارشی از مشکلات کاربران وایمکس ایرانسل

| دوشنبه, ۱ شهریور ۱۳۸۹، ۰۲:۳۳ ب.ظ | ۲۶ نظر

فناوری اینترنت پرسرعت بی سیم - وایمکس- که هم اکنون از سوی اپراتور ایرانسل عرضه می شود مشکلاتی را برای کاربران آن به وجود آورده است که نظارت بیشتر نهادهای مسئول در این حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و رفع مشکلات از سوی این اپراتور را می طلبد.

هم اکنون "وایمکس" به یکی از پرطرفدارترین فناوریهای موجود در جهان برای توسعه اینترنت پرسرعت تبدیل شده به گونه ای که بعضی از شهرهای بزرگ جهان با این فناوری توانسته اند پوشش کاملی را برای دسترسی به اینترنت شهروندان در هر نقطه ای که باشند فراهم کنند.

در کشور ما نیز که امکانات فیبرنوری تا داخل منازل وجود ندارد و سیستم های ADSL نیز موفقیت چندانی نداشته اند اگر بگوییم دسترسی از طریق وایمکس یکی از اساسی ترین ابزار مورد نیاز شهرهای الکترونیکی است بیراه نگفته ایم. بنابراین تلاش برای راه اندازی فناوری وایمکس در کشور یکی از راههای اساسی افزایش ضریب نفوذ اینترنت و فراگیر شدن این تکنولوژی محسوب می شود.

تا قبل از واگذاری امتیاز بهره برداری از این فناوری در کشور گفته می شد اشکالاتی که در توسعه اینترنت پرسرعت با سیم (ADSL) در ایران وجود داشته و عموما از جانب شرکت مخابرات پیش می آمده دیگر در سیستمهای وایمکس وجود نخواهد داشت چرا که برای ارائه سرویس ADSL حتما شرکتها باید وارد فضای متعلق به مخابرات می شدند که به آنها نیز این اجازه داده نمی شد و یا محدودیت های زیادی در این زمینه وجود داشت اما در وایمکس این الزام وجود ندارد و اپراتورهای آن می توانند کاملا مستقل از مخابرات عمل کنند.

اما در حال حاضر با وجودی که اپراتور وایمکس ایرانسل موفق شده در موعد مقرر این سرویس را در 10 شهر کشور راه اندازی کند وجود برخی نارسایی ها و ناهماهنگیها از سوی این اپراتور و مسئولان نظارتی سبب شده تا مشتریان و کاربران این فناوری آنچنان که باید از آن راضی نباشند.

توجه به این نکته نیز ضروری است که فناوری وایمکس هم اکنون تنها از سوی اپراتور ایرانسل عرضه می شود و ارائه سرویس سه اپراتور دیگر دارای مجوز فعالیت آنچنان محسوس نیست. به همین دلیل خبرگزاری مهر مشکلات متقاضیان این اپراتور را مورد بررسی قرار داده است.

داستان تکراری ورود فناوریهای جدید به کشور

داستان فناوری وایمکس ما را به یاد سالهای اولیه ورود تلفن همراه به کشور و در دست گرفتن گوشی های بزرگ موبایل از سوی افراد معدودی می اندازد که حاضر بودند ریسک استفاده از فناوری جدید و مشکلات ناشی از آن را بپذیرند.

استفاده از فناوری تلفن سیار به حدی جذاب بود که در کمتر از یک دهه توانست با تمام نارسایی هایی که هنوز هم به اتمام نرسیده محبوبیتی خاص در میان اقشار مختلف جامعه پیدا کند که استفاده بیش از 53 میلیون نفر در کشور نمود بارزی بر این ادعا است اما وضعیت وایمکس تا حدودی متفاوت است چرا که کاربرانی می خواهند از این فناوری استفاده کنند که به نوعی با اینترنت آشنا هستند و درصددند تا طعم استفاده از اینترنت بدون سیم را با سرعت دسترسی بالا و کیفیت به مراتب بهتر از اینترنت دایل آپ و ADSL بچشند.

