ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

اگر مسئولین نسبت به ثبت دارایی‌های خود اقدام نکنند طبق قانون، امضای آن هه هیچگونه اعتباری نخواهد داشت. پس آن‌ها باید تا پایان مهلت اعلام شده دارایی‌های خود را ثبت کنند.
به گزارش خبرگزاری میزان برای ثبت دارایی مسئولان سامانه‌ای مخصوص راه اندازی شده است که طبق آن مقامات مسئولین موظف هستند در ابتدای خدمت و مسئولیت تا ترک آن، یک لیست از دارایی و اموال خود و خانواده شان را در سامانه ثبت دارایی مسئولان ثبت کنند.

لیست اموال توسط رئیس قوه قضاییه بررسی می‌شود تا مالی به ناحق اضافه نشده باشد.

اگر می‌خواهید بدانید که این سازمان چگونه کار می‌کند و نحوه کار آن چگونه است با ادامه مطلب با ما باشید.

 

آیا مسئولین می‌توانند دارایی‌های خود را ثبت نکنند؟

اگر مسئولین نسبت به ثبت دارایی‌های خود اقدام نکنند طبق قانون، امضای آن هه هیچگونه اعتباری نخواهد داشت. پس آن‌ها باید تا پایان مهلت اعلام شده دارایی‌های خود را ثبت کنند.

 

نحوه ثبت دارایی مسئولین

مسئولین برای ثبت دارایی‌های خود در سامانه ابتدا باید یک حساب کاربری ثنا داشته باشند. برای ایجاد حساب باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی مراجعه کنند.

بعد از دریافت حساب کاربری ثنا، برای ثبت دارایی‌ها باید به آدرس amval.adliran.ir مراجعه کنند.

هر مسئولی که بیش از یک سمت دارد باید نسبت به شروع و پایان هر کدام فهرست دارایی‌ها را اعلام کنند.

 

دسترسی به سامانه ثبت دارایی‌ها

دسترسی به سامانه ثبت دارایی مسئولین و کارگزاران جمهوری اسلامی تنها در داخل ایران صورت می‌گیرد. برای حفظ امنیت این سامانه، خارج از ایران نمی‌توانت وارد آن شد.

البته ثبت دارایی‌ها در این سامانه بصورت اینترنتی نیست و فقط نوبت دهی آن است که اینترنتی است. تنها کسی که به اطلاعات این سامانه دسترسی دارد، رئیس قوه قضاییه است.

 

قانون ثبت دارایی مسئولین شامل چه کسانی می‌شود؟

بر اساس آئین نامه رسیدگی به دارایی ها، مسئولان و کارگزاران باید فهرستی از دارایی‌های خود و همسر و همچنین فرزندانشان را ثبت کنند.

اداره کل ثبت دارایی مقامات مسئولین با رعایت سازوکار‌های امنیتی، حفظ محرمانگی و حریم خصوصی با صحت تمامی داده ها، سامانه‌ای را راه اندازی کرده است که مقامات مسئول بعد از ثبت نام در سامانه ثنا بتوانند اطلاعات خود را در این سامانه قرار دهند. این قانون شامل همه مسئولین کشور می‌شود.

 

لیست دارایی‌هایی که باید ثبت شوند

مسئولان و کارگزاران باید دارایی خود و خانواده شان از جمله کلیه اموال غیر منقول، حقوق دارای ارزش مالی، مطالبات، سرمایه گذاری و اوراق بهادار، موجودی تمامی حساب‌ها و نظایر آن‌ها در سامانه ثبت کنند.

تمامی اطلاعات ثبت شده در این سامانه محرمانه است و تنها خود مسئولین می‌توانند آن را افشا کنند. البته رئیس قوه قضاییه می‌تواند نتایج رسیدگی به دارایی رهبر، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و خانواده آن‌ها را منتشر کند.

بررسی دارایی‌های خود رئیس قوه قضاییه و خانواده ایشان به عهده مرجعی است که رهبر تعیین می‌کند.

 

هدف سامانه ثبت دارایی مسئولان

تنها هدف سامانه ثبت داریی‌ها این است که مسئولین در طی دوران خدمت، اگر به ناحق مالی افزایش داشته باشد مورد پیگیری قرار گیرد.

اعلام دارایی‌ها تنها در اول و پایان سمت داده شده به مسئولین مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر کسی از سمت خود کنار رفت تا یک ماه فرصت دارد که دارایی خود را ثبت کند در غیر این صورت شامل مجازات تعزیری می‌شود.

 

بررسی صحت دارایی‌ها چگونه است؟

بررسی صحت دارایی‌ها تو سط قوه قضاییه که یک هیئت سه نفره از قضات عالی رتبه است تشکیل شده، بررسی می‌شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">