آنتنهای موبایل پرندگان تهران را فراری ندادهاند
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی در واکنش به خبر مهاجرت پرندگان از تهران به دلیل آنتنهای موبایل و تشعشعات این آنتنها گفت: مهاجرت پرندگان به هیچ عنوان ارتباطی به آنتنهای بی تی اس ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد کرمپور امروز دوشنبه در همایش "بررسی ایمنی تشعشع در شبکههای تلفن همراه" با بیان اینکه استانداردهای ایمنی تشعشع در ایران 10 برابر بیشتر از استانداردهای تعیین شده است، افزود: تحقیقات ما نشان داده است هرچه میزان تعداد ایستگاههای رادیویی در کشور بیشتر باشد سلامت تشعشعی بالاتر میرود.
وی دلیل این امر را کاهش قدرت دستگاههای موبایل دانست و ادامه داد: سازمان تنظیم مقررات با همکاری سازمان انرژی اتمی و وزارت بهداشت و همچنین سازمان محیط زیست وظیفه دارند تجهیزاتی که در حوزه مخابرات وارد کشور میشوند را کنترل کنند و در صورتی که حد تشعشع آنها از استانداردهای کشور کمتر باشند پلمپ و منهدم شوند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی با اشاره به وجود 3/5 میلیارد شماره موبایل در دنیا ادامه داد: این تعداد شماره حدود 6 میلیارد و 100 میلیون پیام رد و بدل میکنند که با توجه به ضریب نفوذ اینترنت باند پهن در دنیا در حدود 25 درصد ضروری است تا شبکههای ارتباطی استانداردهای لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور خاطرنشان کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور 71 درصد است.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: شبکه ارتباطی ایران یکی از بزرگترین شبکههای ارتباطی در خاورمیانه است که شبکههای ارتباطی به این وسعت باید استانداردهای لازم را داشته باشند چرا که در غیر این صورت عملکرد لازم را نخواهند داشت و ارتباطات لازم یا برقرار نمیشود یا ناقص کار خواهد کرد.
کرمپور با رد مهاجرت پرندگان از تهران به دلیل آنتنهای بی تی اس خاطرنشان کرد: در حال حاضر آنتنهای بی تی اس کشور به سمت میکرو بی تی اس پیش خواهد رفت که از حد تشعشعات کمتری برخوردار است.
وی همچنین در حاشیه این همایش در نشست خبری با اشاره به جمعآوری آنتنهای بی تی اس تولید شده از شرکت هوباوی در کشور هند توضیح داد: برخی از آنتنهای نصب شده در کشور از دستاوردهای شرکتهای فعال داخلی است ضمن آنکه تجهیزات و همچنین آنتنهای وارداتی نیز پس از انجام تستهای طولانی در شبکه نصب و راهاندازی میشود.
- ۸۹/۱۱/۱۱