هم اکنون برخی کاربران اینترنت برای رسیدن به این خواسته با مشکلاتی مواجهند که به عقیده کارشناسان به عدم پشتیبانی مناسب اپراتور سرویس دهنده، نحوه عملکرد نظارتی سازمان تنظیم مقررات به عنوان نهاد متولی نظارت بر بازار و دست آخر نیز نبود اطلاع رسانی لازم برای کاربران مربوط می شود.

به اعتقاد کارشناسان مهم ترین شرطی که می تواند باعث موفقیت فناوری وایمکس شود اطلاع رسانی به موقع و تلاش در جهت ارزان بودن خدمات آن است که اپراتور ایرانسل به عنوان یکی از چهار اپراتور وایمکس توانسته تا حد قابل توجهی این بخش را به مرحله اجرا درآورد و سرویس های خود را با قیمت بسیار پایین تر از دیگر اپراتورهای دیتا در کشور ارائه دهد. اما با این وجود شواهد نشان می دهد که برخی مشترکان وایمکس از خدمات این اپراتور راضی نیستند و معتقدند وایمکس نیز مانند ADSL و دایل آپ نتوانسته خدمات اینترنت را با دسترسی آسان و ارزان در اختیارشان قرار دهد.

پشت خط بمان تا به اولین اپراتور وصل شوی!

یکی از مشکلاتی که هم اکنون کاربران و متقاضیان وایمکس ایرانسل با آن مواجه هستند دسترسی به مرکز تماس مشتریان این اپراتور و سیستم پاسخگویی این شبکه است که اگرچه این مرکز به صورت شبانه روزی و 24 ساعته دایر است اما گله مندی برخی از مشترکان را به همراه داشته است.

بررسی ها نشان می دهد که مدت زمان انتظار برای پاسخگویی اپراتورهای مرکز تماس ایرانسل و عدم تسلط کافی برخی از این اپراتورها برای ارائه توضیحات و پاسخ به برخی ابهامات مورد نظر از جمله مواردی است که کاربران نسبت به آن شکایت دارند.

متقاضیانی که تماس با مرکز شبانه روزی وایمکس ایرانسل را به عنوان راهی برای ارائه تقاضای ثبت نام انتخاب می کنند باید دقایق زیادی را منتظر بمانند تا به اولین اپراتور آزاد این سرویس متصل شوند. البته دراین مورد گفته می شود که تنها هزینه تماس یک دقیقه برای تماس گیرنده محاسبه می شود اما با این وجود همین مدت انتظار نیز برای متقاضیان بسیار طاقت فرسا است.

آیا اینترنت بی سیم در عرض یک هفته به منازل شما می آید؟

برخی از کسانی که سرویس وایمکس ایرانسل را خریده اند و یا به نوعی در شرف خریدن این سرویس قرار دارند معتقدند که نمایندگی های فروش وایمکس ایرانسل در بحث ثبت نام و زمان دریافت سرویس با متقاضیان همکاری نمی کنند و این مسئله باعث شده تا متقاضیان این سرویس برای دریافت آن زمان زیادی را در انتظار بمانند.

سردرگمی های برخی متقاضیان پس از پرداخت مبلغ مورد نظر خطوط وایمکس و عدم راه اندازی این سرویس از سوی اپراتور از جمله مواردی است که از سوی متقاضیان به آن اشکال وارد می شود و با وجودی که گفته می شود خطوط وایمکس ایرانسل یک هفته پس از پرداخت مبلغ راه اندازی اولیه نصب می شود اما برای برخی کاربران این امر اتفاق نیافتاده است و فعال سازی این سرویس بیش از یک هفته به طول می انجامد.

استفاده از مودم های پشت بامی از سر ناچاری

به گزارش مهر، عدم اطلاع رسانی مناسب در پوشش شبکه وایمکس از سوی سیستم پاسخگوی ایرانسل از دیگر مواردی است که باعث نارضایتی مشترکان شده است به گونه ای که برخلاف انتظار متقاضی عدم پوشش مناسب این شبکه رادیویی باعث می شود مشترک به ناچار از مودم های پشت بامی (Out door) که قیمتی به مراتب گرانتر از مودم های داخلی دارند استفاده کند.

