امکانات الکترونیکی کشور عقب است
گرچه در ارایه و تجهیز امکانات الکترونیکی عقب هستیم ولی در بهرهبرداری از خدمات الکترونیکی عقبتر از تجهیز امکانات و ارایهی امکانات الکترونیکی هستیم.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از روابط عمومی پژوهشکدهی ICT جهاد دانشگاهی، مهندس نصرالله جهانگرد - صاحبنظر در حوزهی فنآوری اطلاعات و ارتباطات - با اعلام این مطلب گفت: اگر خواهان ارایه سرویسها و خدمات الکترونیکی و بر اساس فنآوری اطلاعات به مردم هستیم باید دستگاههای مختلف، فرهنگ کار و تفکر با هم کارکردن را داشته باشند.
او دربارهی دلایل ناکامی تحقق شهر الکترونیکی و استفاده از خدمات الکترونیکی گفت: یکی از مهمترین عوامل موثر در این زمینه این است که دستگاههای مختلف با آداب کار کردن با هم و همافزایی ناشی از آن آشنا نیستند و اغلب به طور انفرادی کار میکنند و بهرهوری دستگاههایی که به طور انفرادی کار میکنند هم محدود و هم پایین است.
وی با تاکید بر این که آداب، قوانین و حتی فرهنگ با هم کار کردن در دستگاههای مختلف ضعیف است افزود: این مشکل در دو سال گذشته در بحث کارت سوخت نمود بارزی داشت و دو سال تمام دستگاههای مختلف با یکدیگر درگیر و کمتر آماده همکاری بودند.
جهانگرد با اشاره به این که در بحث ترویج فرهنگ استفاده از خدمات الکترونیکی از چارچوبها و راهکارهای تشویقی، ترغیبی و فرهنگی غافل ماندهایم، اظهار کرد: در حال حاضر با انواع فیشها و قبضهای آب و برق، تلفن و گاز و غیره مواجه هستیم و باید جامعه را به استفاده از خدمات الکترونیکی ترغیب و تشویق کنیم.
وی با تقدیر از حرکت جهاد دانشگاهی و پژوهشکدهی ICT جهاد دانشگاهی در تلاش برای برگزاری دومین کنفرانس شهر الکترونیکی خاطر نشان کرد: کنفرانس شهر الکترونیکی باید دارای ابعاد علمی و کاربردی قوی باشد و بتواند جامعه دانشگاهی و دستگاههای مختلف را برای حل مسائل مختلف و تحقق اهداف شهر الکترونیکی رهنمون سازد و نهادها و امکانات موجود را به سوی کسب ارزش افزوده در عرصههای مختلف سوق دهد.
- ۸۷/۰۸/۲۴