اعتراض به ابطال نظام صنفی رایانهای اصفهان رو به افزایش است
با اعلام ابطال انتخابات نظام صنفی رایانهیی استان اصفهان ، اعتراضها و واکنشهای مختلفی در اینباره مطرح شد که جمع بندی تمام این اظهار نظرها نکات جدید و در عین حال مبهمی را در این راستا آشکار میسازد.
انتخابات نظام صنفی رایانهیی استان اصفهان روز ۲۴فرودین ماه سال جاری برگزار شد.
معاون دبیر شورای عالی انفورماتیک کشور روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا از ابطال صحت انتخابات نظام صنفی رایانهیی اصفهان خبر داد و تاکید کرد که انتخابات هیات مرکزی نظام صنفی کشور در انتظار اصفهان نمیماند.
"حمیدرضا یوسفی"دلیل ابطال انتخابات نظام صنفی رایانهییاصفهان را اعتراض تعدادی از اعضای مجمع به نحوه برگزاری انتخابات و اضافهشدن نام دو نفر که اسامی آنها در فهرست اعلام شده در جراید موجود نبود، در لیست کاندیداها در روز انتخابات دانست.
" کوروش بهاری"، یکی از افراد معترض به انتخابات نظام صنفی با تاکید بر اینکه معترضان شکایت خود را در هفته بعد از انتخابات مطرح کردند، افزود:
روند اداری رسیدگی به این شکایت در اصفهان و تهران بسیار طول کشید.
وی دلیل تذکر ندادن به رعایت نکردن قوانین در زمان برگزاری انتخابات را جو حاکم بر فضای جلسه آن روز دانست و گفت: اگر در آن شرایط و فضای آشفته اعتراض خود را مطرح میکردیم، جنجال به پا میشد.
بهاری تاکید کرد: ارایه این شکایت تنها به صلاح خود نظام صنفی رایانهیی اصفهان است نه برای تامین منافع شخصی.
وی باابراز تاسف از حضور نیافتن نمایندگاناصفهان در انتخابات هیات مرکزی نظام صنفی رایانهیی کشور گفت:هدف ما از ارایه این شکایت نرسیدن اصفهان به هیات مرکزی نبود چرا که ما اعتراض خود را در اسرع وقت اعلام کردیم تا در صورت ابطال انتخبات نظام ، فرصت کافی برای انتخابات مجدد و حضور اصفهان در انتخابات هیات مرکزی باشد.
وی یادآور شد: بااین حال اهمیت نظام صنفی رایانهیی استان اصفهان از حضور نماینده در مجمع مرکزی بسیار بیشتر است.
وی ادامه داد: شورای عالی انفورماتیک تصمیم بهابطال انتخابات نظام صنفی اصفهان را به دلیل وجود موارد غیرقانونی گرفته بود اما از ما نیز استعلام کرد که آیا از شکایت خود صرفنظر میکنیم که پاسخ ما منفی بود.
این در حالی است که معاون دبیر شورای عالی انفورماتیک کشور، زمان ارایه شکایت از انتخابات نظام صنفی رایانهیی اصفهان را ۱۵روز قبل از ابطال انتخابات نظام صنفی اصفهان اعلام کرد.
"حمیدرضا یوسفی" امکان برگزاری انتخابات مجدد نظام صنفی رایانهیی اصفهان تا قبل از چهار تیر ماه را منتفی دانست و گفت: اگر هیات موسس مجمع عمومی نظام صنفی اصفهان در روز برگزاری انتخابات درباره افزودن نام دو نفر به لیست کاندیداها از شورای عالی انفورماتیک حتی به صورت تلفنی استعلام میکرد امروز این مشکلات پدید نمیآمد.
وی تصریح کرد:رییس هیات مدیره انجمن شرکتهای انفورماتیک کمیته اصفهان به عنوان نماینده گروه شاکیان، پیام آنها مبنی بر درخواست برگزاری مجدد انتخابات و عدم انصراف از شکایت خود را به شورای عالی انفورماتیک کشور در روز شنبه ، ۲۸خرداد ، اعلام کرد.
رییس هیات مدیره انجمن شرکتهای انفورماتیک اصفهان با رد هرگونه وابستگی به گروه شاکیان، خود را نماینده این گروه ندانست و گفت: من فقط پیام آنها را به شورای عالی انفورماتیک کشور و دبیر آن رساندم.
"جاوید شهریاری" تاکید کرد:انجمن انفورماتیک استان اصفهان هیچ موضعی در باره ابطال انتخابات نظام صنفی رایانهیی اصفهان ندارد.
