برگزاری کنفرانس خدمات ارزش افزوده موبایل
دومین کنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن همراه ایران در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش (ایسنا)، در کنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن همراه، عمیدیان - معاون پارلمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - با بیان اینکه در سال 85 مطالعات مربوط به سرویسهای ارزش افزوده در ایران آغاز شد، اظهار کرد: این سرویسها باید با توجه به حساسیت فرهنگی و مسائل امنیتی در هر کشور ارائه شوند.
وی با بیان اینکه چالش سرویسهای ارزش افزوده را میتوان به پنج دسته تقسیم کرد گفت: این پنج چالش به سهم اپراتورها، چالشهای مربوط به فنآوری، تنظیم قانون و قوانین، شرکت تامینکننده و درنهایت کاربران مربوط است.
او تصریح کرد: نبود حفاظت از حقوق و حریم خصوصی کاربران یکی دیگر از چالشهایی است که در حوزهی خدمات ارزش افزوده اپراتورها با آن مواجهیم و کاربران عنوان میکنند که چگونه باید اطمینان کنیم که حریم خصوصی رعایت میشود و در این جاست که امنیت اهمیت پیدا میکند.
عمیدیان با بیان اینکه در سالهای اخیر سرویسهای ارزش افزوده در حوزه فنآوری در کشور ارائه شده و تحقیقاتی توسط مرکز تحقیقات مخابرات ایران در این حوزه صورت گرفت اظهار کرد: اپراتورهای تلفن همراه با توجه به اهداف خود که شامل ارائه سرویس، گسترش درآمد و توسعه محتواست، به طراحی نقشه راه برای ارائه این سرویسها پرداختند اما میتوان گفت محدودیتهای نسل دوم تلفن همراه در این میان از جمله دغدغههای اپراتورها در این حوزه بود.
معاون پارلمانی وزیر ارتباطات در ادامه با بیان اینکه سرویسهای خدمات ارزش افزوده در کشور باید جایگاه خود را پیدا کنند، اظهار کرد: براساس مطالعات صورت گرفته توسط پردیس همراه اول، یک سوم کل درآمد اپراتورهای خارجی از محل درآمد سرویسهای ارزش افزوده است.
وی با اشاره به نبود ضمانت اجرایی قوانین فعلی تاکید کرد: در کشورهای مختلف، کمیسیونهای قانونگذاری و اجرای قوانین وجود دارد که به مسائل مربوط به سرویس میپردازند. در کشور ما نیز کمیسیونی وجود دارد اما فرابخشی است و باید با مسائل محتوایی غنیسازی شود.
عمیدیان در پایان تاکید کرد: قانونگذاری باید بهصورت یکپارچه انجام و همه جوانب در آن دیده شود و قوانین مربوط به سرویسهای ارزش افزوده هم باید از پویایی لازم برخوردار باشند.
- ۹۰/۱۲/۱۴