بیانیه مشترک مدیرمسئول و سردبیر مجله جهانی رسانه
همکاران عزیز دانشگاهی، دانشجویان محترم و مخاطبین:
به استحضار میرساند که شماره ی 7 ( خرداد ماه 1388 ) مجله جهانی رسانه-نسخه فارسی هفته گذشته در سایت زیر نصب شد و شما می توانید با مراجعه به سایت مجله http://gmj.ut.ac.ir/ از شماره جدید و سایر امکانات علمی مقالات آن بهره مند شوید (ذکر منبع از نظر حقوقی الزامی است). این مجله هم اکنون تنها مجله علمی فارسی زبان است که در زیر مجموعه CSA ، Proquest ، DOAJ نمایه می شود و در کتابخانه های بیش از 40 دانشگاه معتبر بین المللی فهرست و نمایه شده است و با جستجوی گوگل می توانید نفوذ مجله را ارزیابی کنید.
برای طراحی این مجله که اولین مجله ی علمی الکترونیک ایران می باشد از بهار 1385 کار شروع شد و ابتدا سایت ساده ای طراحی شد که محدودیتهای فراوانی از نظر اختیار مسئولین در ایجاد تغییرات و یا نصب و اصلاح مقالات فراهم می کرد. اما بتدریج و با روش آزمون و خطا مرحله نخست سایت فعلی به شکل سایت ایستایی که فاقد امکانات مدیریتی بود طراحی شد و سرانجام امروز سایت جدید با امکانات مدیریتی بر روی سایت اصلی دانشگاه تهران نصب شد. برای نصب نسخه ی نهایی باید تغییراتی در نرم افزارهای نصب شده در سایت دانشگاه تهران داده می شد که این کار با صبر و حوصله فراوان همکاران مرکز انفورماتیک دانشگاه تهران محقق شد و بستر نهایی برای نصب نهایی فراهم شد. ضمنا نسخه ای از فایلهای pdf مقالات در سایت نشریات الکترونیک دانشگاه تهران نیز بزودی قرار خواهد گرفت.
برخی از امتیازات سایت فعلی مجله جهانی رسانه به شرح زیر می باشد: 1- این سایت جستجو برای محققان عزیز را فراهم آورده و شما به طور همزمان می توانید با درج کلید واژه و نام مولف، آثار علمی هر مولف را در حوزه های مورد علاقه جستجو کنید. 2- همچنین این امکان وجود دارد که به مقاله ی مورد مطالعه ی خود رتبه ای بین 1 تا 5 اختصاص دهید. این به مسئولین مجله این امکان را می دهد تا ضریب نفوذ مقالات مولفین مختلف را مانیتور کند و برای کلیه ی مولفین بازخورد مقالاتشان را اعلام کند. 3- از نکات دیگر اینکه، نسخه ی pdf مقالات نیز در بخش فوقانی هر مقاله در دسترس است. 4- همچنین این امکان برای مخاطبین وجود دارد تا نظرات خویش را برای مجله ارسال کنند. سایر اطلاعاتی که مورد علاقه شما است در سایت مجله موجود می باشد.
بدیهی است از آنجا که مجله ی جهانی رسانه اکنون جایگاه بین المللی نیز پیدا کرده است و قصد دارد در سایتهای معتبر داخلی و خارجی نمایه شده و کسب درجه ی علمی کند، تنها مقالاتی را می پذیرد که قدرت پژوهشی و تحلیلی قابل قبولی را ارائه کنند بطوریکه به حل یک مسئله پرداخته و منتهی شوند. مقالات نباید تعدد هدف و تعدد مفروضات داشته باشند و تنها به یک هدف شفاف و خرد اما از نظر علمی مهم بپردازند و نیز نباید مروری و یا توصیفی باشند. نحوه تحلیلها نیز باید از سطحی نگری و ساده انگاری فاصله گرفته و بیانگر درک نویسنده از پیچیدگی فرآیندهای ارتباطی-رسانه ای معاصر باشد. همچنین مقالاتی که توسط چند نویسنده تحقیق شده و به نگارش درآمده ترجیح داده می شود اگرچه مقالاتی که یک نویسنده آن را تهیه کرده نیز مورد توجه خواهد بود.
از آنجا که ممکن است اشکالاتی در مقالات و یا سایت مشاهده شود موجب امتنان است آنها را از طریق ایمیل به مسئولین مجله و در پاسخ به همین ایمیل ارسال فرمایید.
سردبیر و مدیر مسئول
دکتر حمید عبداللهیان، دکتر علیرضا دهقان
- ۸۸/۰۷/۰۴