برخی خریداران وایمکس می گویند که ایرانسل ابتدا مودم داخلی ارزان قیمت را به ما پیشنهاد می دهد اما در زمان نصب به دلیل عدم پوشش دهی تغییر موضع داده و نوع مودم دیگری را به ما پیشنهاد می دهد که به ناچار مشترک باید نسبت به خرید آن با هزینه بیشتر اقدام کرد.

هم اکنون مودم داخلی وایمکس 69 هزار و 900 تومان، مودم پشت بامی 199 هزار و 900 تومان و مودم وای فای ایرانسل که قابلیت اتصال 4 پورت برای شبکه، نوت بوک، پی سی و موبایل را دارد به قیمت 99 هزار و 900 تومان فروخته می شود که به غیر از مودم پشت بامی دو نوع دیگر قابلیت جابجایی خواهند داشت.

برخی کاربران وایمکس می گویند تا زمانی که ایرانسل در بازار وایمکس رقیبی نداشت و به تنهایی این بازار را در اختیار گرفته بود مشتریان مجبور بودند تنها از این شرکت مودم تهیه کنند اما در حال حاضر که دیگر اپراتورها نیز وارد بازار شده اند خرید مودم به عهده متقاضی نیز گذاشته می شود.

هزینه هایی که بابت نصب مودم از متقاضی گرفته می شود!

برخی خریداران وایمکس از دریافت مبالغ اضافه از سوی برخی کارشناسان وایمکس و نصابان سرویس خبر می دهند و می گویند بابت نصب مودم چندین بار به نصاب هزینه پرداخت کرده اند. این در حالی است که طبق اعلام شرکت ایرانسل هیچ گونه مبلغی بابت نصب و راه اندازی سرویس در محل نباید از خریدار اخذ شود چرا که این هزینه که مبلغ 8 هزار تومان است در اولین قبض پرداختی مشترک محاسبه می شود.

یکی از کاربران وایمکس ایرانسل در این باره به خبرنگار مهر گفت: نصاب شرکت ایرانسل که برای راه اندازی مودم به منزل ما مراجعه کرده بود به دلیل عدم آنتن دهی در زمان موردنظر موفق به نصب خط نشد اما 8 هزار تومان پرداخت شد. نصاب نیز برای تکمیل فعالیت خود تنها حضور در خارج ساعت کاری را پیشنهاد داد تا بتواند مبلغی نیز مجددا دریافت کند.

این سرویس در سبد خانوار شما جای می گیرد؟

ایرانسل در اوایل تیرماه و به صورت ناگهانی قبل ازآنکه رقیبی وارد عرصه وایمکس شود قیمت اینترنت وایمکس خود را به طرز قابل توجهی کاهش داد تا این سرویس در سبد خانوار جای گیرد. این امر اگرچه به ظاهر بسیار مقبول و مورد توجه است اما منتقدان معتقدند که این اپراتور برای جذب مشترک و رقابت با دیگر اپراتورهای وایمکس قیمت سرویس خود را کاهش داده است.

هم اکنون اینترنت وایمکس ایرانسل با دسترسی 128کیلوبیت بر ثانیه ماهانه 9 هزار تومان است و اینترنت 512 کیلوبیت بر ثانبه در یک دوره 6 ماهه ماهی 48 هزار تومان خواهد بود. همچنین اینترنت وایمکس 1 مگابیت در ثانیه یک ماهه با دانلود نامحدود 79 هزار تومان و 2 مگا 125 هزار تومان است.

گفته می شود که صورتحساب قبوض مشترکان وایمکس ایرانسل در دو نوع پیش پرداختی و پس پرداختی عرضه می شود که مشترکان می توانند به صورت آنلاین و یا از طریق کارت شارژ سیمکارتهای ایرانسل نسبت به پرداخت صورتحساب خود اقدام کنند.

