ایجاد 18 هزار دفتر پیشخوان دولت الکترونیکی
معاون نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور هدف برنامه پنجم برای توسعه دفاتر پیشخوان دولت الکترونیک را 3 هزار واحد ذکر کرد و گفت: تعداد پیشخوانهای خدمات دولت الکترونیک در کشور به 18 هزار واحد رسیده است.
احمد بزرگیان در گفتوگو با فارس، در مورد پیشخوانهای خدمات الکترونیک دولت گفت: از وقتی که آئیننامه این پیشخوانها ابلاغ شده، تفاهمنامه با 10 دستگاه دولتی امضا شد و 90 خدمت دولتی در این پیشخوانها عرضه میشود.
وی افزود: دستگاههایی مانند بیمه، سازمان تامین اجتماعی، سازمان حمل و نقل، جهاد کشاورزی ، سازمان امور مالیاتی، بیمههای خصوصی مانند بیمه توسعه و برخی دستگاههای دیگر خدمات قابل توجهی به پیشخوانها واگذار کردهاند.
معاون نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور افزود: کارگروه پیشخوانها چندین جلسه برای پیشخوانهای شهری و روستایی برگزار کردند که اتحادیه کشوری برای دفاتر پیشخوان روستایی تشکیل میشود.
بزرگیان تاکید کرد: 10 هزار دفتر پیشخوان خدمات الکترونیکی اطلاعات و فناوری ارتباطات در روستاها تبدیل به پیشخوان میشوند و تا پایان برنامه پنجم 6 هزار پیشخوان دیگر در کشور شکل میگیرند و خدمات جدیدی به این دفاتر واگذار میشود.
وی افزود: 18 هزار دفتر پیشخوان اعم از دفاتر ICT روستایی و پیشخوان های شهری و پلیس + 10 و خدمات الکترونیکی شهرداریها در کشور وجود دارد که این رقم تا پایان برنامه پنجم به 30 هزار میرسد.
معاون نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در مورد تعداد خدماتی که از طریق دفاتر پیشخوان ارائه میشود، گفت: تمام خدمات تصدیگری دولت که قابل انتقال به پیشخوانها باشد، به این دفاتر واگذار میشود و براساس قانون مدیریت خدمات کشوری تصدیها به بخش خصوصی واگذار میشود.
وی افزود: دستگاههای دولتی موظف هستند، زمینه الکترونیکی شدن خدمات دولتی را فراهم کنند و امید است در آینده نزدیک درگاه واحد پیشخوان خدمات دولت و غیر دولتی به وسیله سازمان پست که یک سازمان دولتی است، در کشور ایجاد شود.
وی افزود: این درگاه واحد الکترونیکی مدیریت پرتال دولت را برعهده خواهد داشت که از طریق سازمان دولتی پست برعهده میگیرد، اما کار اجرایی آن توسط بخش خصوصی و پیشخوانهای موجود در دفاتر فناوری اطلاعات روستایی ارائه خواهد شد.
وی در مورد خدمات بانکی به روستائیان گفت: خدمات پستبانک در روستاها در واقع کار بانکی برای روستائیان را انجام میدهد که در این دفاتر یک دستگاه خودپرداز و پایانه فروش POS قرار داده شده و روستائیان بدون نیاز به مراجعه به شهر خدمات بانکی و دریافت و پرداختها را انجام میدهند.
بزرگیان گفت: در 50 درصد دفاتر خدمات الکترونیکی روستایی دستگاه خودپرداز قرار داده شده و از طریق نرمافزار جدید تعریف شده نقطه به نقطه یا نرمافزار نقطه سبز واریز و دریافت پول توسط روستائیان در این پیشخوانهای روستایی انجام میشود.
- ۹۰/۰۳/۰۸