ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

برخی مسوولان شرکت مخابرات ایران بر این باورند که تعرفه اینترکانکشن یا اتصال متقابل مخابرات با اپراتور دوم تلفن همراه غیرمتعارف بوده و به هر میزان که ترافیک مکالمه بالاتر می‌رود، مخابرات بیش‌تر زیان می‌کند و در نتیجه این موضوع در حال بررسی است تا دو طرف به نتیجه مطلوب خود رسیده و به‌توافق دست یابند؛ با توجه به این موضوع، اینترکانکش شبکه مخابرات و ایرانسل همچنان در حال بررسی است و ظاهرا گروهی از مخابرات و ایرانسل در این زمینه در حال گفت‌وگو هستند و جلساتی نیز برگزار شده و قرار است در این زمینه به توافق برسند اما هنوز توافقی در این زمینه حاصل نشده است.

به گزارش (ایسنا)، ظاهرا توافق مخابرات ایران با اپراتور دوم درباره اینترکانکشن تنها تا پایان آذرماه سال جاری بوده و پس از این مدت هیات مدیره جدید شرکت مخابرات ایران باید درباره تعرفه جدید با ایرانسل مذاکره می‌کرد.

به گفته مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اگر هر دو طرف در این باره به توافق برسند، نیازی نیست که موضوع به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارجاع داده شود که در این راستا تقریبا صورتحساب‌های طرفین رد و بدل شده اما به این علت که مبلغ هنوز قطعی نشده، اقدامی صورت نگرفته است.

اما رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات پیش از این گفته بود: قرار شد درباره موضوع تعرفه اینترکانکشن مخابرات و ایرانسل در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصمیم‌گیری شده و این موضوع نهایی شود.

محمود خسروی - معاون وزیر ارتباطات - در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره این موضوع تصریح کرده بود: درباره این بحث اگر دو طرف به توافق برسند و بر اساس آن چیزی که در جداول و پروانه این دو اپراتور آمده تصمیم‌گیری کنند، موضوع نهایی خواهد شد.

وی گفته بود: با توجه به اینکه این دو اپراتور در این باره به توافق نرسیدند، قرار شد در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برروی این موضوع بحث، بررسی و تصمیم‌گیری شود که این جلسه با حضور نمایندگانی از دو اپراتور برگزار می‌شود و اپراتورها نیز باید بر اساس تصمیم کمیسیون عمل کنند.

اما هم اکنون شرکت مخابرات ایران طبق گفته‌های رئیس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران از محل اینترکانکشن با ایرانسل زیان داده است و باید ایرانسل و مخابرات در حضور رگولاتور درباره تعرفه‌های اتصال متقابل خود بحث و توافق کنند.

وفا غفاریان پیش از این در این باره گفته بود: در حال حاضر حاشیه سود شرکت مخابرات از محل این ارتباط منفی بوده و این شرکت 4.9 درصد ضرر کرده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا مبلغی که ایرانسل به مخابرات و متقابلا مخابرات به ایرانسل بابت اینترکانکشن می‌پردازد، دقیقه‌ای 334 ریال است که اگر فقط به مبلغ پرداخت شده توجه کنیم مخابرات متضرر می‌شود اما از جنبه درآمدی اینگونه نیست، چرا که هر مشترکی که با ایرانسل تماس بگیرد بابت هر دقیقه مکالمه 625 ریال به مخابرات پرداخت می‌کند که از آن میزان 334 ریال به ایرانسل تعلق می‌گیرد و 291 ریال به ازای هر دقیقه به عنوان درآمد برای مخابرات می‌ماند.

اینکه مخابرات 291 ریال بابت هر دقیقه مکالمه دریافت می‌کند و ایرانسل 334 ریال، بر اساس قیمت تمام شده نیست. در واقع توافقی است که بین ایرانسل و مخابرات انجام شده است. اگر قیمت تمام شده را در نظر بگیریم، 291 ریال به مراتب کمتر از قیمت تمام شده برای مخابرات است، در نتیجه مخابراتی‌ها معتقدند که مخابرات ضرر می‌کنند.

اگر به موبایل همراه اول زنگ بزنند، همان 334 ریال را می‌پردازند و اگر از موبایل ایرانسل به ثابت باشد، سهم ایرانسل کاهش می‌یابد و اگر از موبایل ایرانسل مثلا در تهران به تهران زنگ زده شود، هزینه مکالمه هر دقیقه‌ 5/83 ریال است و اگر بین شهری باشد 167 ریال برای هر دقیقه محاسبه می‌شود.

  • ۸۸/۱۰/۲۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">