وایمکس می رود که جای ADSL را بگیرد

هر فناوری در بدو ورود خود با مشکلات بسیاری روبرو است که تامین زیرساخت های لازم برای توسعه شبکه وایمکس کشور نیز یکی از نگرانیهایی است که نسبت به این فناوری وجود دارد به نحوی که بسیاری از فعالان این عرصه خواستار تهیه تجهیزات مناسب برای توسعه وایمکس هستند.

افزایش پهنای باند مورد نیاز اپراتورهای وایمکس از دیگر نگرانی هایی است که وزارت ارتباطات و نهادهای تصمیم گیر باید به آن بیندیشند. در همین حال برداشتن محدودیت فعلی سرعت اینترنت برای کاربران از جمله مسائلی است که موفقیت وایمکس را بی تردید تحت تاثیر قرار خواهد داد.

کارشناسان معتقدند با وجودی که وایمکس محدود به مکان نبوده و نیازمند به ظرفیت مرکز مخابرات و خط تلفن نیست به راحتی و به سرعت می تواند از سد ADSL بگذرد و ضریب نفوذ اینترنت را بزودی افزایش دهد.

با این حال آنچه که در این میان از سوی کارشناسان به آن انتقاداتی وارد است به عدم نظارت شفاف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عملکرد این اپراتور و دیگر اپراتورهای وایمکس مربوط می شود چرا که کاربرانی که با مشکلاتی در نحوه دریافت سرویس خود روبرو هستند هم اکنون هیچ اطلاعی از نهاد نظارتی این بخش ندارند و نمی دانند که برای اعلام شکایت باید به کجا مراجعه کنند.
منبع : مهر

  • ۸۹/۰۶/۰۱

نظرات  (۲۶)

