بازی های رایانه ای جایگزین ورزش در مدارس
یک کارشناس ورزشی گفت: بازیهای رایانههای نباید جای ورزش را بین دانشآموزان پر کند، اما امروزه با فراوانی و در دسترس بودن انواع بازیهای رایانهای و فقدان یک برنامه درست برای ورزشهای پایه در آینده جامعهای بانشاط و سالم نخواهیم داشت.
سمیه قدیر در گفتوگو با «توانا» اظهار داشت: زیربنای هر کاری باید از پایه، محکم و استوار باشد تا زمانی که به نقطه اوج خود رسید، بتوانیم بهرهبرداری لازم و مناسبی را در راستای هدفمان از آن ببریم.
وی ادامه داد: زمانی که قصد داریم، کاری را تا رسیدن به هدفی انجام دهیم، باید از ابتدا فعالیت خود را با یک برنامهریزی دقیق و صحیح آغاز کنیم و آموزههای لازم را فرا گیریم که متأسفانه در ورزش پایه کشور شاهد چنین امری نیستیم.
این کارشناس ورزشی و خبرنگار روزنامه ورزشی پرسپولیس با ابراز تأسف از حذف زنگ ورزش در مقطع ابتدایی، بیان کرد: با فراوانی و در دسترس بودن انواع بازیهای رایانهای و نبود یک برنامه درست برای ورزشهای پایه از سوی مسئولان، مطمئنأ در آینده نخواهیم توانست جامعهای بانشاط و پر انرژی داشته باشیم.
قدیر تصریح کرد: با یک طرفه شدن ساعات درس در مقطع ابتدایی انگیزه و شادابی روح و روان دانشآموزان گرفته میشود و علاوه بر اینکه ظلم بزرگی به آنها میشود، با ادامه این روند هیچگاه در اجرای ورزشهای پایه که زیر بنای تمام ورزشهای قهرمانی است، به طور اصولی موفق نخواهیم شد.
وی افزود: کشورهایی که در میادین بینالمللی ورزشی همیشه مدعی هستند، به ورزشهای پایه بیش از هر چیز دیگر اهمیت میدهند و کوچکترین کاری را که انجام میدهند، این است که دانشآموزان را از همان مقطع ابتدایی در کلاسهای متعدد ورزشی پرورش داده و استعدادها را کشف کنند.
قدیر اضافه کرد: زمانی ورزشکاران ایرانی لژیونر میشدند ولی در این زمان بر اساس برنامهریزیهای غلط نه تنها ورزشکاران ایرانی لژیونر نمیشوند، بلکه ورزشکاران خارجی فراوانی هر ساله وارد باشگاههای ورزشی ایران میشوند که از لحاظ اقتصادی فقط به ضرر ورزش کشور است.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان اگر به فکر پیشرفت ورزش ملی کشور هستند، باید از از همین حالا با یک برنامهریزی دقیق، تلاش و دلسوزی اقدامات شایستهای را برای ورزشهای پایه انجام دهند تا در آینده شاهد جامعهای با نشاط و افتخار آفرینی فرزندان رشید این مرز و بوم در مسابقات بینالملی ورزشی سراسر دنیا باشیم.
- ۸۸/۰۸/۱۰