تالیا مانعی برای جذب سرمایه گذار ندارد
مدیر کل دفتر مشارکت های بخش غیر دولتی شرکت مخابرات ایران، جذب سرمایه گذار خارجی برای شرکت تالیا را بلا مانع عنوان کرد و گفت:این شرکت می تواند در صورت جذب سرمایه گذار جدید پیشنهاد خود را به شرکت مخابرات ایران ارائه دهد.
دکتر سید احمد علمایی در گفت وگو با خبرنگار موبنا اظهار داشت: چنانچه شرکت تالیا بتواند سرمایه گذار مناسبی را برای تامین و اجرای تعهدات خود جذب کند شرکت مخابرات ایران به طور قطع استقبال خواهد کرد.
وی با اشاره به نبود سرمایه گذار خارجی در پروژه تالیا و نحوه تنطیم قرارداد که این شرکت را تنها ملزم به مشارکت با یک سرمایه گذار مشخص کرده است تصریح کرد: شرکت مخابرات ایران نیز پس از بررسی شرایط ،پیشنهاد سرمایه گذار جدید تالیا را تایید خواهد کرد.
دکتر علمایی با بیان این که کمیته حل اختلاف تالیا در سازمان تنظیم مقررات در جریان است تا مشکلات این شرکت را بررسی کند گفت: در نهایت سازمان تنظیم مقررات باید میان شرکت مخابرات ایران و تالیا به عنوان پیمانکار حکمیت کند.
وی افزود: موارد اختلاف طرفین جهت بررسی به سازمان تنظیم مقررات ارجاع داده شده است.
علمایی همچنین در خصوص مشکلات قرارداد پروژه تالیا یادآور شد: در تغییر مفاد این قرارداد باید عامل و کارفرما به نتیجه برسند.
تالیا نخستین شبکه مستقل تلفن همراه پیش پرداخته در ایران است،که توسط شرکت تعاونی اسلامی مجتمع صنعتی رفسنجان فعالیت خود را به طور رسمی از سوم خرداد سال 84 ابتدا در تهران و به تدریج در سایر شهرها و مراکز استان ها آغاز کرده است. این شبکه مستقل طبق تعهدات تا پایان سال 85 ملزم به ارائه 2 میلیون سیم کارت بود.
قیمت اولیه سیم کارت های تالیا 452 هزار ریال در نظر گرفته شده و کارتهای شارژ آن با در مبلغ ۱۰، ۲۰ و ۴۰هزار تومانی در دسترس است. هزینه مکالمات داخلی به ازای هر دقیقه معادل ۶۷۰ ریال و بین شهری ۱۱۱۷ ریال و هر پیام کوتاه ۱۶۰ ریال محاسبه می شود.
بیش از 60 درصد از مجموع درآمد ناخالص شبکه مستقل تلفن همراه تالیا به دولت تعلق میگیرد و بر همین اساس هرگونه تغییر در شرایط ارائه این نوع سیمکارت منوط به کسب مجوزهای قانونی از دولت است.
- ۸۶/۰۷/۲۵