ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

بررسی مشکلات PAP ها در رگولاتوری

| دوشنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸، ۰۲:۳۵ ب.ظ | ۰ نظر

اجرا نشدن مصوبه کاهش هزینه واگذاری یک زوج سیم به مشترکان، در سازمان تنظیم مقررات در دست بررسی است.

به گزارش فناوران حسن رضوی با بیان این مطلب و تاکید بر لازم الاجرا بودن مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات برای مخابرات گفت: مشخص است که شرکت مخابرات هزینه واگذاری یک زوج سیم از 30 به 10 هزار ریال را اجرا نکرده و ما باید دلیل تبعیت نکردن از مصوبه را بررسی کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بررسی مصوبات سازمان رگولاتوری در مجمع مخابرات و تصمیم گیری برای اجرای آن قانونی است یانه، گفت: مجمع مخابرات به هیچ وجه نمی‌تواند در مصوبات سازمان دخالت کند و باید براساس ابلاغیه عمل کند.

وی عنوان کرد: براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تاریخ 4/10/86 کاهش هزینه واگذاری یک زوج سیم به مشترکان از 30 به 10 هزار ریال، مخابرات باید اضافه دریافتی را از زمان ابلاغ مصوبه برگشت دهد.
مجمع مخابرات، مصوبه را نپذیرفته است

رییس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی در خصوص اختلاف شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP) با شرکت مخابرات ایران گفت: مشکل از آنجا ناشی می‌شود که مجمع عمومی مخابرات، مصوبه کمیسیون تنظیم مقرارت در مورد شرکت‌های PAP را قبول ندارد.

علی مطهری با اشاره به شکایت شرکت‌های PAP از شرکت مخابرات ایران به مراجع قضایی گفت: لازم است درخواست شرکت‌های PAP از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری شود.

وی افزود: کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص کاهش هزینه‌های واگذاری خدمات مخابراتی به مشترکان از جمله شرکت‌های PAP، مصوبه‌ای را در سال 84 به تصویب رساند ولی این مصوبه را تاکنون مجمع عمومی شرکت مخابرات قبول نکرده و مخابرات آن را اجرا نمی‌کند.

نماینده شبستر در مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان تنظیم مقررات موظف است، این موضوع را پیگیری و مشخص کند که اگر این سازمان حق تصمیم‌گیری دارد چرا مصوبات آن اجرا نمی‌شود.
مخابرات پاسخ بدهد

مطهری افزود: شرکت مخابرات ایران نیز باید مشخص کند چرا به مصوبات سازمان تنظیم مقررات گردن نمی‌نهد و مجمع عمومی آن به چه دلیل تاکنون مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات در مورد کاهش هزینه خدمات مخابراتی را نپذیرفته است.
رییس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی گفت: اگر دولت به دنبال گسترش فعالیت بخش خصوصی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) است، باید شرایط لازم را برای فعالیت آنها فراهم کند و نسبت به مشکلات این بخش بی‌تفاوت نباشد.

مطهری افزود: تمام بسترهای مخابراتی کشور دست شرکت مخابرات است و طبیعی است که فعالان بخش خصوصی نیازمند همکاری این شرکت هستند که در زمان حاضر تمام امکانات را در دست دارد.

وی افزود: تعرفه و هزینه خدمات مخابراتی که شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی ارایه می‌دهد باید از سوی سازمان تنظیم مقررات به گونه‌ای تعیین شود که اقتصادی بوده و برای بخش خصوصی انگیزه فراهم کند.
فیضی: شکایت از من اشتباه بود

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به خبر شکایت از وی توسط شرکت‌های PAP به دادسرای کارکنان دولت گفت:‌ تنها یک شرکت از شخص "فیضی" شکایت کرده که طرح شکایت از بنده توسط این شرکت کاملا اشتباه بوده است.

صابر فیضی با بیان اینکه دعوتنامه‌ای از سوی دادسرای وی‍ژه کارکنان دولت دریافت نکرده، گفت:‌ چنانچه بنده نیز به دادسرا احضار شوم به دلیل اینکه شرکت مخابرات ایران تنها به عنوان شرکت هلدینگ شرکت‌های مخابراتی زیرمجموعه فعالیت می‌کند توان پاسخگویی به این شکایت را از بعد حقوقی ندارم.

وی افزود: از آنجا که شرکت مخابرات ایران سیم مسی را در اختیار ندارد و این امکانات در اختیار شرکت‌های مخابراتی استانی است و این شرکت‌ها زیرمجموعه مخابرات ایران محسوب می‌شوند باید موضوع به طور کامل بررسی شود تا بتوان پاسخ دقیق به این شکایت داده شود.

وی با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات باید به عنوان دستگاه نظارتی پیگیر اجرای مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات باشد گفت: تمامی ابلاغیه‌های سازمان تنظیم مقررات در مجمع شرکت‌های مخابراتی استانی باید به تصویب برسد و شرکت‌ها موظف به اجرای تمامی مصوبات مجامع خود هستند.

وی با اشاره به اینکه تمامی مشترکان تلفن ثابت که از خطوط ADSL استفاده می‌کنند، ماهیانه به ازای هر خط باید مبلغ 30 هزار ریال به شرکت مخابرات پرداخت کنند گفت: این تعرفه در برخی از شهرهای کشور مستقیما در قبض تلفن مشترکان درج می‌شود و در برخی از شهرها نیز با توجه به هماهنگی انجام شده با شرکت‌های ارایه دهنده این سرویس از این شرکت‌ها دریافت می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که اگر نهایتا تمامی این کشمکش‌ها به این منجر شود که مخابرات مبلغ اضافه‌ای از مشترکان بابت اجاره خطوط دریافت کرده مخابرات چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد گفت: هر آنچه را که قانون به شرکت مخابرات ابلاغ کند ما آن را اجرا می‌کنیم،‌ البته از آنجا که این پول از مشترکان دریافت شده مسلما اگر قرار باشد پولی برگشت داده شود به مشترکان استرداد خواهد شد. وی گفت:‌ اینکه برخی از شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت ارزان نشدن قیمت اینترنت را به گران بودن سرویس‌های ارتباطی در کشور مرتبط می‌دانند به هیچ وجه منطقی نیست.
دستور ویژه وزیر برای بررسی مشکلات PAP ها

فیضی با اشاره به اینکه اخیرا از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شخصا مامور بررسی مشکلات شرکت‌های PAP شده است گفت: با توجه به دستور مقام عالی وزارت بنده تمامی اطلاعات مربوط به شرکت‌های PAP و مخابرات‌های استانی را در حوزه Passive و Active و ارایه سیم مسی پیگیری خواهم کرد.

  • ۸۸/۰۲/۰۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">