ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

با وجود سونامی اطلاعات در عصر حاضر و توسعه شبکه های اجتماعی باید هوشمندانه‌تر با مقوله فناوری اطلاعات و ارتباطات برخورد کنیم.

به گزارش واحد ارتباطات دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی، دکتر حمید شهریاری، دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی در مراسم افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) که صبح روز 19 آذر در محل سالن اجتماعات نمایشگاه بین‌المللی برگزار شد، با اشاره به گذشت 20 سال از پیدایش اینترنت، سونامی اطلاعات در عصر حاضر را با وجود اتصال 35 درصد مردم جهان به اینترنت مهمترین بحث در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و گفت: با ایجاد فیسبوک در سال 2004، یوتیوب در سال 2005 و توییتر در سال 2006 یک انقلاب و دگرگونی در تبادل اطلاعات به وقوع پیوسته است.

وی ادامه داد: اکنون در یوتیوب 4 هزار بازدید کننده انحصاری وجود دارد و هر دقیقه 35 ساعت ویدئو در آن آپلوت می‌شود؛ 12 میلیون کاربر در هر دقیقه از فیس‌بوک بازدید می‌کنند؛ این آمارها نشان می‌دهد، امکان چنین تولیدی را تنها شبکه‌های اجتماعی مقدور کرده است.

دکتر شهریاری با اشاره به درآمدهای کلان شرکت‌های خصوصی که جزو 10 شرکت سرمایه‌گذار برتر محسوب می‌شوند، بیان داشت: این مساله همواره قابل بررسی است که چرا با وجود این تحولات، همواره ما در معرض آسیب‌ها و همچنین فرصت‌ها در این حوزه هستیم.

دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی، با تاکید بر این نکته که در کشور سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات بصورت جدی رخ نداده و جزو اولویت‌ها محسوب نشده است، اظهار داشت: یکی از بهترین سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه فناوری اطلاعات و ایجاد فرصت‌های شغلی وجود دارد و اگر توجه خاصی به آن نشود، در مسابقه با غرب چندان موفق نخواهیم بود.

وی افزود: در دنیای سیاست و حاکمیت امروزه شبکه‌های اجتماعی نقش مهمی را بازی می‌کنند. برای نمونه شرکت گوگل به نوعی ذهن‌خوانی پیشرفته‌ای را با دنبال کردن الگو‌های زندگی و انواع سبک‌های زندگی مردم سراسر جهان و البته ایران دنبال می‌کند.

امروزه باید هوشمندانه‌تر با فناوری اطلاعات مواجه شویم و این هوشمندی در قانون برنامه پنجم و ماده 211 و 49 رعایت شده است و تنها در اجرای انها با رعایت امور شرعی، ملی و فرهنگی و همچنین سرمایه‌گذاری باید مصمم باشیم و اطمینان دارم این سرمایه‌گذاری ظرف 5 سال اینده باز خواهد گشت.

دکتر شهریاری در پایان تصریح کرد: پهنای باند اینترنت را بدون ملاحظات فرهنگی، دینی و ملی نمی‌توان گسترش داد و باید اینترنت پاک در مسیر آن جریان یابد.

  • ۹۰/۰۹/۲۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">