چرا الکی تبلیغ منفی میکنید علیه این شرکت؟ بازار شمارو داره خراب میکنه؟ اره راست میگین یعضیا عادت کردن پول اضافه از مردم بگیرن حالا میخوان سرویس خودشونو راه بندازن علیه یه ششرکت میگه تبلیغ منفی میکنن!!
ایرانسل کدوم کارش درست بوده که وایمکسش درست باشه
تازه این راهم اضافه کنید که وقتی به اپراتور وصل میشی هزارتا سوال از کدملی - پستی - اسم - فامیل - تاریخ تولدو مرگ سایز کفش و لباس و .......... را میپرسه سپس میگه مثلا اقا این سرویس به نام یک خانم ثبت شده، بگین خود صاحب سرویس بیاد پشت تلفن معلوم نیست از کجا میخواهند تشخیص این خود طرفه یا که خیر و برای جوابگویی به یک سوال عمومی ایا این همه دنگ و فنگ تیازه؟؟؟؟؟؟؟
و برای جوابگویی به یک سوال عمومی ایا این همه دنگ و فنگ تیازه؟؟؟؟؟؟؟
من از نیمه بهمن 88 این سرویس وایمکس رو دارم. از ابتدا خیلی خوب نبود اما امیدوار بودم بعد از رفع اشکالات فنی اولیه بهتر شود که نشد. بلکه بدتر و بدتر شد. بارها و بارها مجبور به استفاده از دایال آپ شدم. بسیار کند، قطع و وصل مکرر و خسته کننده، لود شدن ناقص صفحات بعد از چندین بار رفرش کردن، عدم تغییر طرح تعرفه بعد از 2 ماه که بیش از 60000 تومان در حسابم شارژ کردم. اینها بخشی از معایب این سرویس است که شخصا تجربه کرده ام. توصیه من به کسانی که می توانند سرویس ADSL بگیرند این است که سراغ وایمکس ایرانسل نروید. لا اقل فعلا. مگر اینکه نیاز فوری به یک ...زرد رنگ داشته باشید. با تشکر
در یک کلام کلا از وایمکس ایرانسل بپرهیزید. 2 ماه طول کشید که وصل شدم قطع و وصل مکرر پوشش ضعیف دروغ های بسیار عدم پشتیبانی از استفاده 2 کامپیوتر همزمان share به دروغ گفتند که اکسس پوینت بخری درست میشه بعدا گفتند که به ما ربطی نداره کلام هر مشکلی پیش میاد میگند به ما ربطی نداره یا بهانه الکی میارند اگر بفهمید ...میگند، اونوقت میگند امکانات ما همینه کلی پول بابت مودم دادم، ولی بعد از نصب 25 سیم از پشت بام به خانه کشیدند. (عجب وایرلسی در نوع خودش بی نظیره ) به شرکت اصلی نمیتونی مراجعه کنید فقط به شرکت ایرانسل که اونجا هم یه نماینده ... گذاشند که فقط میگه شکایت کنید پیگیری میشه. پیگیری شکایت من الان 5 ماه طول کشید و هنوز جواب ندادند گفتند اگه آنتن دهی ضعیف باشه پس میگیرم که یه مشت ... عدم دانلود مجانی شبانه سرعت پایین دادن اون کد کذایی برای هر بار وصل شدن به اینترنت پس از ریستارت کردن میگند باید فایروال و آنتی ویروس اف کنی. (نوبره) البته نه همیشه جدیدا زنگ زدم میگم چرا پی ام های یاهو مسنجرم نمیرسه ، گفتند ... رو میتونید جواب بدید. (کارشون بیسته به خدا) ...وقتی زیادی کم کردن ازم گفتن حساب میشه که موندیم تا حالا حساب بشه عدم پشتیبانی درست و حسابی وقتی زنگ میزنی باید یه تومار بدی شمار وایمکس، کد ملی، نام و نام خانوادگی، کد پستی، خلاصه امار مرده و زنده رو همه میگیرند تا یه جواب اونم بعد 15 تا 20 دقیقه حداقل معطلی. خوب دیگه بسه خسته شدم و خسته شدید. در حال حاضر به خاطر بدبختی که منطقه ما کابل برگردون نشده استفاده میکنم. سبلان هستم.
من یک ماهه وایمکس با مودمه وایفای گرفتم از وقتی به طور رسمی فعالش کردن دیگه کلا قطعه و هیچ سایتی نمیره.معلوم نیست تو کنسول مودو چه خرابکاری ای کردند که خودشونم نمیتونند درست کنند.در کل اگه با دایل آپ کار میکنید صددرصد بدونید بهتر از وایمکسه
وایمکس بدرد بجه ها می خوره همین
من نمیدونم چرا جی تاکو باز نمیکنه
سلام من دو ماهه وایمکس پرسرعت512گرفتم امادریغ از سرعت 256 نمیدونم باید دردما به کی بگم
...، سه هفته است اسم نوشتم هر وقت تماس می گیرم میگن فعلا منتظر یاشید
