ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در همایش فنی و ارتباطی تجارت و اقتصاد الکترونیک، گفت: هر دفتر ICT روستایی به طور متوسط ماهانه 350 هزار تومان درآمد دارد که این مبلغ مقرون‌به صرفه نیست.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، ناصر یوسف‌پور در همایش فنی و ارتباطات اقتصاد و تجارت الکترونیکی به تشریح شرایط ict روستایی و تجارت الکترونیکی پرداخت.

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: اصلی‌ترین هدف از راه‌اندازی دفاتر ict روستایی تحت پوشش قرار دادن 30 درصد از جمعیت کشور که در روستاها زندگی می‌کنند بود.

وی ادامه داد: قرار بود 5 درصد از خدمات دستگاه‌های دولتی به صورت تعاملی و تراکنشی (به صورت الکترونیکی) ارائه شود که اگر این هدف در طی برنامه چهارم عملی می‌شد، امروز راحت‌تر می‌توانستیم در خصوص امکان کسب مهارت، افزایش بهره‌وری، ایجاد مدل‌ها در دفاتر ict روستایی صحبت کنیم.

وی با اشاره به اقدامات هیئت عالی نظارت که توسط مقام وزارت ارتباطات در خصوص دفاتر ict روستایی انجام می‌شود توضیح داد سیاست‌گذاری، برگزاری جلسات منظم هفتگی و برگزاری جلسات منظم ماهیانه با 30 استان از طریق ویدئو کنفرانس و بازدید دوره‌ای از دفاتر سراسر کشور و برگزاری جلسات با کارگزاران استان‌های مختلف به صورت حضوری از اقدامات هیئت عالی نظارت است.

مسئول طرح توسعه دفاتر ict روستایی افزود: برای هر دفتر ict روستایی 9 میلیون تومان تجهیزات سرمایه‌گذاری شده است.

وی ادامه داد: همچنین برخی از دفاتر امکاناتی را که در محیط روستا وجود دارد برای جذب گردشگر شناسایی کرده‌اند و برای مثال امکانات محیطی روستا را برای کسانی که مایلند آخر هفته خود را در این روستا بگذرانند معرفی می‌کنند.

یوسف‌پور اظهار داشت: در حال حاضر 9 هزار و 900 دفتر ict روستایی و 9 هزار و 900 کارگزار در این دفاتر مشغول به کار هستند.

وی با مقایسه‌ای از درآمد دفاتر ict روستایی در سال 84 و 90 گفت: به طور متوسط درآمد خدمات پستی هر کارگزار پست‌بانک در سال 84، حدود 15 هزار تومان بود که در حال حاضر این رقم در 6 ماهه نخست سال 90 به 128 هزار تومان رسیده است.

وی همچنین گفت: متوسط درآمد هر دفتر ict روستایی در سال 87 از 8 هزار تومان به 40 هزار تومان در 6 ماهه نخست سال 90 افزایش یافته است.

وی گفت: شرکت مخابرات نیز در 6 ماهه نخست سال 90 به طور متوسط 187 هزار تومان در ماه برای هر دفتر درآمد داشته است.

یوسف‌پور افزود: هر دفتر ict روستایی به طور متوسط برای کارگزار 350 هزار تومان درآمد ایجاد می‌کند که این مبلغ با توجه به هزینه‌های ماهیانه دفتر (که از طرف دولت تامین می‌شود) مقرون به صرفه نیست.

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، گفت: برای مقرون به صرفه شدن دفاتر ict روستایی باید خدمات بیشتری را به این دفاتر ارائه کنیم تا با ارائه خدمات مختلف فعالیت دفاتر بیشتر شود.

یوسف‌پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رسوب نقدینگی دفاتر ict روستایی از پس‌انداز روستاییان گفت: روستاییان 420 میلیارد تومان در دفاتر ict روستایی پس‌انداز کرده‌اند که این رقم پیش از راه‌اندازی دفاتر ict روستایی از چرخه اقتصادی کشور خارج بوده است.

وی ادامه داد: همچنین هر دفتر به طور متوسط 310 فرقه حساب دارد.

مسئول طرح توسعه دفاتر ict روستایی خاطرنشان کرد: 9 هزار و 900 دفتر ict روستایی از ابتدای سال تاکنون 21 میلیون تراکت پستی داشته‌اند.

یوسف‌پور تاکید کرد: در حال حاضر دفاتر ict روستایی با 25 درصد ظرفیت فعلی ارائه خدمت می‌کند.

  • ۹۰/۰۷/۲۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">