احتمال ورشکستگی دفاتر خدمات ارتباطی
به گفتهی عضو هیات مدیرهی انجمن دفاتر خدمات ارتباطی سوء مدیریت و بیتوجهی به مشکلات، موجب ورشکستگی دفاتر خدمات ارتباطی شده است.
زهیر طیب در گفتوگو با (ایسنا) با اشاره به برگزاری تجمع اعتراضآمیز نمایندگان دفاتر خدمات ارتباطی که روز گذشته در مقابل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ورشکستگی دفاتر خدمات ارتباطی به دفعات از سوی نمایندگان بخش خصوصی به مسوولان وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات هشدار داده شده بود.
او ادامه داد: اگر امروز وزارت ارتباطات در رسانهها اعلام میکند که چند میلیون مشترک به شبکه تلفن همراه وارد کرده است باید این را هم بگوید که چه کسی این ماموریت ملی را با این کیفیت و گستردگی به انجام رسانده است.
وی گفت: اگر دفاتر خدمات ارتباطی که در سطح کشور گستردگی و پراکندگی دارند وجود نداشتند، امکان نداشت چنین توسعه ظرفیتی در این مدت کوتاه صورت پذیرد؛ بار اصلی این توسعه بر دوش دفاتر بوده است چنان که بیش از 80 درصد مشترکان همراه اول از طریق دفاتر خدمات ارتباطی پیوستهاند و اکثر مشترکان از طریق این دفاتر خدمات تلفن همراه دریافت میکنند.
طیب تصریح کرد: در شرایطی که قانون وزارت ارتباطات را مکلف به استقرار پیشخوان دولت و ارایه خدمات همه دستگاههای دولتی در دفاتر کرده است، این وزارتخانه هنوز نسبت به ارایهی خدمات شرکتهای زیرمجموعهاش به دفاتر اقدام نکرده و خدمات تلفن ثابت و هواپیمایی پیام فقط روی کاغذ به ما واگذار شده است و هیچ اثری از آن دیده نمیشود و جایی هم اگر موفق به پیادهسازی شده به خاطر ابتکار عمل مدیران استانی بوده است.
او گفت: تعدادی از اعضای ما به پست نامه نوشتهاند و ما هم از این طریق میگوییم که اگر مطالبات مالی دفاتر از شرکت پست به آنان پرداخت نشود، آنان قادر به خرید تمبر و الصاق آن بر روی پاکتهای پستی نیستند و پست ناگهان با حجم انبوهی از نامههای بدون تمبر در شبکه خود مواجه خواهد شد که آشفتگی غیر قابل وصفی را ایجاد خواهد کرد.
وی تصریح کرد: اوضاع دفاتر آشفته است و این در حالی است که این موضوع دهها بار در ماههای اخیر به وزیر ارتباطات هشدار داده شده است اما تاکنون پاسخگویی به نمایندگان 2000 دفتر خدمات ارتباطی انجام نشده است.
- ۸۷/۰۶/۱۲