سلام دوستان عزیز خطوط محله ما pcm وadsl نمی دهند من با تحقیق خیلی زیاد وای مکس مبین نت را گرفته ام سرعتش فوق العاده خوب ساعت شلوقی واینا زیاد تااثر نداره تازه شبها تا صبح وجمعه ها صبح تا شب رایگانه نصف روز بعد از درخواست اومدند نصبش کردند تازه محله ما جزو مدمهای بیرونی بود که شرکت باهزینه خودش یه مودم اورد تموم خونه را چک کرد ویک جا را که دوتا چراغ روشن داد همونجا گذاشتش تو این دو سه ماه خیلی راحت شدم
بنده پول را تاریخ 1390/3/27 واریز کردم مورخ 1390/4/4 هم فرم پیگیری رو پر کردم هنوز که هنوز برا تحویل موم مراجعه نکردن (امروز1390/4/13) بقیش رو خدا میدونه چطوره.از من نصیحت اصلا دور وایمکس ایرانسل رو خط بکش.نه کسی پاسخگو هست نه میشه جایی مراجعه کرد معلوم نیست پولمونو خوردن چکارش کردن هرچی هست ....
دوستان چی بگم از درد کوری-چرنده ایرانس, باور نداری؟ -بگیر وایمکسشو تا سر دراری-بگیری عین من دل درد کاری
من الان وایمکس ایرانسل دارم خیلی هم راضی ام 2 روزه برام وصل کردنو هیچ پولی هم نگرفتن.3گیگم رایگان دادن با یه سیم کارتو کلی چیز دیگه.بد من که با 09377070000تماس میگیرم زود جواب میدنو راضی هستم .
با سلام منم میخواستم یکی دیگه از موردهای مشابه ... ایرانسل رو بگم، من و تعداد زیادی از دوستام اشتراک وایمکس 6 ماهه 256 و نامحدود ایرانسل رو گرفتیم و بعلت برتری قابل حمل بودن از اشتراک ADSL خارج شدیم غافل از اینکه بعد از یک دوره .... هزینه اشتراک رو 1.5 برابر میکنن و دست همونو تو حنا میزارن یعنی از مبلغ حدود 200 هزار تومن برای 256 نامحدود شش ماهه، به حدود 300 هزار تومن تبدیل میشه، بدتر از همه اینکه بعد از اینکه پول دوره بعدی رو ریختیم و به قول خودشون غیر قابل برگشت هستش یا برگشتش در یک پروسه طولانی خواهد افتاد این موضوع رو فهمیدیم، جالب اینکه بدون موافقتت با پول واریز شده چون نمیشه اشتراک 6 ماهه گرفت شما رو بزور مشترک یک ماهه با قیمت 1.5 برابر شده میکنن. دوستانی که تا به حال از این وایمکس ایرانسل استفاده نکردن گول ... نخورن. ADSL خیلی بهتره چون هم قیمتش بهتره هم خیلی زودتر جوابگو مشکلات هستن.
من 24 اسفند ثبت نام کردم و قرار شد که قبل از سال جدید بیان نصب کنن و 25 اسفند هم پول رو واریز کردم و قبل از سال یک نفر را فرستادند که نصب کنه و طرف اومد وگفت باید حق نصب منو بدی ولی من به ایشان گفتم که من هزینه نصب را یک بار پرداخت کردم و پولی نمیدم و این نصاب خیلی پررو گفت که الان دیر وقت و نمیشه نصب کرد و گفت فردا تماس بگیرین میام و فرداش هم به موبایلش زنگ زدم ولی اصلا محل من نگذاشت و الان که 4 فروردین 91 هست و 7 روز میگذره و هر روز با قسمت وایمکس ایرانسل تماس میگیرم و هر بار یکی از اپراتورها میگه که براتون پیگیری میکنم ولی هیچ کاری برای من نکردند. میخواستم بگم مگر شرکت ایرانسل تعهد نکرده بود که تا قبل از سال جدید این سرویس را برای مشتریهاش نصب کنه . پس چرا همش تبلیغات دروغین میکنه و با گذاشتن یک نصاب باجخور توی سیستم کاریش ابروی خودشو برده { واقعا که زشته } خواهشمندم به مشکل من رسیدگی کنین و سرویس وایمکس منو وصل کنین. شماره همراه من هست 093638---5 ممنون میشم
خیلی بی خوده من اشتراک یکساله کاری گرفتم با سرعت 512 که دو گیگ دانلود در ماه داره اما خداوکیلی سرعتش 128 هم نیست چند بارم با مرکز پشتیبانیشون تماس گرفتم اما با لغات قلمبه و سلمبه و به ظاهر خیلی مترمانه مشکل و حل نکردن واقعا خیلی شرکت باحاله حالا مشکلات دیگش بماند
