ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رییس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو قطب علمی در این دانشکده وجود دارد، گفت: در نظر داریم تعداد قطب ها در زمینه الکترونیک را به چهار قطب افزایش دهیم.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا ، حسین عسگریان ابنیانه در مراسم افتتاحیه نخستین همایش فناوری موج میلیمتری و تراهرتز در دانشگاه صنعتی امیر کبیر افزود: قطب های کنونی " قدرت " و " مخابرات " است که در نظر داریم قطب های جدید را برای سال 1389 راه اندازی کنیم.

وی با اشاره به محورهای دردستور کار پژوهشکده برق اظهار داشت:‌ در حال حاضر دو پژوهشکده " ‌ایمن شبکه "‌ و " الکترومغناطیس"‌ دردانشگاه صنعتی امیر کبیر فعال است که هر دو با کمک دو وزارت خانه نیرو و مخابرات ایجاد شده است.

وی با اشاره به تقویت این پژوهشکده ها گفت: در حال حاضر این پژوهشکده ها دارای سه گروه هستند که افزایش آن به پنج گروه و تقویت آنها از دیگر برنامه های پژوهشکده برق و جزو محورهای در دستور کار است.

عسگریان در خصوص افزایش رشته های جدید اظهار داشت: رشته های جدید هم دارای دو بخش است، یکی رشته های مرتبط با صنعت و دیگری راه اندازی دوره های بین المللی با کمک یونسکو است.

وی ادامه داد: در خصوص رشته های مرتبط با صنعت در حال حاضر رشته " مدیریت انرژی "‌ ، " الکترونیک دیجیتال" و " حفاظت سیستم قدرت " ایجاد شده و در نظر است که رشته " اتوماسیون" نیز با کمک وزارتخانه های نفت و نیرو ایجاد شود.

وی در خصوص برگزاری دوره های بین المللی گفت: در نظر داریم با حمایت یونسکو در رشته های مختلف مرتبط با برق در ابتدا از کشورهای همسایه و بعد از دیگر کشورها دانشجو بپذیریم.

عسگریان افزود: بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر چه در داخل و چه خارج از کشور جزو صاحبان صنایع هستند و یا در موسسات و مراکز تحقیقاتی کرسی دارند که استفاده بهینه از قابلیت های آنها از دیگر برنامه های دانشکده برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر است.

رییس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر در ادامه با اشاره به کمبود تجهیزات در آزمایشگاه های تحقیقاتی و آموزشی گفت: تجهیزات یک سری از آزمایشگاه های تحقیقاتی و آموزشی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی مربوط به 30 تا 40 سال قبل است که در واقع تمام آنها فرسوده اند که می خواهیم با کمک وزارتخانه های علوم ، تحقیقات و فناوری ، نیرو، مخابرات و سازمان مدیریت آزمایشگاه ها آنها را تقویت، تجهیز و به روز کنیم.

وی گسترش کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی را از دیگر محورهای در دستور کار پژوهشکده برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد و اظهار داشت: در نظر داریم با برنامه ریزی اصولی قطب های علمی دانشکده برق هر هفته سمینارهای نیم روزه، یک روزه و دوساعته برگزار کنیم.

به گفته عسگریان در شهریور ماه سال آینده کنفرانس جدیدی به نام کنفرانس " کیفیت توان " در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار می شود.

نخستین همایش فناوری موج میلیمتری و تراهرتز روز چهارشنبه با حضور رییس دانشگاه صنعتی امیر کبیر ، اساتید ، محققان و پژوهشگران دانشگاه آغاز شد و تا فردا پنج شنبه ادامه دارد.

  • ۸۸/۱۰/۰۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">