برپایی کتابخانه دیجیتالی مرکز مطالعات رسانه ها
' کتابخانه دیجیتالی مرکز مطالعات و رسانه ها ' با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز سهشنبه در مرکز توسعه رسانه ها رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، 'سید محمد حسینی ' در آیین رونمایی کتابخانه دیجیتالی رسانه ها در مرکز مطالعات و توسعه رسانه ها، درمورد سابقه 20 ساله چاپ و انتشار فصلنامه های علمی و پژوهشی که در این مرکز تولید می شود، گفت: با دیجیتالی شدن این کتابخانه، کمک و خدمت شایانی به اساتید دانشگاهها، محققین و دانشجویان ارائه می شود.
حسینی با بیان اینکه در این کتابخانه بالغ بر 11 هزار عنوان کتاب و مقاله در رشته های مختلف رسانه و مطبوعات به علاقه مندان ارائه می شود ، افزود: این مرکز می تواند در رشد و ارتقای مطبوعات و رسانه ها نقش مهم و موثری را ایفا کند.
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی یکی از مهمترین شاخصه ها و ویژگی های این کتابخانه را استفاده غیر حضوری علاقه مندان و لینک (ارتباط ) با سایر زیر شاخه های مراکز علمی و دانشگاهی در سراسر کشور عنوان کرد و افزود: برگزاری دوره های آموزشی نیز در این راستا ثمربخش خواهد بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خاتمه با بیان اینکه حجم و تعداد مطبوعات و نشریات در کشور روز به روز در حال افزایش است، ابراز امیدواری کرد با گسترده شدن دامنه کار و آموزش افراد بیشتر در کشور ، معاونت مطبوعاتی بتواند رسالت خطیر خودش را بیش از گذشته به سر انجام برساند.
رئیس کتابخانه مرکز مطالعات و رسانه ها درمراسم امروز گفت: منابع موجود در این مرکز حول محور علوم اجتماعی با تکیه بر حوزه رسانه و مطبوعات است.
'شیرین الادینی' افزود: بیش از هشت هزار و 800 عنوان کتاب فارسی، سه هزار و 745 عنوان کتاب لاتین، نوزده هزار عنوان مقالات فارسی ، بیش از هفت هزار مقاله لاتین، 112 عنوان مقاله فارسی، 32 عنوان نشریه لاتین به همراه 760 پایان نامه فارسی و لاتین در این مرکز نگهداری و به علاقه مندان ارائه میشود.
وی با بیان اینکه این کتابخانه 700 عضو دارد و از این تعداد 300 نفر آن فعال هستند، خاطر نشان کرد: 60 درصد مراجعه کنندگان خانم و 40 درصد آقایان هستند.
الادینی تصریح کرد که کتابخانه دیجیتالی علاوه بر لینک شدن قادر است منابع و موضوعات را از طریق زیر شاخه های دیگر به سایر دانشگاهها و مراکز علمی به شرط عضویت و مشترک بودن وصل کند.
کتابخانه دیجتالی مرکز مطالعات و رسانه ها با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، محمد جعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی وزیر و رئیس این مرکز در محل کتابخانه اصلی آن رونمایی شد.
کتابخانه تخصصی دفتر مطالعات در سال 1368 با هدف دستیابی و گسترش منابع اطلاعاتی در زمینه علوم ارتباطات و روزنامه نگار و لزوم گسترش امکانات دسترسی به منابع اطلاعاتی و افزایش کیفیت خدمات رسانی راهاندازی شد.
همچنین با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مقرر شد چهارمین همایش آسیب شناسی مطبوعات دیماه سال جاری به همت دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه ها برگزار شود.
- ۹۰/۰۳/۲۴