امنیت دیتای کشور باید بازبینی شود
با توجه به توانمندیهای به وجود آمده برای استخراج اطلاعات در پلیس آگاهی تهران با استفاده از نرم افزار فایلرپرو در حال گسترش این سیستم به ردههای مختلف نیروی انتظامی هستیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سرهنگ محمد حسین شکریان ، فرماندهی فنآوری اطلاعات و ارتباطات پلیس آگاهی تهران ، در سمینار یک روزه مدیران و سیستم فایلرپرو در خصوص استفاده از این سیسم در بانکهای اطلاعاتی پلیس ، گفت: اجرای مکانیزه و بهرهبرداری مطلوب و بهینه در کشف جرم هدف اصلی ناجا است که در این بین تمرکز اطلاعات جزء اولویت کاری ما محسوب میشود.
وی ، سیستم کامل ، جامع و مانع از هرگونه مواردی را برای پلیس ضروری دانست و خاطرنشان کرد: با مطالعه درونسازمانی و با توجه به انعطافهای ایران رایانه در نیمه دوم سال 81 ، نرمافزار فایلرپرو مورد استفاده قرار گرفت ، به طوری که بعد از گذشت 3 سال برنامههای آتی این سازمان بر اساس دادههای متمرکز خود با وجود این سیستم ارزیابی میشود.
سرهنگ شکریان ، با بیان این که سیستم فایلرپرو چرخش سازمان ها را در بردارد ، افزود: بالغ بر 200 کاربر در سطح سازمان پیش آگاهی تهران از این نرمافزار استفاده میکنند.
وی ، این سیستم را آرشیو اسناد برشمرد و تصریح کرد: همه اطلاعات سازمان پلیس با یک تمرکز اطلاعاتی با توجه به قابلیت این سیستم ایجاد شده است.
فرمانده فنآوری اطلاعات و ارتباطات پلیس آگاهی تهران ، دیتا را در کشور بسیار با ارزش دانست و تاکید کرد: در حال حاضر نگرانیهایی در بخش دیتای کشور وجود دارد و باید در امنیت دیتا تجدید نظر شود که هوشمندکردن سیستم فایلرپرو ، تا حدی میتواند این دغدغه را خاتمه دهد.
وی تولید و صادر کردن سیستم فایلرپرو را به عنوان تولید ایرانی ستود.
همچنین ، در بخش دیگری از این گردهمایی مهندس نوروزی ، مسئول دفتر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، با اشاره به استفاده از سیستم اتوماسیون اداری فایلرپرو ، گفت: این سیستم شامل چند نرمافزار است و قابلیت ذخیره و ثبت انواع فایلها را دارد.
وی ، با بیان اینکه هماکنون 49 گروه کاری و 218 هزار سند ثبت شده از طریق سیستم فایلرپرو شکل گرفته است ، یادآور شد: امروزه کارمندان دانشگاه علوم پزشکی اهواز براساس کار و گزارش فایلرپرو ارزیابی میشوند که این سیستم میتواند از شمار اعزام بیماران نامحدود از شهرستانها به مراکز استانها بکاهد.
در بخش مدیریت امنیت شبکه و اطلاعات نیز مهندس کاظمی ، مدیر فنی و مهندس قادسی مدیر عامل شرکت اسکانایت ، در این مراسم صحبت کردند.
مهندس کاظمی ، به روشهای استفاده از نرمافزارهای تکنیکی برای راهبری امنیت، مقابله باحوادث و صرفهجویی در وقت اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به امنیت پایدار شبکه نیازمند سیستم امنیت مناسب هستیم که با تعریف سیاستهای امنیتی شبکه انتخاب کنترلها و مدیریت تفویض اختیارات آماری قابل دستیابی است.
وی ، مهمترین گام در برقراری سیستم امنیت را اصلاح ایجاد روالها و طراحی معماری امنیت عنوان کرد و اظهار داشت: اولین گام حیاتی برای ایجاد استقرار و امنیت شبکه شناخت وضعیت است که این امر نیازمند طراحی ، پیاده سازی ، نگهداری و نظارت بر طرحهای امنیتی است.
مهندس قادسی ، مدیرعامل شرکت اسکانایت نیز با معرفی این شرکت به عنوان اولین سازمانی که به امنیت شبکه در ایران پرداخته است یادآور شد: طراحی و پیادهسازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، SMS ، بازرسی امنیت شبکه، آموزش و فرهنگ سازی در خود IT و مشاوره جهت بهینهسازی ساختار امنیت شبکههای کامپیوتری در سیستم شرکت اسکانایت موجود است.
وی ، افزود: در حال حاضر فرهنگسازی و آموزش در حوزه IT مشکل همه سازمانها است.
- ۸۴/۰۹/۲۳