اعلام مهلت ارسال آثار به جشنواره نوآوریهای تلفنهمراه
مهلت ارسال آثار به نخستین دوره "جشنواره نوآوریهای تلفن همراه ایران "، 15 آذرماه سال جاری اعلام شد.
به گزارش خبرنگار مهر ، نخستین دوره "جشنواره نوآوریهای تلفن همراه ایران" که توسط مرکز مطالعات تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میشود برآن است تا با تشویق اقشار مختلف علاقه مند به بکارگیری فناوریهای نوین و صاحبان خلاقیت و نوآوری در زمینه ارائه محصولات نرم افزاری و خدمات مبتنی بر موبایل، آثار برتر و استعدادهای این حوزه را شناسایی کرده و به جامعه معرفی کند.
از جمله اهداف این رویداد جذب نخبگان، کارآفرینان، شرکتهای کوچک و عامه مردم برای ارائه ایدههای کاربردی ، طرحهای کسب و کار، نرمافزارها و خدمات کاربردی و مقالات ترویجی است و مخاطبان آن را نیز فضای کسب و کارهای نوپا، افراد خلاق و نوآور و فضای عمومی جامعه تشکیل می دهند.
در بخش مسابقه شهروندی جشنواره، همه شهروندان کشور مخاطب جشنواره هستند و هرکس که علاقهمند به ایدهپردازی در زمینه کاربردهای تلفن همراه است، میتواند با نگاه دقیقتری به زندگی، کار و محیط پیرامون خود، انواع کاربردها را برای فناوریهای موبایل متصور شود و با صرف زمانی اندک در این مسابقه شرکت کند.
بخش های مقالات، طرح کسب و کار (Business Plan) و مسابقه تولید نرمافزار از دیگر بخشهای جشنواره است که جوایز نفیس و ارزشمندی برای این بخشها درنظر گرفته شده است.
محصولات و دستاوردهای ارائه شده در جشنواره نوآوریهای تلفن همراه ایران از نوع کاربردی بوده و با ارزیابی و انتخاب بهترینهای هر حوزه، تلاش میشود، مسیر ورود ایدههای کاربردی و تیمهای جوان و نوپا، به بازار ارائه خدمات ارزش افزوده، تسهیل شود و با استفاده از توان بالقوه و بالفعل نیروهای جوان، پویا و خلاق جامعه در رابطه با نوآوری و کارآفرینی در بستر موبایل از این فرصت همگانی نهایت بهرهبرداری صورت بگیرد.
مهلت ارسال آثار برای شرکت در دور اول داوریها تا نیمه آذر ماه امسال و از طریق وب سایت www.mobileawards.ir ممکن است و مراسم قدردانی از صاحبان آثار برتر و اهدای جوایز همزمان با افتتاحیه دومین کنفرانس خدمات ارزش افزوده ایران در اسفند ماه برگزار خواهد شد.
این جشنواره و دومین کنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن همراه ایران که توسط این مرکز برگزار میشود، میتوانند در کنار هم نقش مکمل و موثری در شکلگیری اجزای اکوسیستم خدمات ارزش افزوده تلفن همراه و ارتقاء دانش و فرهنگ عمومی ایفا کنند.
- ۹۰/۰۶/۱۸