بسیاری از نرمافزارهای وارداتی تهدید هستند
بسیاری از نرمافزارهای وارداتی تهدیدی در حوزه امنیت بوده و لازم است ابزارهای نرمافزاری و سختافزاری لازم در داخل کشور تولید شود.
امید نوری - یک کارشناس فنآوری اطلاعات - با بیان اینکه مسایل ایمنی در حوزه فنآوری اطلاعات و ارتباطات موضوعی است که بیشتر کشورهای پیشرفته در اولویت قرار میدهند، گفت که این موضوع در زمره مسایل امنیت ملی قرار دارد، در سطح کلان و در سند راهبردی امنیت فضای تبادل اطلاعات (افتا) رهنمودها، سیاستها و راهکارهای لازم برای جلوگیری از تهدیدات در فضای سایبر آمده است.
وی در ادامه با بیان اینکه بخشی از تدابیر در حد کلان و ملی در سند افتا تهیه و به سازمانهای مربوطه ابلاغ شده، تصریح کرد: لازم است این کار ادامه یافته و با ساخت ابزارهای لازم اعم از نرمافزار، سختافزار و آییننامه و دستورهای ساختارهای لازم، آسیبها را به حداقل برسانیم.
او یادآور شد: کشور توانایی تولید نرمافزار و سختافزارهای لازم را دارد برای مثال در بخش فیلترینگ نرمافزارهای خوبی تهیه و هم اکنون استفاده میشود.
نوری افزود: در گذشته از فنآوری اطلاعات به عنوان ابزاری برای کمک به مدیران در تصمیمگیری و تصمیمسازی یاد میشد اما امروز نقش این فنآوری بیش از گذشته پررنگ شده است، بر همین اساس و در برخی حوزهها بدون بهرهگیری از سیستمهای مدیریت منابع انسانی، امکان اداره سازمان وجود ندارد.
به گزارش ستاد خبری الکامپ شانزدهم، وی همچنین با اشاره به نمایشگاههای بینالمللی مانند الکامپ گفت: این گونه نمایشگاهها میتوانند به توسعه بازار اینترنت کمک کنند؛ شرکتهای ارایهدهنده خدمات اینترنتی در الکامپ میتوانند از نزدیک با کاربران خود آشنا شوند و رقابتی سالم را تجربه کنند. بنابراین شایسته است شرکتها از این فرصت بینظیر برای توسعه بازارشان کمال استفاده را ببرند.
وی تاکید کرد: در نمایشگاهها همیشه آخرین تکنولوژیها به نمایش گذاشته میشود، بنابراین بهترین فرصت برای ایجاد تعامل شرکتها با یکدیگر و آشنا شدن مردم با آخرین فنآوریها است.
گفتنی است شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ از تاریخ 17 تا 20 آبانماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد و سالن 41 این نمایشگاه به شرکتهای ارایهدهنده خدمات اینترنتی اختصاص یافته است.
- ۸۹/۰۸/۰۹