تعدیل سود مخابرات از محل درآمدها
مدیرعامل شرکت مخابرات با اعلام اینکه 300 میلیارد تومان مبلغ بازگشتی به عنوان سود ذخیره لحاظ خواهد شد،گفت: برخلاف آنچه شایعه شده تعدیل سود مخابرات از محل جابجایی ها و اتصال متقابل نبوده و ناشی از درآمدها، نحوه محاسبه مالیات و تغییرات به وجود آمده در بودجه است.
صابر فیضی در پاسخ به سوال فارس مبنی بر اینکه که آیا مسائل مربوط به تعدیل 180 تا 250 میلیارد تومانی سود مخابرات ناشی از جابه جایی ها و اینترکانکشن ( اتصال متقابل ) صحت دارد یا خیر اظهار داشت: خیر. نه بحث جابه جایی ها و نه موضوع اینترکانکشن در افزایش سودآوری مخابرات مطرح نبوده و هیچ کدام از مسائل مطرح شده از سوی برخی صحت ندارد.
*افزایش سودآوری مخابرات از چند محل
وی ادامه داد: بر اساس نامه و اطلاعاتی که روز گذشته به سازمان بورس ارسال کردهایم افزایش سودآوری مخابرات از محل افزایش درآمدها، نحوه محاسبه مالیات و اتفاقات بعد از بودجه پیش بینی شده بود که به سازمان بورس ارائه شده است.
فیضی در برابر این سوال که منظور از تغییرات به وجود آمده چیست و چه مواردی را شامل میشود پاسخ داد: بعد از بودجه سال 88 تغییراتی ایجاد شد که منجر به افزایش سودآوری مخابرات شده . اسناد آن هم موجود و به بورس ارایه ارسال شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات با بیان اینکه جزییات و موارد تغییرات را در دسترس ندارد ادامه داد: روز گذشته مبلغ و دلایل افزایش سود مخابرات به سازمان بورس ارسال شده و باید منتظر بررسی و تصمیم مسئولین بورس در خصوص بازگشایی نماد معاملاتی مخابرات بود.
*محاسبه 300 میلیارد تومان در ذخیره سود صورت های مالی
فیضی در برابر این سوال که موضوع برگشت 300 میلیارد تومان هزینه مخابرات به کجا انجامید توضیح داد: مکاتبات لازم برای دریافت این مبلغ شده است اما نکته ای که باید بر آن تأکید شود این است که چنانچه 300 میلیارد تومان به شرکت مخابرات برگشت داده شود این مبلغ طبق مصوبه مجمع به عنوان سود پرداختی منظور و در ذخیره سود صورت های مالی محاسبه خواهد شد.
وی گفت: با این اوصاف سود قابل پرداخت به هر سهم همان 14 تومان مصوب مجمع است و مبلغ 300 میلیارد تومان در صورتهای مالی شرکت لحاظ خواهد شد.
*مطابقت قیمت 340 تومانی هر سهم مخابرات با ارزشهای آن
این مقام مسئول در شرکت مخابرات در ادامه اظهارات خود عرضه بلوک 50 درصد به علاوه یک سهم ( معادل 22 میلیارد و 936 میلیون و 829 سهم) را مدنظر قرار داد و گفت: در صورت انجام این معامله بزرگ و تاریخی بورس و خصوصی سازی ، شرکت مخابرات به طور کامل خصوصی خواهد شد.
فیضی با بیان اینکه سازمان خصوصی سازی در تدارک درج آگهی فراخوان متقاضیان خرید سهام مخابرات است خاطرنشان کرد: جهتگیریها برای انجام مذاکره با مشتریان خرید سهام بلوک مدیریتی مخابرات به سازمان خصوصی سازی محول شده است.
وی در واکنش به این سوال که آیا قیمت 340 تومانی هر سهم مخابرات در عرضه بلوکی آنها با ارزشهای مخابرات مطابقت دارد یا خیر گفت: بله. این قیمت به عنوان قیمت پایه است و توانسته ارزشهای فنی و مالی مخابرات را حفظ کند.
فیضی افزود: در سال 86 قیمت هر سهم بلوکی مخابرات را 330 تومان برآورد کرده بودم. قیمت 340 تومانی هر سهم رامناسب میدانم اما این قیمت قیمت پایه است.
وی در خاتمه گفت: در صورت فروش بلوک 50 درصدی به علاوه یک سهم مخابرات به همان قیمت پایه تعیین شده، نیمی از سهام مخابرات معادل کل ارزش روز بازار مخابرات یعنی حدود 7.8هزار میلیارد تومان معامله خواهد شد.
- ۸۸/۰۵/۱۲