ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

الکامپ به سایبرنتیک تولید در کشور کمک می کند

| سه شنبه, ۴ آبان ۱۳۸۹، ۰۴:۳۷ ب.ظ | ۰ نظر

مدیرکل دفتر صنایع برق الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت صنایع و معادن،گفت: نمایشگاه الکامپ نقطه ای است که در آن صنعت فناوری اطلاعات کشور در تماس با بازار مصرف قرار گرفته و ضمن معرفی وبازاریابی محصولات وخدمات شرکت¬ها، باعث تعامل مستقیم تولیدکنندگان با مشتریان شده است.

به گزارش ستاد خبری الکامپ شانزدهم، محمود لیایی با بیان این مطلب گفت: این نمایشگاه بزرگ ترین عرصه حضور شرکت های فناوری اطلاعات کشور در راستای ارایه محصولات و خدمات IT است.

لیایی افزود: تعامل مستقیم تولیدکنندگان با مشتریان به درک بهتر خواسته¬های مشتریان ،آشنایی با مشکلات،آگاهی از نیازهای بالقوه آنها ودر یک کلام تکمیل شکل گیری مدل سایبرنتیک تولید،در صنعت فناوری اطلاعات کشور کمک می کند.

وی اضافه کرد: امیدواریم در آینده¬ای نزدیک بخش اعظم این نمایشگاه را محصولات شرکت¬های فناوری اطلاعات ایران مخصوصا حوزه نرم افزار که از پتانسل بالاتری برخورداریم ،تشکیل دهند.

لیایی گفت:برگزاری این نمایشگاه توسط سازمان نظام صنفی رایانه¬ای کشور مورد حمایت واستقبال وزارت صنایع ومعادن است.

مدیرکل دفتر صنایع برق الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت صنایع و معادن گفت: وزارت صنایع با حمایت¬های تعرفه¬ای ومنطقی کردن حقوق ورودی کالاهای مشابه ساخت داخل وجلوگیری از ورود کالاهای بی¬کیفیت وغیراستاندارد، طی مکاتبات وجلسات متعدد با سایرارگان¬های دولتی،رعایت استاندارد والزامات فنی را برای ورود این کالا ها اعلام نموده تا در یک فضای رقابتی سالم ویکسان واحدهای تولیدکننده داخلی بتوانند محصولات خود را عرضه کنند.

بنا به این گزارش، لیایی با اشاره به حمایت وزارت صنایع از تولید کالاهای سخت افزاری وانتقال تکنولوژی از صاحبان صنعت دنیا، افزود: وزارت صنایع ومعدن از سال ها قبل با فراهم نمودن امکانات وتسهیلات به متقاضیان این صنایع، گامی موثردر جهت ایجاد واحدهای تولیدی در صنایع الکترونیک انفورماتیک ومخابرات برداشته است.به گونه ای که اکنون با دستیابی به دانش فنی وپرورش نیروهای متخصص بخش قابل ملاحظه ای از نیاز کشور فراهم شده است.

وی افزود: دربخش انفورماتیک (سخت افزار)،بیش از 90درصد نیاز کشور توسط واحدهای تولیدکننده داخلی قابل تامین بوده ودر جهت خودکفایی نیز اقداماتی زیربنایی انجام شده است.

وی اضافه کرد:با توجه به رشد تکنولوژی در این صنایع ونیاز روز افزون مردم، این شاخه صنعت توانسته خود را با تکنولوژی روز دنیا همگام وهم مسیر کند.به طوری که در حال حاضر محصولات این صنعت اعم از مانیتور ،صفحه کلید ،موس و...مطابق با استاندارها وکیفیت روزدنیا ،تولید وعرضه می شود.

لیایی با بیان این مطلب که در مورد صنایع مخابراتی نیز با فراهم شدن امکانات، قادر به تولید انواع سوئیچ های مخابراتی در ظرفیت¬های متعدد هستیم گفت:انواع قطعات فلزی از شلف¬ها، رگ¬ها، کانکس¬های مخابراتی وتجهیزات با تکنولوژی بالا از قبیل گیرنده وفرستنده¬های PDH , SDH رادیو اکتیو در ظرفیت¬های متفاوت وهمچنین تجهیزات گیرنده وفرستنده تلفن همراه با توان نیروهای داخلی توانسته¬ایم این صنعت را بومی نماییم و در لیست صاحبان 8 کشور دارای تکنولوژی این صنعت قرار گیریم.

وی افزود:در خصوص صنایع صوتی وتصویری نیز با سرمایه گذاری¬های بسیار بالا وتهیه ماشین آلات به روز وحتی محدود در کشورهای جهان، توانسته¬ایم محصولات خود را با برندهای معروف وصاحب نام از قبیل سامسونگ،ال جی ، سونی و...با تکنولوژی روز دنیا به بازار عرضه نماییم.

وی اضافه کرد: بعضی از قطعات مورد نیاز این صنایع از قبیل کمپوننت¬هاic) مقاومت خاذن)و...که تولید آن در تیراژ کم با توجه به سرمایه گذاری بسیار بالای آن، در داخل کشور توجیه اقتصادی نداشته وهمانند دیگر کشورها این نیاز از طریق واردات قابل تامین است.ولی در خصوص طراحی ها وفرایندهای اولیه اقدامات موثری در کشور انجام شده است.

لیایی همچنین در ادامه گفت :در دوسه سال اخیر به دلیل بحران های اقتصادی در جهان بعضی کشورها مانند چین برای رهایی از این بحران دست به اقداماتی غیر منطقی زده وبا عرضه محصولات خود به قیمت های بسیار پایین مشکلات فراوانی را برای بسیاری از کشورهای جهان فراهم نموده است وبا حمایت دولتی از واحدهای تولیدی خود عملیات دامپینگ کالا ودیگر مسایل را ایجاد کرده تا با این عمل بتوانند واحدهای تولید داخلی باحجم سرمایه گذاری بسیار بالارا با رکود وتعطیلی مواجه نمایند.

وی افزود: کشور مانیز از این امرمستثنی نیست ولذا در جهت حمایت¬های لازم از سرمایه¬گذاری انجام شده عملیات ضد دامپینگ، کنترل ورود کالاهای غیر استاندارد وحمایت¬های تعرفه¬ای لازم، ورود این کالاها به کشور فراهم شده است که برای تحقق کامل نیاز، عزم ملی از سوی ارگان¬های دولتی را می طلبد.

وی همچنین در مورد ممنوعیت واردات برند ایرانی گفت:در خصوص ممنوعیت واردات برند ایرانی باید به این نکته توجه شود که شاید تامین قطعات به صورت skd ویا محصول نهایی از خارج کشوربه دلیل موارد مطروحه در بند یک ارزان تر باشد.ولی این امر تا زمانی برقرار خواهد بود که واحد تولیدی فعال در کشور با تعطیلی مواجه شود. آنچه مسلم است؛ رسالت ملی ایجاب می کند که نیروهای متخصص وفنی کشور را حمایت کنیم.

وی افزود:به این منظور وزارت صنایع طی مکاتبات متعدد با گمرک ایران به این نتیجه رسیده است تا از ورود کالاهایی با برند ایرانی که در خیلی موارد نام محصولات تولید داخلی را در زمره کالاهای بی کیفیت قرار می دهد، جلوگیری به عمل آورد.

  • ۸۹/۰۸/۰۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">