اصلاح الگوی مصرف با حذف بودجه IT؟
فنآوری اطلاعات مظلوم واقع شده و اصلاح الگوی مصرف در حوزههای مختلف نباید به حذف بودجه IT در ارگانهای دولت منتج شود زیرا نباید مصرف نکردن را با درست مصرف کردن اشتباه گرفت؛ اصلاح الگوی مصرف با درست هزینه کردن امکانپذیر میشود.
حمید بابادینیا - رئیس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانهیی استان تهران - در گفتوگو با (ایسنا)، گفت: بعد از نامگذاری سال 88 به عنوان اصلاح الگوی مصرف به عقیده برخی مسوولان آنچه اهمیت دارد کم کردن هزینهها به هر طریق ممکن است.
به گفته او بهعنوان مثال تخصیص بودجه برای فنآوری اطلاعات در یک وزارتخانه میتواند به رشد زیرساختهای ارائه خدمات غیرحضوری آن نهاد منجر شود و این در راستای رسیدن به دولت الکترونیکی و به هدف کاهش رفت و آمدها میتواند مفید واقع شود. حذف بودجه در حوزه فنآوری اطلاعات، کشور را از رسیدن به پیشرفت به موازات دیگر کشورها در الکترونیکی کردن امور باز میدارد.
وی با تاکید بر اینکه انجام خدمات دولت الکترونیکی اولین تاثیر را در کاهش بهینهسازی مصرف سوخت و اتلاف منابع میگذارد، تصریح کرد: هزینه کردن در حوزه فنآوری اطلاعات توجیه اقتصادی دارد؛ زمانی هزینههای صرف شده در این حوزه نتیجه مثبت میدهد که با نگاهی دقیق به اهداف و پروژهها و تهیه زیرساخت، شبکههای ارتباطی امن ایجاد کرد و به این ترتیب امیدوار بود از هزینههای غیرضروری که وقت افراد جامعه از مهمترین آنهاست جلوگیری میشود.
رئیس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانهیی استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: حذف بودجهی فنآوری اطلاعات و نبود زیرساخت و شبکههای ارتباطی منافع ملت را تامین نخواهد کرد. در جهانی که با طبقهبندی اطلاعات با محوریت فنآوری اطلاعات امنیت بالا را تضمین میکنند، نبود این امنیت در کشور ما هزینههای بالایی در حوزه کشف جرم و حتی نگهداری از مجرمان میطلبد.
- ۸۸/۰۲/۲۵