ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

بازار سهام مخابرات سکه است

| سه شنبه, ۶ آذر ۱۳۸۶، ۰۲:۵۰ ب.ظ | ۰ نظر

رییس سازمان خصوصی‌سازی، در پیش‌بینی از وضعیت فروش سهام مخابرات به بورس گفت: براساس معادلات موجود، قطعا بازار سهام مخابرات سکه است و به محض عرضه خریداری می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیتنا، غلام‌رضا حیدری کرد زنگنه، رییس سازمان خصوصی‌سازی، با حضور در دومین گردهمایی مدیران مخابرات، پست و پست‌بانک و شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات، اظهار داشت: زیرساخت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تنهایی معادل تمام زیرساخت‌های کشور در عصر کنونی اهمیت دارد.

وی، در توضیح این مطلب گفت: اهمیت امروز اطلاعات و فناوری، فراتر از برخی مسائل نظیر داشتن بندر، بزرگراه و راه‌آهن است و بسیاری از این زیرساخت‌ها را در سطح کشور داریم.

زنگنه، با بیان ورود دنیا از حدود 60 سال پیش به عصر اطلاعات، خاطرنشان کرد: از نیمه دوم قرن بیستم، بسیاری از کشورها از عصر صنعتی خارج و وارد عصر اطلاعات شده‌اند، بنابراین امروزه اهمیت اطلاعات، فناوری و تکنولوژی برکسی پوشیده نیست.

وی گفت: حتی ثروت‌های ملل نیز در عصر کنونی، معطوف و محدود به خاک و زمین و کارخانه نیست؛ به عنوان نمونه بیل گیتس، ثروتمندترین مرد جهان، دارایی 50 میلیارد دلاری خود را از طریق فناوری‌ اطلاعات کسب کرده است.

زنگنه، سپس به ارائه گزارشی از لایحه اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 پرداخت و اظهار داشت: این لایحه ناظر بر اقدامات اقتصادی و نه تمام اقدامات دولت بوده و فعالیت‌های عمومی و خدمات عام‌المنفعه موضوع این لایحه نیست و آن بخش از نهادهای دولتی که باقی می‌ماند مورد باز تعریف و اصلاح قرار می‌گیرد.

وی، در خصوص ویژگی‌ها و رویکردهای اساسی لایحه اصل 44 گفت: در این خصوص نهادهای جدیدی برای سیاست‌گذاری و اجرا تعریف شده‌اند و نقش سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی در فعالیت‌های اقتصادی نسبت به هم شفاف شده و فعالیت هر یک تبیین شده است.

به گزارش سیتنا، رییس سازمان خصوصی‌سازی، همچنین در پاسخ به سوالات حاضران در سالن، مبنی بر این‌که چه تضمینی برای عدم کاهش حقوق و مزایای کارکنان دولت پس از خصوصی‌سازی وجود دارد، اظهار داشت: تا آنجا که من می‌دانم، بخش خصوصی از دولت بهتر حقوق می‌دهد و خیلی بعید است که با ورود بخش خصوصی، حقوق کمتری به کارمندان پرداخت شود.

این مقام مسوول معتقد است؛ دولت به کارشناس بسیار برجسته و کارشناس معمولی به یک اندازه بها می‌دهد و این امر باعث کاهش بهره‌وری شده است، اما با ورود بخش خصوصی، این شایستگی‌ها مد نظر قرار می‌گیرد.

زنگنه همچنین گفت: همیشه به دنبال خصوصی‌سازی، واهمه و ترس از احتمال بیکاری وجود دارد، درصورتی که طبق تجارب سایر کشورها، پس از خصوصی‌سازی، حتی 10 درصد از کارمندان هم راضی به برگشت به دولت نیستند.

وی، تاکید کرد: بخش خصوصی، درصد اشتغال را بالا می‌برد و همچون ورود ایرانسل به بازار مخابرات، باعث رقابتی شدن بازار می‌شود.

زنگنه اظهار داشت: همیشه "بخش خصوصی" از "بخش خصوصی" می‌ترسد و نه از دولت؛ بنابراین همواره باید کیفیت را افزایش و قیمت و هزینه‌ها را کاهش دهد.

زنگنه، در پایان در پاسخ به سوالی مبنی براین‌که "شخصا ترجیح می‌دهید در حاکمیت دولت بمانید یا به بخش خصوصی بروید؟" گفت: به عنوان حسن ختام جلسه، دوست دارم در نهاد دولتی بمانم، چراکه اینجا کسی به کسی کاری ندارد!

  • ۸۶/۰۹/۰۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">