سلام من نمی دونم شما چرا این همه مشکل دارید با ایرانسل من 15 ساله دارم از اینترنت استفاده می کنم . dialup dvb adsl wirless 2 ساله با اینترنت ایرانسل دارم کارمی کنم . تو این دو سال سر جمع 1 روز قطع نبودم. خیلی هم راضی هستم . در ضمن من برای خودم و دوستام از ایرانسل اینترنت گرفتن نهایتاً 2 روز بعدش براتون نصب می کنن . کی میگه 3 ماه ؟ در ضمن من کافی نت دارم نه واسه شرکت ایرانسل کار میکنم نه تبلیغش رو می کنم ولی فوق العاده راضیم . اگر سئوال داشتیدشماره تماسمم می زارم بپرسید به تبلیغات چرند بعضیها گوش ندید . موفق باشید
من از تیرماه وایمکس ایرانسل گرفتم برای من سه روزه نصب کردن وکار کرد همه جا سیگنال داره ومن با آن مشکلی ندارم فقط تعرفه آزاد آن مصرفش زیاد است
سلام به همگی دوستان بعضیا زیادی اقرار کردن بله در بعضی موارد زمان نصب طولانی هست که این همیشه تو همه شرکتا صدق میکنه من خودم 3 روزه برام نصب کردن ولی برای دوستام تا یک ماه هم شده در ضمن شما بایستی از خود ایرانسل اشتراک بخرید که هزینه بیخودی پرداخت نکنید و از جشنواره هایه ایرانسل استفاده بکنید و برایه اطلاعات پشتیبانی به مشکل نخورید یه عده سود جو هستن که یه تعداد وایمکس می خرن با سرعت بالا و به بهانه نصب فوری تا مودمی 50 هزار تومان اضافی میگرن که این مودمها هم به نام خودشون میمونه شما باید دقت کنید که از این آدم هایه سودجو مودم نخرید در ضمن پشتیبانی کلاً 2 تا سوال میکنه در صورت درست بودن جواب شمارو میده من خودم به شخصه از سرعتش نارازی هستم البته همه جا اینجوری نیست ولی من در اکثر جاهایی که بردم مودممم این مشکل وجود داشت ولی اون اوایل که گرفته بودم از سرعتش خیلی رازی بودم اما الان سرعتش افتضاحه است و رسیدگی هم نمی کنن و وقتی زنگ میزنی میگن درسته من آدم مبتدیی نیستم میفهمم که ضعفه شبکه هست بزرگترین ایراد وایمکس هزینه بالا و کیفیت پایین سرعتش هست شما با دادن 15 هزاتومان به ای دی اس ال مخابرات یه اشتراکی می تونید بگیرید که تو وایمکس 50 هزارتومن این اختلاف خیلی قابل ملاحظه هست و در ضمن مودمش هم خیلی گرونه به نصبت مودم ای دی اس ال
حدود 1 ماهه ایرانسل از تاریخ93/3/15 تا الان که 93/4/5 هست در غرب تهران انتن دهی نداره یا یه روز انتن میاد چند ساعتی بعد دوباره میره یا انتن میاد ولی موقع تماس صدای طرف مقابلت نمیاد یه مدت فکر کردم اسپیکر گوشیم خراب شده اما تازه فهمیدم مشکل از ایرانسله که با وجود انتن صدای طرف مقابلت نمیاد مثل اینکه هرچیزی تا یه مدت تو بورسه ایرانسل هم خراب کرده و با این وضعیت داره مشتری هاشو از دست میده
یه دفعه مثل کره شمالی همه چیرو ممنوع کنید و قعط کنید راحت شیم اسم ایرانسل هم بزارید مبتلا
سلام من دو سال وایمکس ایرانسل دارم خیلی هم راضی هستم من فقط مشکلم آنتن دهی دارم
مدت یک ماه است که به اینترنت نمی توانیم وصل شویم- با مودم ایرانسل. به کاربران توصیه می کنم که به هیچ وجه ایرانسل را انتخاب نکنند. بعد از مدتها پشت خط ماندن و پاس کاری شدن بین بخش فنی و پشتیبانی نهایتا قرار شد به مرکز ایرانسل در خیابان ابوریحان برویم و مودم را آپدیت کردند بلکه مشکل حل شود. که متاسفانه برطرف نشد. ضمن اینکه تا بحال چندین بار بسته افزایشی خریدیم ولی دائمم پیغام می دهد که ترافیک شما تمام شده است!!! یعنی پولی هایی که ما پرداخت می کنیم به حساب ایرانسل میرود اما همچنان صفحه زردرنگ اخطار بالا می آید. این پروسه واقعا طاقت فرساست و وقت و پول و انرژی را هدر میدهد. خواهشمندم که تحقیق کنید و بعد تصمیم به خرید از ایرانسل بگیرید
توصیه می کنم از وایمکس استفاده نکنید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">