آخرین اقدامات برای الکترونیکی شدن بیمارستانها
دبیر علمی دومین سمپوزیوم بیمارستان الکترونیکی و تله مدیسین گفت: الکترونیکی شدن خدمات بیمارستانها شرایط جدیدی را برای ارتقای خدمات بیمارستانی بر محور بیماران و توسعه آموزش و پژوهش در بیمارستانهای دانشگاهی فراهم میکند.
به گزارش فارس، ماشاءالله ترابی در زمینه وضع تله مدیسین در ایران گفت: تله مدیسین به معنای فعالیت پزشکی از راه دور در کشور ما سابقه قابل توجهی دارد و با گسترش ابزارهای فناوری اطلاعات، توسعه در این زمینه نیز فراهم میشود.
دبیر علمی دومین سمپوزیم بیمارستان الکترونیکی و تله مدیسین با بیان اینکه با برگزاری این سمپوزیوم دیدگاههای مشترک در زمینه بیمارستان الکترونیکی فراهم میشود و راهکارها برای شرایط موجود مورد بحث و بررسی قرار میگیرد، گفت: قصد داریم به یک برنامه مشترک و جامع در زمینه توسعه برنامههای مجازی در بیمارستانها و استفاده از آن در کشور نزدیک شویم.
دبیر علمی دومین سمپوزیم بیمارستان الکترونیکی و تله مدیسین افزود: در حال حاضر در ایران از تصویربرداری، تشخیص بیماران از راه دور، فضای تعالی نسبت جامعی در بحث تصاویر داریم و نیز مشاوره از راه دور، استفاده ایمیل در تشخیص پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران زیرساختهای لازم برای توسعه فضای مجازی در بیمارستانها را شامل ابعاد فرهنگی و فنی دانست و گفت: از آنجایی که راهاندازی بیمارستان الکترونیکی نیازمند مشارکت افراد در حوزههای تخصصی مختلف از گروههای فنی و مهندسی تا گروههای پزشکی و پیراپزشکی است، بنابراین بایستی زمینه مساعد فرهنگی برای تعامل این گروهها با یکدیگر فراهم شود.
ترابی، بیمارستان را یکی از پیچیدهترینهای بخشهای نظام سلامت خواند و گفت: الکترونیکی شدن بیمارستان شرایط جدیدی را برای ارتقای خدمات بیمارستانی بر محور بیماران و توسعه آموزش و پژوهش در بیمارستانهای دانشگاهی فراهم میکند.
- ۹۰/۰۷/۰۴