اعتراض آمریکاییها به نظارت بر اینترنت
بسیاری از فعالان آمریکایی در نظر دارند در اعتراض به قانون نظارت بر اینترنت آمریکا از امروز به مدت یک هفته جریان اعتراضی برای لغو این قانون به راه اندازند.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اینترنتی "هیلز"، بسیاری از فعالان آمریکایی در تلاش هستند تا از امروز دوشنبه به مدت یک هفته جنبش اعتراضی به راه اندازند تا اعتراض خود را به "قانون اشتراک و محافظت از اطلاعات سایبری" (CISPA) ابراز کنند.
بر اساس این گزارش،این قانون به دولت آمریکا اجازه میدهد تا در صورت تمایل بدون دردسر به اطلاعات کاربران و مشتریان شرکت های خصوصی دسترسی پیدا کند.
قانون یاد شده فرآیند دریافت این اطلاعات از شرکت های سرویس دهنده اینترنت و همین طور شبکه های اجتماعی را تسهیل می کند و دولت آمریکا با ارائه یک درخواست ساده درمییابد یک شهروند آمریکایی به چه سایت هایی مراجعه کرده و چه مطالبی را در فیس بوک یا دیگر شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته است.
بسیاری از گروههایی که قرار است این جریان اعتراضی را هدایت کنند، افراد باتجربهای هستند که علیه "قانون سرقت اینترنتی" (SOPA) و "قانون محافظت از داراییهای ذهنی" (PIPA) مبارزه میکنند و شامل "بنیاد پیشگامان الکترونیکی" (Electronic Frontier Foundation)، "مرکز دموکراسی و فنانوری"، "مطبوعات آزاد" و "مبارزه برای آینده" و "اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا" (ACLU) میشود.
"بروک میکس" سخنگوی مرکز دموکراسی و فناوری میگوید که این اعتراضات بر فناوریهای مشابهی متمرکز است که برای مبارزه با لوایح مبارزه با سرقت اینترنتی استفاده شد و به طور خاص شامل ارائه شکایت و برقراری تماس تلفنی با اعضای کنگره میشود اما این گروه اعلام کرده که قصد قطع وبسایتها را ندارند.
این گروههای اعتراضی در اعتراضات گذشته خود به منظور بیان ابراز نارضایتی اشان، صفحههای وبسایتهای خود را برای مدتی قطع کرده بودند و به حالت آفلاین درآوردند.
به گفته معترضان، هدف این "هفته اقدام عمل" در واقع ایجاد آگاهی درباره نگرانیهای جدی است که در خصوص قانون "CISPA" وجود دارد.
لایحه "CISPA" بیش از یکصد حامی مشترک دارد و قرار است در هفته 23 آوریل برای رأیگیری به مجلس نمایندگان آمریکا فرستاده شود.
- ۹۱/۰۱/۲۸