استفاده از موبایل برای روانشناسی کاربران
محققان دانشگان پرینستون آمریکا اعلام کردند که تلفنهای همراه ابزار مفیدی برای تشخیص تاثیر محیط بر حالت و وضعیت روحی کاربران است.
به گزارش موبنا، محققان در دانشگاه پرینستون آمریکا روشهایی برای استفاده از تلفنهای همراه ارایه کردهاند که این دستگاهها میتوانند چگونگی تاثیر محیط بر وضعیت و حالت روحی کاربران را تشخیص دهند.
در این تحقیقات 270 نفر در 13 کشور دنیا مورد مطالعه و بررسی قرار گرفتند و آنها موافقت کردند که اطلاعاتی درباره احساساتشان در شرایط مختلف ارایه کند، بنابراین محققان دریافتند که گوشیهای موبایل نقش مفیدی در کشف وضعیت روحی و حال کاربران ایفا میکنند.
این محققان برنامهای ساختند که در مکانهای مختلف سوالاتی از کاربر میپرسد، مثلا "آیا خوشحالی هستی؟" یا "چقدر خوشحالی؟" "آیا در این مکان احساس شادی داری؟" و از کاربران خواستند تا این برنامه را روی گوشیهای موبایلشان نصب کنند.
به این ترتیب برنامه موبایلی مورد نظر شروع به جمعآوری اطلاعات کرد و توانست تشخیص دهد که محیط چه اثری روی کاربران میگذارد.
به گفته محققان، افراد زمان زیادی را خارج از منزل میگذرانند، بنابراین محیط تاثیر زیادی روی زندگی و حالت روحی روانی آنها دارد، با این حال تشخیص حالت و افکار از طریق گوشیهای هوشمند حتی در خانه نیز وجود دارد.
بر این اساس مشخص شد مردان وقتی که دور از خانهاند کمتر شادند و از خودشان بیشتر تعریف میکنند، در حالی که زنان تغییر وضعیت روحی خاصی نسبت به فاصلهای که از خانه داشتند نشان ندادند.
مطالعات دیگری که در دانشگاه ورمونت انجام شد نشان داد که افراد هنگامی که دور از خانهاند شادترند. مثلا هنگامی که افراد مسافرت میکنند خوشحالترند.
- ۹۲/۰۶/۰۳