۶۰درصد مراجعان به "بانکداری الکترونیکی" اعتماد ندارند
مسوول بخش انفورماتیک بانک تجارت گفت: ۶۰درصد مراجعان بانکی در کشور به " بانکداری الکترونیکی" اعتماد ندارند و علاقهمند به استفاده از امکانات و سرویسهای آن نیستند.
"نادر خواجه حق وردی"روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا در اصفهان افزود:
طبق آمار تهیه شده توسط واحد انفورماتیک بانک تجارت هنوز اکثر مردم ایران اعتماد و اعتقاد چندانی به سیستم بانکداری الکترونیکی ندارند.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر ۸۰درصد وقت و هزینه سیستم بانکی کشور صرف سه خدمت"پرداخت انواع قبوض"،"دریافت و پرداخت نقدی"و"حوالجات و نقد چکها" میشود.
حق وردی ادامه داد: ۶۰درصد از موارد مراجعه به بانکها فقط برای قبوض و دریافت و پرداخت است.
وی با اشاره بهاینکه امروزه سازمانهای خدمات گیرنده ودهنده بیش از ۴۰۰ میلیون برگ قبض در کشور صادر میکنند، تصریح کرد: رقمحاصل از هزینه پرداخت این قبوض بسیار هنگفت است.
مسوول بخشانفورماتیک بانکتجارت تاکید کرد:حداقل هزینه ناشی ازاتلاف وقت، نیروی انسانی و سرمایه برای پرداخت این قبوض با مراجعه فیزیکی به دفاتر بانکی، حدود سه هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
حق وردی باتاکید بر اینکه استفاده از خدمات بانکداریالکترونیکی و پرداخت "آن لاین"( ،(ONLINEتنها یک درصد هزینههای فعلی را شامل میشود، گفت: ما با استفاده از بانکداری الکترونیکی میتوانیم درهرسال حداقل سه هزار میلیارد ریال صرفهجویی اقتصادی داشته باشیم.
وی فرهنگسازی در استفاده از بانکداری الکترونیکی را یکی از ضرورتهای عملی شدن این صرفهجویی برشمرد و گفت: ما میکوشیم ابتدا از محیطهای آموزشی و فرهنگی بخصوص دانشگاهها در این راستا گام برداریم.
بهگفته وی، سیستم بانکداری ایران ۱۶سال عقب تر از کشورهای پیشرفته است و نظام بانکی کشور باید با اهتمام بیشتر به کاهش این فاصله بپردازد.
حق وردی تاکید کرد: امکان پرداخت قبوض در سیستمهای الکترونیکی بانکهای کشور فراهم میباشد اما مشکل ، نبود تفاهمنامه بین بانکها و سازمانهای صادرکننده قبوض است.
- ۸۵/۰۳/۳۰