یکی از اعضای منتخب هیات مدیره نظام صنفی رایانهیی اصفهان در این رابطه گفت: شورای عالی انفورماتیک کشور ابتدا تصمیم بر حذف یکی از اعضای منتخب نظام صنفی رایانهیی اصفهان که نام وی در لیست اعلام شده کاندیداها قرار نداشت، گرفت اما این تصمیم هیچگاه اعلام نشد.
" رضا خانی" افزود: دو راه حل دیگری که برای این موضوع در پیش گرفته شد ابطال انتخابات یا انصراف شاکیان از اعتراض خود بود.
وی با انتقاد شدید از اینکه رسیدگی به اعتراض شاکیان حدود دو ماه طول کشید، تصریح کرد: چرا شورای عالی انفورماتیک کشور باید چند روز مانده به انتخابات هیات مرکزی در این رابطه تصمیمگیری کند.
خانی تاکید کرد: شورای عالی انفورماتیک حدود یک ماه گذشته فیلم ضبط شده از مجمع عمومی را از سازمان مدیریت اصفهان درخواست کرده ، پس چطور اعلام میکند که اعتراض شاکیان ۱۵روز قبل مطرح شده است.
وی یادآور شد: شورای عالی انفورماتیک کشور باید تاوان این تصمیم اشتباه خود را بپردازد.
فردی که نام وی در لیست کاندیداهای اعلام شده از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اصفهان قرار نداشته است، اما در جلسه مجمع عمومی به عنوان کاندیدا در انتخابات شرکت کرد و عضو هیات مدیره نیز گردید، دلایل وارد شده به عدم ثبت نام وی در موعد مقرر را رد کرد.
"مهدی نگینی"بااشاره به اینکه مدارک و فرم ثبت نام خود را تا موعد مقرر به سازمان مدیریت و برنامهریزی اصفهان ارایه کرده است، گفت: کارشناس ICT سازمان مدیریت علت عدم چاپ نام بنده در لیست کاندیداها در جراید را عدم ارایه مدرک تحصیلی عنوان کرده در حالیکه مدرک تحصیلی ربطی به تکمیل مدارک متقاضیان کاندیداتوری ندارد.
وی ادامه داد:هیچ یک از مراحل تشکیل نظام صنفی رایانهیی در اصفهان مطابق با آیین نامه مصوب هیات وزیران نبود و تنها پشتوانه تشکیل نظام صنفی رایانهیی در اصفهان رای مجمع موسس است.
به گفته نگینی، اضافه شدن نام وی در لیست کاندیداها با رای اکثریت مجمع و انتخاب وی به عنوان عضو هیات مدیره با رای بالا صورت گرفته است.
وی بیان داشت:ایراد اول دراین قضیه به سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اصفهان مربوط است چراکه روند برگزاریمجمع و انتخابات بهصورت قانونی نبود.
وی ایراد دوم به این قضیه را سوء استفاده برخی از افراد از عدم اجرای قانونی انتخابات و ماهی گرفتن از این آب گل آلود به نفع خود دانست.
وی تاکید کرد: انحلال هیات مدیره نظام صنفی رایانهیی استان اصفهان ، بزرگترین ضربه به صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات این استان است.
کارشناس ICTسازمان مدیریت و برنامهریزی استان اصفهان بااشاره به اینکه هنوز نامه کتبی ابطال انتخابات نظام صنفی رایانهیی اصفهان ابلاغ نشده است، گفت: این خبر به صورت شفاهی اعلام شده است.
"منوچهر محمدی" افزود: شورای عالی انفورماتیک کشور موظف بود تا ۱۵روز بعد از برگزاری انتخابات نظام صنفی نسبت به تایید آن اقدام کند، اما به دلیل وارد شدن اعتراض این امر به تعویق افتاد.
وی درباره انتقادات وارد شده به سازمان مدیریت در زمینه نحوه برگزاری جلسهمجمع عمومی و دیر ارسالکردن مدارک و گزارشها بهشورای عالی انفورماتیک گفت: در جلسه مجمع عمومی ما فقط میتوانستیم در انتخاب رییس مجمع دخالت کنیم.
وی ادامه داد:ما در طول برگزاری جلسه بارها به اعضای مجمع درباره موارد خلاف آیین نامه تذکر دادیم.
وی خاطرنشان کرد:ارسال گزارش سازمان مدیریت و برنامهریزی اصفهان به دلیل درگیر بودن با همایش چشمانداز ۲۰ساله چهار روز به طول انجامید که بعد از آن شورای عالی انفورماتیک فیلم مجمع را نیز درخواست کرد.
- ۸۴/۰۳/۳۰