افزایش حضور کودکان در فضای مجازی به 8 ساعت در روز
یک مطالعه جدید نشان می دهد که زمان استفاده از فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان آمریکایی در طول همه گیری کرونا به شدت افزایش یافته است.
به گزارش فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی نشان میدهد زمان استفاده از صفحه نمایش برای کودکان و نوجوانان آمریکایی در طول همهگیری کووید۱۹ دو برابر شده و به تقریباً هشت ساعت در روز رسیده است.
محققان زمان استفاده از فضای مجازی را برای کودکان ۱۰ تا ۱۴ آمریکایی قبل و در طول همه گیری کووید ۱۹ مقایسه کردند و دریافتند، نوجوانان در طول بیماری همه گیر حدود ۷.۷ ساعت در روز را پای وسایلی همچون گوشی موبایل و تبلت میگذرانند در حالی که پیش از پاندمی این میزان به ۳.۸ ساعت در روز میرسید.
نوجوانان و نوجوانان سیاهپوست و اسپانیایی تبار ۱.۵ برابر بیشتر از نوجوانان سفیدپوست و آسیایی زمان خود را پای این وسایل میگذرانند؛ براساس بررسیهای صورت گرفته، کودکانی که والدینشان هرگز به دانشگاه نرفتند یا کمتر از ۷۵۰۰۰ دلار در سال درآمد دارند، ساعات بیشتری را صرف استفاده از ابزار الکترونیکی همچون موبایل میکنند.
محققان به بررسی این موضوع پرداختند که نوجوانان چند ساعت در روز را صرف پیامک، بازی، چت ویدیویی، گشت و گذار در رسانههای اجتماعی یا و به طورکلی اینترنت میکنند.
تیم تحقیقاتی این پژوهش از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو؛ دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس؛ دانشگاه تورنتو در کانادا و موسسه تحقیقاتی اسآرآی اینترنشنال میگوید، این افزایش زمان نه تنها بر سلامت جسمی، مانند بدتر شدن بینایی تأثیر میگذارد، بلکه با خطرات سلامت روانی نیز همراه است.
این مطالعه جدید روز دوشنبه در مجله «JAMA Pediatrics» منتشر شد.
- ۰۰/۰۸/۱۲