بازار گوشیهای هوشمند کساد میشود
کارشناسان فناوری اطلاعات پیش بینی کردند که فروش گوشی های هوشمند تلفن همراه در کشورهای توسعه یافته تا سال ۲۰۱۷ کاهش می یابد وبازار آنها کساد می شود .
فروش گوشی های هوشمند تلفن همراه در کشورهای توسعه یافته نظیر آمریکا در سال ۲۰۱۲ از مرز ۲۰.۶ درصد گذشت اما کارشناسان براین باورند که فروش آنها کاهش می یابد و این میزان در سال ۲۰۱۷ تنها ۴.۶ درصد خواهد بود.
هرچند امسال بیش از یک میلیارد ازانواع این گوشی های هوشمند در سراسر جهان به فروش رفته است اما پیش بینی ها نشان می دهد روند رو به رشد بازار این گوشی ها به پایان رسیده است.
به گفته کارشناسان شرکت های تولید کننده گوشی تلفن همراه تا سال ۲۰۱۷ بالغ بر ۱.۵ میلیارد دلار از فروش گوشی های هوشمند در سراسر جهان درآمد خواهند داشت اما این افزایش فروش در کشورهای توسعه یافته که در سال ۲۰۱۲ به بیش از ۲۰.۶ درصد رسید در سال ۲۰۱۷ به رقم ۴.۶ درصد سقوط خواهد کرد.
براساس این پیش بینی کشور چین نیز کماکان عنوان بزرگترین بازار گوشی های هوشمند در دنیا را خواهد داشت.
کارشناسان می گویند تا سال ۲۰۱۷ مصرف کنندگان، گوشی های خود را برای مدت زمان بیشتری نگه می دارند. در حال حاضر این مدت زمان در اروپا به طور میانگین نزدیک به ۱۸ ماه است درحالی که تا دو سال قبل مصرف کنندگان گوشی های خود را کمتر از ۱۱ ماه نگه می داشتند و خیلی سریع سعی در عوض کردن آن با مدل های بالاتر داشتند.
بر این اساس یکی دیگر از دلایل رکود بازار تلفن های هوشمند در آینده این است که تولید کنندگان ژاپنی تلفن های همراه به سمت سرمایه گذاری بیشتر در صنعت خودرو حرکت می کنند.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری فیگارو، این تغییرات به خوبی منعکس کننده نگرانی های موجود در بازار این نوع گوشی ها است.
اسمارت فون (SmartPhone ) یا گوشی های هوشمند تلفن همراه به گوشی هایی گفته می شود که علاوه بر دارا بودن امکانات معمولی یک تلفن همراه، دارای قابلیتهای ویژه هستند و از یک سیستمعامل و اپلیکیشن برخوردار باشد. وجود سیستمعامل در یک گوشی تلفن همراه ضروری ترین عامل برای تبدیل شدن به گوشی هوشمند است.
براساس آمار موسسه ( pingdom ) که در سال ۲۰۱۲را منتشر شده، ۱.۳ میلیارد گوشی هوشمند تلفن همراه در سراسر دنیا وجود دارد.
- ۹۲/۰۵/۲۱