بلاتکلیفی دفاتر خدمات ارتباطی
تصمیمگیری درباره وضعیت دفاتر خدمات ارتباطی و بحث دو نرخی شدن خدمات پستی به تشکیل کارگروههای استانی موکول شد که در حال تشکیل هستند.
علیاصغر زعیم - رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات ارتباطی استان تهران - در گفتوگو با (ایسنا) با بیان این که این کارگروهها تا به حال درحدود 12 استان تشکیل شدهاند گفت: بعد از تشکیل آنها خدمات سازمانها به تدریج وارد دفاتر میشود و اخیرا بخشنامهای از طرف ستاد تبصره 13 به سازمانها داده شده که در سال 10 درصد خدمات خود را به این دفاتر واگذار کنند.
وی کوتاه کردن سفرها و صرفهجویی در سوخت و دیگر هزینهها را از نکات مثبت این موضوع دانست و گفت: فعالیت دفاتر در چند ماه گذشته با وضعیت بدی روبهرو شده و اکثر آنها با وشکستگی مواجه شدند، بنابراین باید در مورد وضعیت آنها به درستی تصمیمگیری شود.
او گفت: به موجب این قانون و بر اساس این مصوبه از جمله بخشنامههایی که باید کارشان را به این دفاتر واگذار کنند عملا پست در این مقوله قرار میگیرد اما به وظایف خود عمل نمیکند.
زعیم با اشاره تشکیل و ایجاد کارگروههای نظارت بر تاسیس و ایجاد دفاتر پیشخوان خدمت اظهار کرد: کلیه سازمانها و نهادهای عمومی و دولتی موظفند ضمن همکاری، خدمات خود را از طریق پیشخوان خدمت ارائه کنند و ایجاد هرگونه دفاتر مشابه تحت هرعنوان توسط دستگاههای اجرایی، سازمانها و نهادهای عمومی ممنوع است که در حال حاضر تشکیل و ایجاد این کارگروهها براساس ابلاغیهای به استانداریها در حال انجام است.
به گفته او اجرای این مصوبه در تاریخ نوزدهم اردیبهشتماه سال جاری به استانداریهای کشور از جمله تهران جهت تشکیل کارگروه و انتخاب نمایندگان کارگروه ابلاغ شده است.
- ۸۸/۰۴/۲۶