گواهی دیجیتال امسال به بهرهبرداری می رسد
وزیر بازرگانی در مراسم گشایش دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی "الکامپ" در تهران گفت: طرح صدور گواهی امضای دیجیتال در نیمه اول امسال ، آماده بهرهبرداری میشود.
"سیدمسعود میرکاظمی" روز سهشنبهدرنمایشگاه بینالمللی تجارت الکترونیکی ( الکامپ ) با بیان این مطلب افزود: با بهرهبرداری از طرح صدور گواهی امضای دیجیتال ، هر فرد علاقهمند به فعالیت در شبکهی جهانی تجارت میتواند از طریق اینترنت وارد این عرصه شود.
وی در خصوص امضای دیجیتال گفت : بخش ارتباطات این موضوع در وزارت ارتباطات اجرا میشود و تعاملاتی نیز در این زمینه با بانکها صورت گرفته است .
دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی تجارت الکترونیکی (الکامپ )از ۲۷تیر ماه جاری به مدت پنج روز در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی برگزار میشود.
وزیر بازرگانی در ادامه سخنانش بر لزوم وجود امنیت نرمافزاری و سخت افزاری در این سیستم تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، میرکاظمی با اشاره بر اهمیت و اثربخشی فناوری اطلاعات در زندگی مردم، گفت: تاکنون به برخی از مزیتهای این فناوری کمتر توجه شده است .
به اعتقاد وی ، این فناوری در حوزهی کسب و کار از اهمیت خاصی در نظام -های مختلف در جهان برخوردار است.
میرکاظمی با اشاره به اینکه این فناوری رقابت سختی را در جهان به وجود آورده است ، افزود: با بهرمندی از سیستم فناوری اطلاعات ( (ITمیتوان در کمتر از ۴۸ساعت محصول را شناسایی و متناسب با نیاز مشتری به بازار عرضه کرد .
وی سپس بر لزوم حضور فعال ایران در این عرصه تاکید کرد و گفت : نباید دراین خصوص از سایر کشورها ، عقب بمانیم .
میرکاظمی با بیان اینکه چرخهی محصولات الکترونیکی در بازارجهانی در حال تغییر است ، افزود: عمر این محصولات کم شده است .
وی سپس با طرح این پرسش که چگونه میتوان به سرعت نیاز بازار را شناسایی ، طراحی ، مواد اولیه را تامین و خدمات پس از فروش را نیز ارایه کرد ؟ گفت : ایجاد شبکه یکی از محورهایی است که برای رسیدن به این منظور باید به آن توجه شود.
وزیربازرگانی تاکید کرد: در این ارتباط نیز وجود امنیت سختافزاری و نرم -افزاری و ارتباط در شبکه نیز بسیار مهم است که باید در کشور ایجاد شود.
میرکاظمی افزود: باید برای ایجاد امنیت در این حوزه زیرساختهای مورد نیاز فراهم شود و وزارتخانههای مربوطه نیز فعالیتهای این بخش را انجام دهند .
به گفته وی ، باید برای فعال کردن تجارت الکترونیکی به مباحثی چون ارتباطات، سخت افزار،امنیت شبکه و قوانینی که باید درشبکه اجرا شود، توجه کرد.
وی سپس از فعال شدن گروههای تخصصی برای پیگیری برنامههای مرتبط با حوزه فناوری در وزارت بازرگانی ، خبر داد .
وزیر بازرگانی سپس با تاکید بر اینکه بخش توسعهی اقتصادی کشور مرهون فناوری اطلاعات است ، گفت: حجم بالایی از شناسایی بازار، حضور و پایداری در بازار ، به توجه به این موضوع اختصاص دارد .
میرکاظمی به موضوع طبقهبندی و کدینگ ملی در کشور اشاره کرد و از آن به عنوان یکی از فاکتورهای مهم تجارت ، نام برد .
وی گفت:این موضوع تا ماه آینده به شکل رسمی اعلام میشود و تولیدکنندگان میتوانند از طریق اینترنت کالاهای خود را تعریف کنند.
وزیر بازرگانی فرهنگسازی در مباحث فناوری اطلاعات را بسیار مهم دانست و گفت: در بحث پیادهسازی سیستمها، بیش از ۷۰درصد موضوع به فرهنگسازی و اجرای مناسب آن سیستم در جامعه مربوط میشود.
میرکاظمی سپس به سیستم پرداخت پول همزمان با خرید محصول از کشاورزان اشاره کرد و گفت: تاکنون نزدیک به ۹۰۰هزار کشاورز بیش از ۱۵۰۰میلیارد تومان دریافت کردهاند.
وی گفت:این سیستم تاکنون در ۱۷استان کشور اجرایی شده و اجرای آن تا شهریورماه ۸۵به پایان میرسد.
میرکاظمی درپایان گفت : از این طریق میزان واردات و صادرات در این حوزه قابل کنترل خواهد بود.
- ۸۵/۰۴/۲۷