ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ارایه تسهیلات بانکی به رسانه‌های دیجیتال

| دوشنبه, ۱۴ فروردين ۱۳۹۱، ۰۳:۵۶ ب.ظ | ۰ نظر

مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال در راستای حمایت­های مختلف از تولیدکنندگان محصولات رسانه­های دیجیتال، تسهیلات بانکی تا سقف 100 میلیون تومان از محل تفاهم با بانک ملی به تولیدکنندگان این محصولات اعطا می کند.
اعطای تسهیلات 100میلیون تومانی به تولیدکنندگان

در راستای حمایت­های مختلف مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال از تولیدکنندگان محصولات رسانه­های دیجیتال، تسهیلات بانکی از محل تفاهم با بانک ملی به تولیدکنندگان این محصولات اعطا می شود که تاکنون 40 شرکت و مؤسسه فرهنگی برای بهره مندی از این تسهیلات که تا سقف 100میلیون تومان خواهد بود به بانک ملی ایران معرفی شده اند.

در همین راستا در سال 90 حمایت از فعالیت­های تبلیغی، ترویجی و توسعه دانش و مهارت تخصصی در حوزه رسانه­های دیجیتال و همچنین اهدای بن کارت حمایتی از اقشارمختلف جامعه در زمینه مصرف بسته­های نرم‌افزاری رسانه‌ای در دستور کار این مرکز قرار گرفت که تا پایان سال 90 به میزان 30 هزار بن کارت در مجموع به ارزش 6 میلیارد ریال در نمایشگاه بین­المللی رسانه­های دیجیتال و 42 هزار بن کارت در مجموع به ارزش 4 میلیارد و 200 میلیون تومان در نمایشگاه­های استانی توزیع شده است.
خرید حمایتی از محصولات فاخر و برگزیده از دیگر فعالیتهای مرکز رسانه های دیجیتال در سال 90 محسوب می شود که از محل تفاهم این مرکز با صندوق توسعه صنایع الکترونیک وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت شکل یافته است و تسهیلات به شرکت­های معرفی شده اعطا می شود.
دریافت گواهی ثبت نرم افزار برای 468 اثر نرم افزاری

در سال 90 بالغ بر 6 هزار و 716 اثر دیجیتالی به دبیرخانه واحد امور بسته‌های نرم‌افزاری مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال ارسال شده است که از این تعداد تاکنون، 468 اثر موفق به دریافت گواهی ثبت نرم‌افزار شده‌ و 2 هزار و 640 مجوز انتشار دریافت کرده‌اند. در عین حال، 2 هزار و 803 اثر مجوز تکثیر اخذ کرده‌اند و درخواست تعداد باقی‌مانده نیز در مراحل مختلف بررسی قرار داشته و یا در انتظار تائید شورای عالی انفورماتیک است.

همچنین 20 کارگروه اصلی نظارت و ارزشیابی و ثبت نرم‌افزار در سال 90 راه اندازی شد که در کنار کارگروه اصلی نیز، 31 کارگروه فرعی تخصصی درون واحدی برای درخواست­های مجوز نرم‌افزار برگزار شده است.

براساس آمارهای موجود تاکنون از تعداد کل گواهی ثبت 984 مورد، تعداد کل پروانه انتشار 5 هزار و 314 مورد و تعداد کل مجوز تکثیر نیز 4 هزار و 465 مورد از سوی توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال حکایت دارد که از این آمار تعداد کل گواهی ثبت در سال 90، معادل 468 مورد، تعداد کل پروانه انتشار 2 هزار و 640 مورد و تعداد کل مجوز تکثیر در همین سال، 2 هزار 803 مورد بوده است.
این در شرایطی است که آمار مذکور در سال 89 به ترتیب، 314 مورد، هزار و 604 مورد و 950 مورد بوده است که نشانگر رشد قابل توجه در سال 90 است و آمار کلی مجوزهای صادر شده در سال 88-87 به نحوی است که تعداد

کل گواهی ثبت 202 مورد، تعداد کل پروانه انتشار 1 هزار و 70 مورد و تعداد کل مجوز تکثیر 712 مورد بوده است.
تلاش برای فرهنگسازی در استفاده از محصولات هولوگرام دار

به گزارش مهر، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با امضای تفاهم­نامه­ ای با سازمان صدا و سیما نسبت به معرفی نرم­افزارها و وب­سایت­های مفید و بسترسازی فرهنگی در خصوص استفاده از محصولات دارای هولوگرام، اقدام کرده است و براین اساس از اوایل امسال نیز پخش برنامه­های تولیدی دراین خصوص را در دستور کار دارد.

حضور نرم­افزارهای ایرانی در بازارهای بین المللی از دیگر برنامه های این مرکز است که در این راستا این مرکز در سال جدید تنها در تولید نرم­افزارهایی مشارکت خواهد کرد که به طور قطع زبان­های عربی برای جهان اسلام و انگلیسی برای دیگر نقاط جهان را در دستور ساخت خود داشته باشند.

  • ۹۱/۰۱/۱۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">