تردید درباره موفقیت طرح تولید گوشی
رییس انجمن صنفی فروشندگان سیم کارت، گوشی و لوازم جانبی، طرح تولید گوشی تلفن همراه صاایران را ناموفق پیش بینی کرد.
"افشار فروتن لاریجانی" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آی تی ایرنا افزود: با توجه به تجربهای که صاایران از گذشته داشته و جایگاه بدی که به دلیل مناسب نبودن عملکردش در زمینه ارایه سرویس گوشی تلفن همراه پیدا کرده، نمیتواند عملکرد موفقی در خصوص تولید گوشی تلفن همراه داشته باشد.
وی تصریح کرد: اگر گوشی تلفن همراه برای مردم کشور ما توسط شرکتهای چینی تولید شود، معلوم نیست که مطابق استاندارهای بینالمللی جهانی باشد.
وی با اشاره به اینکه برخی، منتقدان این طرح را کارشناس در این زمینه نمیدانند گفت : فعالان این صنف از ابتدا در این حوزه فعالیت داشته و سابقه بسیاری در این حوزه دارند.
وی ادامه داد: درست است که فعالان در مورد سیاستهای تصمیمگیری و اعمال قوانین نمیتوانند نظر دهی کند، اما در مورد مسایل اجتماعی، خریدار و متقاضی بخش گوشی تلفن همراه صاحب نظر هستند.
فروتن لاریجانی بیان داشت: بهتر این بود که در مورد وضعیت گوشی تلفن همراه و بازار آن اطلاع کافی کسب میشد سپس این تصمیم گرفته میشد که اینچنین بازار گوشی تلفن همراه دچار شوک نشود.
رییس انجمن صنفی فروشندگان سیم کارت، گوشی و لوازم جانبی گفت: اکنون قیمت تمامی گوشیهای تلفن همراه در بازار بین ۲۰تا ۱۰۰هزار تومان افزایش یافته، بهتر بود که قبل از تصویب شدن این طرح راهکارهای مقابله با شوک بازار را پیش بینی میشد.
به گفته وی، تولید گوشی در ایران مستلزم زمان است، تنوعی که در بخش گوشی تلفن همراه از نظر جابه جایی وجود دارد در بخش خودرو وجود ندارد به همین دلیل به راحتی باندهای مافیایی در این بخش ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه استانداردهای گوشی تلفن همراه بسیار مهم بوده و هر شرکتی قادر به تولید گوشیهای با استاندارد جهانی نیست افزود: اگر مشکلی در کیفیت و استاندارد گوشیهای تلفن همراه وجود داشته باشد، تاثیر جبران ناپذیری بر روی مغز و جسم کاربران میگذارد.
وی خاطرنشان کرد: بازار گوشی تلفن همراه جای آزمون و خطا نیست که ابتدا یک طرحی را تجربه کنیم سپس مشکلات آن را مورد بررسی قرار دهیم و این نتیجه خوبی در بر نخواهد داشت.
وی بیان داشت: در اولین فرصت تاثیر این طرح در بازار خود را نشان داد و سوءاستفادهکنندگان از فرصت استفاده کرده و قیمت گوشی را به دلیل اینکه جامعه نیاز دارد، افزایش دادند.
- ۸۵/۰۳/۱۳