ارسال اولین پست شبکه هادی نت
مراسم رونمایی از شبکه اجتماعی محبان اهل بیت با نام هادی نت و نرم افزار چند رسانه ای طنز دفاع مقدس با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد و وزیر ارشاد اولین پست رسمی این شبکه اجتماعی را ارسال کرد.
شبکه اجتماعی هادی نت در پی هتک حرمت به ساحت مقدس امام دهم شیعیان امام علی النقی و در راستای فرهنگسازی و شناخت بیشتر ائمه اطهار راه اندازی شد که ظهر امروز چهارشنبه سید محمد حسینی آن را به طور رسمی رونمایی کرد و خود به عضویت این شبکه درآمد.
وی در این مراسم با بیان اینکه شناسایی و شناخت سیره و سنت ائمه اطهار از الزاماتی است که ابزارهای فناوری می تواند به گسترش هر چه بیشتر آن کمک کند، اظهار داشت: ابعاد زندگی امام دهم شیعیان به دلیل جفاهایی که نسبت به ایشان صورت گرفته است و نیز حلقه های ارتباطی ایشان از جمله دلایلی است که معرفی امام هادی را بیش از پیش ضروری می کند.
وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه باید در شبکه اجتماعی محبان اهل بیت به برخی شخصیت های هم عصر امام هادی از جمله حضرت عبدالعظیم حسینی، حسین ابن سعید اهوازی و فضل ابن شازان نیز توجه شود، خاطرنشان کرد: ما انتظار داریم که این شبکه اجتماعی به عنوان یک کار جمعی اندوخته های تمامی کاربران را عرضه کند. همچنین نظارت بر این شبکه از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد چرا که نسبت دادن هر حرف نازل و خرافاتی به این بزرگواران می تواند در تحریف مسائل دینی بکار برده شود.
شبکه اجتماعی هادی نت در هفته اول راه اندازی آزمایشی خود بالغ بر 3 هزار عضو به ثبت رساند که این کاربران 115 هزار و 397 مطلب ارسال و 6 میلیون و 400 پیام مبادله کردند.
مسئولان این شبکه اجتماعی از آمادگی برای ارائه خدمات به 10 میلیون کاربر به صورت همزمان در یک روز خبر دادند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با جمله "به پیروی از امام هادی (ع) و دیگر ائمه بزرگوار مباهات و افتخار می کنیم" اولین پست رسمی این سایت را ارسال کرد.
حسینی همچنین اظهار امیدواری کرد که با پیام های مبادله شده کاربران در این سایت بتوان کل صفحاتی که در موتور جستجوی گوگل به اهانت ائمه اطهار می پردازند پاکسازی و محتواهای محبان اهل بیت جایگزین آن شوند.
همچنین در این مراسم از نخستین نرم افزار چند رسانه ای طنز دفاع مقدس با نام "خندید و ماند" که شامل 640 مقاله ، 261 تصویر، 299 قطعه صوتی و 26 قطعه فیلم دفاع مقدس است رونمایی شد.
به گزارش مهر، وزیر ارشاد همچنین مجتمع فرهنگی دیجیتال برج آزادی را که بر اساس تفاهم نامه وزارت فرهنگ و ارشاد با معاونت فناوری ریاست جمهوری در سال 89 منعقد شده بود به صورت رسمی رونمایی کرد.
این مجتمع امکان دسترسی مردم به محتواهای تولید شده در سطح کشور را از قبیل نرم افزار و بازیهای رایانه ای ممکن می کند.
همچنین در این مجتمع فرهنگی که در داخل برج آزادی راه اندازی شده است، بخشی برای استفاده از بازیهای رایانه ای تولید شده ایرانی و نیز بخش اینترنت تعبیه شده و همچنین دوره های آموزشی مرتبط با ابزارهای فناوری های نوین با رویکرد بومی در این مرکز برگزار می شود.
- ۹۱/۰۳/۰۵