برگزاری دومین جلسه بررسی تکفا 2
دومین هماندیشی تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات ایران به دعوت دبیرخانه شورای عالی اطلاعرسانی و با حضور بیش از 50 تن از نخبگان و صاحبنظران حوزه فناوری اطلاعات برگزار شد.
به گزارش واحد ارتباطات شورای عالی اطلاعرسانی، در این نشست که در محل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم انسانی، واقع در شهر مقدس قم برگزار شد، نتایج حاصل از مطالعات مشاور ایرلندی پروژه در زمینه چشمانداز جامعه اطلاعاتی، پروژههای راهانداز و پیشتاز فناوری اطلاعات ارائه شد و حاضرین در جلسه که از میان نخبگان فناوری اطلاعات کشور دعوت شده بودند با اظهار نظر فنی، نتایج کار مشاورین ایرلندی را نقد و بررسی کردند.
بر این اساس مجری پروژه با دریافت نظرات و جمعبندی و تلفیق با نتایج سایر فعالیتهای مطالعاتی پروژه، نسبت به ادامه آن و تهیه برنامه جامع فناوری اطلاعات کشور اقدام خواهد کرد. حضور فعال نخبگان مذکور از سازمانها و نهادهای مختلف کشور در این هم اندیشی، اثرات تعیین کنندهای در بهبود محتوای پروژه خواهد داشت.
گفتنی است متدولوژی این برنامه بر اساس شناخت وضعیت موجود و تبیین وضعیت مطلوب است. دراین رابطه اکنون مشاور خارجی با مطالعه متدولوژی برخی کشورها و وضعیت ایران از جنبههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، برنامه و استراتژی خود را در 7 محور شامل دولتالکترونیکی، سلامت الکترونیکی، آموزش الکترونیکی، صنعتICT، نفت و گاز، خودرو و بانک و بیمه برای فاصله زمانی سالهای 2015- 2008 تعریف کرده است.
پروژه ITSMI موسوم به تکفای2 درنظر دارد تا ضمن مروری بر فعالیتهای انجام شده، وضعیت موجود کشور، سیاستها و برنامههای کلان، به ارائه برنامه اجرایی برای اقدامات کلیدی در فرآیند توسعه کاربری فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین ساختار نهاد راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور دست یابد.
در تدوین این برنامه به تمامی برنامهها و اسناد بالادستی و پایین دستی توجه و سعی شده است تا کمترین تعارض و بیشترین همافزایی با برنامههای همعرض از جمله نظام فناوری اطلاعات کشور که سند راهبردی آن در دی ماه 86 به تصویب هیات محترم وزیران رسید، وجود داشته باشد.
در این جلسه دکتر شهریاری، دبیر شورای عالی اطلاعرسانی تاکید کرد که مطابق اصول مصوب انجمن ماشینهای اداری ACM لازم است همه نخبگان در نقد و بررسی اسناد مربوط به نظام جامع، مشارکت کنند و مطمئن باشند که تدوینکنندگان سند نیز از بررسی کارشناسی استقبال میکنند. به عبارتی با همافزایی نظرات نخبگان در حوزه فناوری اطلاعات میتوانیم نسخه کاملتری از این سند را تهیه و درنهایت به نظامی جامع و کارآمد در این حوزه دست یابیم.
- ۸۷/۰۲/۲۳